şehir içi canavarım geldi :D

Kocaeli İl Temsilcisi
Hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin. :)

DKN

aslında bu olması gereken fiyat. etiketin üstünü karalayıp bugüne özel indirim yaptık dediklerinde insanların hemen alması gibi :) bende bi aralar baktım 500 tane (2014) ilan vardı bitane almaya değer bişey yoktu :) iyi günlerde gaz aç

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı uğurlu olsun.tenere vardı? Listede göremedim :)

Masallah kazasiz belasiz sürün pratikliginden garajin gerisi scooter dolabilir bu arada fazlaysa duke 200 u tercihen bizim garaja da koyabilirsiniz yani sorun olmaz bakarim ben ona :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:17 ----------

Masallah kazasiz belasiz sürün pratikliginden garajin gerisi scooter dolabilir bu arada fazlaysa duke 200 u tercihen bizim garaja da koyabilirsiniz yani sorun olmaz bakarim ben ona :D

Hortlatmayin abi basliklari lap diye atlamisim bende dun yazilmis konu gibi :D

yav bi girdim foruma bir kaç beğeni. Allah Allah dedim ben uzun süredir yazmıyorum kim neyi beğendi acaba :) bir baktım ki teee geçen sene gelen pcx :) arkadaşlar tekrardan teşekkür ederim hepinize. Ama bu motor geçen sene satıldı. biraz ekonomik sorunlarımdan dolayı bütün motorlar gitmişti. tek özlediğim motorum duke 690r. o çok farklıydı benim için. Şükür ki düzeltim bir motor aldık. Tenere660 7- 8 aydır bizimle beraber.

ayrıca gökberk ve çağlar ahhh keşkeee koysam o KTM yi. onu garaja bile koymam eve çıkartır paket yaparım :) şaka lan şaka ben onu canını alırım kesin :)

ama bu aralar kaşıntım tutmaya başladı kafamda bir iki şey var , kendimi durduruyorum ben durduramazsamda zaten Elif'in bakışı yetiyor :queen:

yav bi girdim foruma bir kaç beğeni. Allah Allah dedim ben uzun süredir yazmıyorum kim neyi beğendi acaba :) bir baktım ki teee geçen sene gelen pcx :) arkadaşlar tekrardan teşekkür ederim hepinize. Ama bu motor geçen sene satıldı. biraz ekonomik sorunlarımdan dolayı bütün motorlar gitmişti. tek özlediğim motorum duke 690r. o çok farklıydı benim için. Şükür ki düzeltim bir motor aldık. Tenere660 7- 8 aydır bizimle beraber.

ayrıca gökberk ve çağlar ahhh keşkeee koysam o KTM yi. onu garaja bile koymam eve çıkartır paket yaparım :) şaka lan şaka ben onu canını alırım kesin :)

ama bu aralar kaşıntım tutmaya başladı kafamda bir iki şey var , kendimi durduruyorum ben durduramazsamda zaten Elif'in bakışı yetiyor :queen:

Sen rahat ol 696 ıle yanına gelınce o ıcındekı kıpırtılar artacak yengeye ufaktan yol yapmaya baslıcaksın :D

Hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler dilerim dostum. Ağaoğlu gibi garaj kuruyorsun ha?:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar