- Konu Yazar
Herkese iyi geceler.
Yanlış hatırlamıyorsam cuma yada perşembe günü başıma gelen saçma şeyi yazmak istedim. İstanbulda Anadolu yakasında oturuyorum ve hergün motor ile Avrupa yakasında işime gidiyor geliyorum. Kullandığım güzergah ise bazen Erenköy - Levent bazende Libadiye - Levent oluyor ve 1. köprüyü kullanıyorum hep. Yolu kullanan arkadaşlar bilir emniyet şeridinden gideriz köprüden geçer Zincirlikuyudan ayrılır sonrada Leventteyiz. Herneyse akşam dönüş yolundayım ve duke690 ileydim o gün. Köprü yoluna bağlandım en sağdan hemen kendimi emniyet şeridine atarken soldan bir motor yola çıkıcaktı çıkma ben geliyorum diye kornaya basıp uyardım zaten sağına baksa beni görücekti heralde yola çıkma dememe uyuz oldu. Emniyet şeridinden gidiyorum hızımda 70 - 80 km gibi bir hız. Pek yavaş değil biliyorum malum önümüze atlayan araç çok var. Arkamda bir tane beyaz pcx plakasını alamadım önüme geçtiğinde. Eğer sürücüsü burada ise inşallah okur bunuda. Beyaz pcx siyah mont - beyaz ve desenli kask kullanıyordu. Solum müsaid eğer benden hızlı gidiyorsan geç git ne diye benim arkama iyice dayanıyorsun ne diye o farını gözüme gözüme sokuyorsun ?? Köprüye girmeden önce arkamdan kayboldu ileride karşıma çıktı tam en sağa geçicekken kornaya bastım tekrar çıkma geliyorum diye neyse çıkmadı ve heralde yine gıcık oldu
hemen yine dibimde tabikide. Köprüyü geçiyoruz hızım ortalama 70 lerde yine iyice dibimde ama ve rahatsız etmeye başladı artık. En sağ gişelerden geçtim metrobüs yolunun hemen yanındaki otobüs duraklarının oraya doğru giderken yanıma geldi ve ne hızını azaltıyor ne yükseltiyor sağımdada otobüs durağa giricek. Yavaşladım pcx geçti önüme bende arkasından gidiyorum ama gitmiyor bilerek o kadar sıkıştırıyordun ee git işte artık önün boş ama yok gitmicek neyse boşluk oldu ve gazı açıp devam ettim. Sonra tekrar emniyet şeridine girdik ve hızım 70-80 yine arkadaş bir arkamdan git dibime girme gidiceksen git solum bomboş.Ümraniye- Şile sapağının orada sola sinyalimi verdim orta şeride geçip ilerlemek için malum o sapağın sağ tarafı hep trafik oluyor. Bir anda solumdan çıktı ve tam hızımı arttırmıştım sollama yapmak için nasıl ani fren yaptığımı ben bilirim önümdeki arabaya vurmamak için sola kaçsam motora vurucam çünkü sağa kaçsam arabalar duruyor. En sonunda benim şalter attı ehhh diyip açtım gazı direk önüne geçtim. Bir yavaşlıyorum bir hızlanıyorum beni geçmeye çalışıcak diye kanser oldu...Acıbadem sapağından Kozyatağı sapağına kadar ne yol verdim ne önüme geçmesine izin verdim.Bilerek yavaşladım bilerek gıcık ettim bütün yol boyunca. Biliyorum pek doğru birşey değil ama artık cidden sinirlenmiştim. En son Kozyatağı sapağının orada gazı açıp tamamen uzadım. Umarım bu arkadaşımız buraya üyedir ve bunları okuyordur. Şimdi güzel arkadaşım benim sana sormak istediğim bir soru var önündeki motoru neden rahatsız edersin ? Benden daha hızlı gitmek isteyebilirsin ama müsaid yol varken neden geçmeyip dibime girersin neden olur olmadık yerlerde sağıma soluma gelirsin ? Sen bana yada ben sana kaza yaptırsam ne olucak ? Hadi kendi canına saygın yok bari başka insanların canına saygın olsun...
Yanlış hatırlamıyorsam cuma yada perşembe günü başıma gelen saçma şeyi yazmak istedim. İstanbulda Anadolu yakasında oturuyorum ve hergün motor ile Avrupa yakasında işime gidiyor geliyorum. Kullandığım güzergah ise bazen Erenköy - Levent bazende Libadiye - Levent oluyor ve 1. köprüyü kullanıyorum hep. Yolu kullanan arkadaşlar bilir emniyet şeridinden gideriz köprüden geçer Zincirlikuyudan ayrılır sonrada Leventteyiz. Herneyse akşam dönüş yolundayım ve duke690 ileydim o gün. Köprü yoluna bağlandım en sağdan hemen kendimi emniyet şeridine atarken soldan bir motor yola çıkıcaktı çıkma ben geliyorum diye kornaya basıp uyardım zaten sağına baksa beni görücekti heralde yola çıkma dememe uyuz oldu. Emniyet şeridinden gidiyorum hızımda 70 - 80 km gibi bir hız. Pek yavaş değil biliyorum malum önümüze atlayan araç çok var. Arkamda bir tane beyaz pcx plakasını alamadım önüme geçtiğinde. Eğer sürücüsü burada ise inşallah okur bunuda. Beyaz pcx siyah mont - beyaz ve desenli kask kullanıyordu. Solum müsaid eğer benden hızlı gidiyorsan geç git ne diye benim arkama iyice dayanıyorsun ne diye o farını gözüme gözüme sokuyorsun ?? Köprüye girmeden önce arkamdan kayboldu ileride karşıma çıktı tam en sağa geçicekken kornaya bastım tekrar çıkma geliyorum diye neyse çıkmadı ve heralde yine gıcık oldu
Son düzenleme: