- Konu Yazar
Butun öküz şöforleri toplamışlar bızım memlekete vermişler.2. köprüden avrupadan - anadolu yakasına geçtim gidiyorum en sağ şeritten ve hızım 80-90 gayet uslu uslu gıdıyorum saat 18:30 civarları falan . hayvanoğlu hayvanın teki bir makas attı yani heralde aramızda maks 30 cm mesafe kaldı. ve malum bugun yagmurluydu istanbul bazı yerlerde zemin ıslaktıda. neyse otobanda öle bir ıslaklık yoktu. yemin ederım şalterim attı başladım adamın peşinden gitmeye bu arada sürücüde maks 25 yaşında bir apaçi. bir kaç makas falan daha attı ama dengesizce kullanıyor bende kendımı rıske atmadan peşinden gidiyorum. bi kaç kez yanına gelip aç camı dedim ama hiç oralı olmadı. herneyse sonunda ileride durdu trafikden dolayı. bende bunun bi 10-15 metre arkasından hemen emniyet şeridie kaçtım arkadaş en sağda duruyo bende emniyet şeridinden 20-30 km hızla yavaslayarak geldim ve direk ayağımı kaldırıp herifin aynasına vurdum ve doğal olarak kırdım bu arada opelin yeni güzel bi arabasıydı. ben tabi aynagı kırınca adam kornaya bastı ve direk motoru sağa çektim indim arabadan camına bi tane vurdum eldivenler falan varya güveniyoruz kaskı falanda cıkarmadım
neyse cocuk ındı arabadan bi küfür etti bana o arada arkadaki araçdan adam indi onu gördüm. sonra bana doğru gelirken bir küfür daha muhterem genç apaçi arkadasımız daha 3. küfürü etmesine fırsat kalmadan benden cok sağlam bir kafa darbesi aldı. almasıyla beraber zaten yere kapaklanması bir oldu ve ben hızımı alamadım ya bir tanede suratında bi yere tam bılmıyorum o korumalı hayvan gibi eldivenlerlede bi tane yuzune darbe aldı ama cocugun suratından kan aktıgını gördüm. hemen 3-5 kişi beni tuttu kenara aldılar adamı gebertmiyim diye. bu arada boyum 1.75 ama 7 yıl kick box yapmış bir insanım yani ALLAH korusun o adamı orda gebertirim bize sinirlerimize hakim olmayı öğrettiler ama tutamadım kendımı cıdden. çocuk hala küfür ediyo falan. benı tutan adamlardan bırı kı tahmınen 50 li yaşlarda bi abi kardeşim adamı öldürcen başıına bela alıcaksın aileni düşün diye bi laf etti ve ben o anda sakinleştim. aradan 2-3 dk geçmedi 3 tane motorlu polislerden geldi ama bir gelişleri var o motordan bir inişleri var bizim polislerin görseniz vayy anam vayyy dersiniz. noluyo burda dedi dedim böle böle o arada kaskı falan cıkardım tabi. güzel kardeşim bin motora devam et biz bu o.ç. yi hallederiz bıktık bunun gibiler yüzünden motorcuların kaza yapmalarından dediler bende şaşırdım bu tepkilerine cunku baya adam yaralama var işin içinde
neyse eminmisiniz isterseniz gidelim rapor falan tutalım dedim yok kardeşim devam et sen sakin sakin dediler ve bende gittim sonra o çocuga ne oldu naptılar inanın bilmiyorum
ama adam benden güzel bir akşam dayağı yedi. bende sonra eve geldim falan sakinleştim baya sonra kendi kendime şunu söyledim ya adam psikopat çıksaydı belinde silahı vs olsaydı gibi şeyleri düşündüm. valla ben bi pok yedim ama sakin olmak gerekiyor aslında... hepimize kazasız belasız sürüşler