Sigortacı olan bu işten anlayan varmı?

Ben 20 yaşındayım
Şimdi ben motor aldım ancak daha üzerime almadım bir kaç haftaya üzerime alıcam ama sigortadan endişem var.

Çorum Merkez de yaşıyorum
Motor 2015 Model
Mondial Roadracer 125
Bu motorun sigortası kaça patlar sizce bana?

Ben 20 yaşındayım
Şimdi ben motor aldım ancak daha üzerime almadım bir kaç haftaya üzerime alıcam ama sigortadan endişem var.

Çorum Merkez de yaşıyorum
Motor 2015 Model
Mondial Roadracer 125
Bu motorun sigortası kaça patlar sizce bana?

Bu şekilde fiyat veremezler sana. 2.el ise asbis yoksa fatura gönder fiyat al şirketlerden.

Usta ilk defa sigorta yaptıracaksan kendi adına biraz fazla çıkabilir. Ben sıfır motorsiklet aldım 150cc 730 tl verdim 30 yaşın üstündeyim ve ehliyetim de var. Tabi sigortalar düştü diye biliyorum inşallah uygun yaptırırsın

Fiyatlar düştü arkadaşlar özelden ulaşana yardımcı olabilirim sigortacı arkadaşım var yüksek zamanda bile düşük fiyata yaptırabiliyordum bizim şirketin sigorta acentesi de var onda 1000 çıkarken ben 600 yaptırmıştım şimdi daha düşükçıkar

Son düzenleme:
19 yaşındayım 8. motorumu kullanıyorum şu an 5 kez babamın üstüne yaptırdım, yurt dışında iki kez kendi üstüme alım-satım yaptım bu Türkiye'de gözüküyor mu bilmiyorum ama 2 hafta önce ilk defa burada üstüme alımını yaptım ve 300 lira çıktı sigorta bilgine.

14 şubatta yaptırdım bende bana 414tl çıktı Isparta'da yaş 23

Aynen ya sigorta insanı düşündürüyor İstanbul'daki adam ne yapsın dünyanın parasını ödüyor yazık valla

Aynen ya sigorta insanı düşündürüyor İstanbul'daki adam ne yapsın dünyanın parasını ödüyor yazık valla

Orasıda öyle hocam ben Çorumdayım burda sigorta fiyatları o kadar kabarık değil Türkiyenin en az sigorta çıkan şehirlerinden biriymiş benim bildiğim kadarıyla ama tavan fiyat ne kadar acaba onu bilsem, hani bi 500 lira tavan fiyattır örneğin Çorum için tamam derim sigorta şirketinde şok geçirmek istemem.

Normalde ilk ise sigorta 4. Basamakta çıkması gerekirken en kallavi basamaktan sigorta yapiyorlar dikkat edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar