şehir içi canavarım geldi :D

Herkese merhaba.
Dün ilana koydukları çok uygun bir fiyata bulduğum pcx 150 yi aldım =)7.000 tl. 2014 model 2300 km de . Satan arkadaş paraya sıkıştığı için bu fıyata koymuş. Pazarlık falan yapmadık hiç zaten son fıyatı buydu. ne yalan söliyim bende kaçırmadım.herhalde artık apartmandakiler söylenmeye başlıcak çünkü garajdaki 4. motorum oldu.en güzel rengi bence füme. gerçi gri olarak geçiyor ruhsatta. ışığa görede renk değiştiriyormuş kapalı havada baya koyu füme oluyor aslında ışık varken bir iki ton daha açılıyor o renk. valla bence süper bir motor. şehir içinde pır pır bütün aralardan derelerden git :))) nerdeyse sıfır gibi zaten. topcase taktırmayı düşünmüyorum zaten sele altı bagajı benim için büyük lüks :D :D resimlerdeki kask nolan n86 ve tam sıgıyor buda çok güzel oldu. montu koyamıyorum cunku sırt koruması oldugu ıcın pek katlanmıyor fakat dizlik eldiven bellik hepsini koyuyorum =) ee montuda koyamıyım o kadarda olsun. dedim ya benim için zaten buyuk bir lüks bunlar :)
çok ufak bir çiziği var kaldırıma sürtmüş oda hiç sorun değil. aldıgım arkadas city grip takmış zaten o yuzden lastik sorunumda yok =) ve tabikide hemen kan grubumu yapıştırmayıda ihmal etmedim :)

herkese iyi sürüşler.

ZLqkMG.jpg

RJvkAo.jpg

aoA3QR.jpg

M6ZpA6.jpg

pRDzpL.jpg

9V7oBQ.jpg

Vay be garajda 4. motor diyorsun :)

3 tanesi benim 1 taneside kız arkadaşımınki.

KTM duke 200
KTM duke 690r
Yamaha xmax 250 (kız arkadaşımın kendisi şuan yurt dışında yüksek lisans yaptığı için ben çöktüm motora :D )
Honda Pcx 150

al sat ile uğraşan birisi değilim yanlış anlaşılmasın. parayı çarçur ediceğime böyle şeyler almayı tercih ediyorum.

3 tanesi benim 1 taneside kız arkadaşımınki.

KTM duke 200
KTM duke 690r
Yamaha xmax 250 (kız arkadaşımın kendisi şuan yurt dışında yüksek lisans yaptığı için ben çöktüm motora :D )
Honda Pcx 150

al sat ile uğraşan birisi değilim yanlış anlaşılmasın. parayı çarçur ediceğime böyle şeyler almayı tercih ediyorum.

şu an senin sevincini anlayabiliyorum için nasıl kıpır kıpırdır demek isterdim ama diyemiyorum gözün doysun :queen:şaka bir tarafa hayırlı olsun kazasız belasız

şu an senin sevincini anlayabiliyorum için nasıl kıpır kıpırdır demek isterdim ama diyemiyorum gözün doysun :queen:şaka bir tarafa hayırlı olsun kazasız belasız

senınkı ne zaman geliyor sen onu söyle :)) hala kıpır kıpırsın sen dimi :D:D:D yok ben motor aldıgım zaman öle kıpır kıpır olmuyorum belkide alıştığım içindir artık :) herhalde bu 12. motorum falan oldu benim. ama bak görürsün sende böyle olucaksın bir yerden sonra böyle bir scooter alıcaksın :D çelikattı yanlış hatırlamıyorsam hem busası hemde asyası vardı :D cidden çok farklı kullanım alanları varya :D bagajı var bagajııııı :D :D :D :D elinde taşımıyorsun o kaskı falan ! :D :D

senınkı ne zaman geliyor sen onu söyle :)) hala kıpır kıpırsın sen dimi :D:D:D yok ben motor aldıgım zaman öle kıpır kıpır olmuyorum belkide alıştığım içindir artık :) herhalde bu 12. motorum falan oldu benim. ama bak görürsün sende böyle olucaksın bir yerden sonra böyle bir scooter alıcaksın :D çelikattı yanlış hatırlamıyorsam hem busası hemde asyası vardı :D cidden çok farklı kullanım alanları varya :D bagajı var bagajııııı :D :D :D :D elinde taşımıyorsun o kaskı falan ! :D :D

daha gelmedi içim kıpır kıpır aynı zamanda Yusuf Yusuf :queen: ne yapacağız canavarla karmaşık duygular içerisindeyim

Hayırlı olsun böyle motor almaya devam ederseniz bide arsa alıp kapalı garaj yaptırmak zorunda kalacaksınız heralde :D

daha gelmedi içim kıpır kıpır aynı zamanda Yusuf Yusuf :queen: ne yapacağız canavarla karmaşık duygular içerisindeyim

ilk 2.000 km sonra hepsi geçicek :D zaten ilk 1000 rodaj oldugu ıcın mecbur uslu uslu gıdıceksın ondan sonrada kademeli kademeli alışıcagın ıcın hıc sorun olmaz. cunku 600rr gıbı bır motorda bır anda gaz actıgında hooooo noluyo lan dıye tepkı alıcagını bıldıgın ıcın kademelı yapıcaksın bunu :)

Başlığı ve sizin olduğunuzu görünce aha yeni ktm dedimki şoke oldum:) hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin

Başlığı ve sizin olduğunuzu görünce aha yeni ktm dedimki şoke oldum:) hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin

:D:D:D o başlık yakında gelıcek merak etme :D :D :D 390 için açıcam onu fakat 2015 leri geliyormuş ve kaydırmalı debrıyaj - sele değişikliği var. spormoto ile konusucam 2014 ü almıyım onu alıyım dıye. cunku 2014 e kaporasını bırakmıstım. bır netlık kazandıgında onun konusunu acıcam :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar