Arama sonuçlarınız

1. berkcigdem

KTM duke 250

Sepetcioglundan caldım linki :))) spormoto ile görüştüm bugun. duke 250 türkiyeye gelicekmi diye. evet geliyormuş kendileri. fakat en önemli nokta ise şurda devreye giriyor. 250 cc 31 beygir duke 200 den 10 kg daha agır yani 150 kg Fiyat: 17.500 tl !!!! fiyat baya pahalı çıkmış hali...
  2. berkcigdem

KTM duke 2015 lansmanı

KTM duke modellerinin 2015 tanıtımlarını yaptı. Haziran sonu gibi gelicekler ülkemize. Yabancı bir kaç forum sitesinde farklı videolarda izledim İngilizce olarak. Fakat Türkçe olarak Barkın'nın(AEA) yaptığı incelemeyi bulabildim.Ufak tefek değişiklikler yapılmış. Paylaşıldıysada kusura bakmayın...
  3. berkcigdem

KTM duke 390 - Yamaha mt07 kıyaslaması

Herkese merhaba. Öncelikle kendim 4 yıldır KTM kullanıcısıyım. şuanda KTM duke 690r - duke 200 sahibiyim. Duke 200 ü satılık ilanını verdim. Valla ne yalan söliyim duke 390 alıcaktım fakat aklıma birden Yamaha mt07 takıldı.Her ikiside naked tarzı zaten. Duke 690r zaten duruyor o evladiyelik...
  4. berkcigdem

şehir içi canavarım geldi :D

Herkese merhaba. Dün ilana koydukları çok uygun bir fiyata bulduğum pcx 150 yi aldım =)7.000 tl. 2014 model 2300 km de . Satan arkadaş paraya sıkıştığı için bu fıyata koymuş. Pazarlık falan yapmadık hiç zaten son fıyatı buydu. ne yalan söliyim bende kaçırmadım.herhalde artık apartmandakiler...
  5. berkcigdem

yeni motora gün sayan bir kişi daha eklendi

ben tam gun sayamıyorum çünkü işim gereği şehirdışındayım ama şuan 10 gün sonra dönüyorum diye gözüküyor bir terslik olmaz ise. resimdeki motorcuğuma hoşçakal diyorum 10 gün sonra :( bu benim 2. duke 200 bence süper bir motor. şuan zaten satış ilanı var. gerçi satılmazsada sorun değil...
  6. berkcigdem

400 cc ruhsat çıkartma bedeli ?

Herkese merhaba. Alıcağımız duke 390 sıfır motor. 400 cc olarak plaka - ruhsat - mtv işlemlerini kendimiz yaparsak ne kadar tutucağı ile alakalı bir bilgisi olan var mı ? En son 2013 de duke 690r ı alırken 800 tl ödemiştim bu masraflar için. ama o günden sonra sıfır motor almadığım için bir...
  7. berkcigdem

ktm duke 200 - 2014 model üzerinde extralar vardır. 6000 km

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-2014-6.000-km-extra-koruma-ve-extra-parcali-202523070/detay/ gerekli açıklamaları linkte bulabılırsınız.... resimleride aşağıdadır.
  8. berkcigdem

motoru sıkıştıran motorcu kardeşim neyin derdindesin ?

Herkese iyi geceler. Yanlış hatırlamıyorsam cuma yada perşembe günü başıma gelen saçma şeyi yazmak istedim. İstanbulda Anadolu yakasında oturuyorum ve hergün motor ile Avrupa yakasında işime gidiyor geliyorum. Kullandığım güzergah ise bazen Erenköy - Levent bazende Libadiye - Levent oluyor ve...
  9. berkcigdem

benzincide lastiklerin hava kontrolü-şişirme

İyi geceler herkese. 1 ay kadardır yurt dısındaydım. garajdaki 3 motorumuzda 1 ay kadar yattılar. neyse döndük bindim lastikler doğal olarak inmişlerdi biraz benzinciye gittim ön 30 arka 32 havayı bastım. haftada 1 kontrol ederimde lastik taşta durdugu için ister istemez 1-2 basınç düşme...
  10. berkcigdem

KTM duke 690 / 690r kullanıcıları bilgi forumu

herkese merhaba ben böyle bir başlık bulamadım varsada kusura bakmayın. KTM duke 690 / 690 r kendim 690r kullanıcısıyım bu arada duke 200-390 larıda kullanmış ve şuandada 2014 duke 200 ve duke690r sahıbı bırısıyım.
  11. berkcigdem

reklam filmi çekimi için moped- mobilet

Arkadaşlar herkese merhaba. biz reklam filmi çekimi için moped- mobilet arıyoruz. çekim istanbul polonezköyde gerçekleşicek. motor yuruyen bır motor olmak zorunda. bunun içinde tabıkıde bır kıralama bedeli ödenicektir. istanbul içerisinde bu motora sahip olan bir arkadasımız var ve böyle bir şey...
  12. berkcigdem

evimizin yeni oyuncağı geldi :)))

İyi akşamlar herkese. Evetttt en sonunda kız arkadaşımıda vitesli motora geçirmiş bulunmaktayım :)) xmax250 kullanıyordu ama son 3-4 aydır vitesliye geçirme çabalarım sonunda olumlu sonuçlandı iyimi yaptım kötümü bilmiyorum :)) vitesli motor alıştırmalarını benım duke 690r da yaptı ve baya...
  13. berkcigdem

ikinci motorum geldi :))) mutluyum ama garip hissediyorum :(

Herkese iyi geceler, Ben normalde 5 yıldır ktm kullanıyorum. yani duke 200 ile başladı bu sevda 390 ve 690r ile devam ediyor. ama bu cuma gunu fazer 8 ABS aldım. bu arada duke 690r hala kullanıyorum...ktm yi bı arkadasım kafama sokmustu ve duke200 ü aldıktan sonra arkadasım bıdaha baska motora...
  14. berkcigdem

bugun başıma gelen talihsiz kavga :) ve buyuk bır kaza atlatmam...

Butun öküz şöforleri toplamışlar bızım memlekete vermişler.2. köprüden avrupadan - anadolu yakasına geçtim gidiyorum en sağ şeritten ve hızım 80-90 gayet uslu uslu gıdıyorum saat 18:30 civarları falan . hayvanoğlu hayvanın teki bir makas attı yani heralde aramızda maks 30 cm mesafe kaldı. ve...

Yeni mesajlar