evimizin yeni oyuncağı geldi :)))

İyi akşamlar herkese.

Evetttt en sonunda kız arkadaşımıda vitesli motora geçirmiş bulunmaktayım :)) xmax250 kullanıyordu ama son 3-4 aydır vitesliye geçirme çabalarım sonunda olumlu sonuçlandı iyimi yaptım kötümü bilmiyorum :)) vitesli motor alıştırmalarını benım duke 690r da yaptı ve baya alıştı. şimdide ona ktm duke 200 aldık bugun =) 2014 model ve 1500 km de aldık bu motoru üzerinde ekstralar var.motorun üzerinde elcik koruma - motor koruma demirleri - zincir koruma - önde ve arkada crash pedler mevcut. bunların haricinde motulün zincir temizleme sprey - motülün zincir yağı ve motulun wd40 özelliğini taşıyan spreyi. motorun brandası ve motorun lastik sehpaları ve 2 adet alarmlı disk kilidi 12.000 tl . xmax duruyor hala eğer vitesli motorda kalmak isterse satıcaz eğer ki yok ben scootera devam edicem dicekse xmax i kullanmaya devam edicez. garajımızdada kendisine ufak bir yer ayarladık :) aşağıdada resimleri bulunmaktadır.

herkese kazasız belasız günler...

gLNzgQ.jpg

9p68zO.jpg

q2g10V.jpg

Mlz5Q7.jpg

QgkE5r.jpg

XYn7GO.jpg

b4OA1n.jpg

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun, Ne kadar güzel birşey aşılamışsınız :)
Kazasız , belasız sürüşler :)

Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin inşallah, ne güzel valla beraber gezersiniz benim hanım bırak kullanmayı artçı olarak bile binmiyor:(

Hayirli olsun kazasiz belasiz surusler bilerim ikinizede. Benim kiz arkadasimda cok hevesli motosiklet kullanma konusunda ama kendisi cok heycanli oldugu icin henüz hazir degil :)

maşallah. çok güzel motorlar hepsi de. totalde ne kadar harcadınız motorlara acaba?

valla bu yenı aldıgımız duke 200 -12.000

690r abs ı 40.000 gıbı bır rakama aldım

yamaha fazer 8 abs - 28000 e aldım

xmax 2. eldi 1700 km lerde almıştık - 11.600

toplam ruhsat ıslemı falan fılan dersek 93.000 e yakın bısı tutar toplamda

valla bu yenı aldıgımız duke 200 -12.000

690r abs ı 40.000 gıbı bır rakama aldım

yamaha fazer 8 abs - 28000 e aldım

xmax 2. eldi 1700 km lerde almıştık - 11.600

toplam ruhsat ıslemı falan fılan dersek 93.000 e yakın bısı tutar toplamda

Hepsi çok güzel motorlar, kazasız belasız sürüşler diliyorum ikinize de :)

Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin inşallah, ne güzel valla beraber gezersiniz benim hanım bırak kullanmayı artçı olarak bile binmiyor:(

çok teşekkürler. bu sene biz foçaya gittik 2 motor. xmax in bagajı efsane :))) ama eger olurda bu senede gidersek dicem sen xmax le gel yine :D arka canta bagaj falan derken bı dunya malzeme aldı ıcıne ama bunda öle bı bagaj yok

dostum kazasız belasız hayırlısı olsun :)

benim kız arkadaşım da kullanmak istiyor ama 1.50 boy ile çok zor nasl bir motosiklet bulucaz ben de bilmiyorum

dostum kazasız belasız hayırlısı olsun :)

benim kız arkadaşım da kullanmak istiyor ama 1.50 boy ile çok zor nasl bir motosiklet bulucaz ben de bilmiyorum

çok teşekkür ederim.

honda msx125 bak istersen bi. naked. vitesili. ufacık motordur boyu için çok uygun olur bence...

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Gerçekten tertemizmiş dediğin gibi.

bu sene tatile çıkarsanız bence xmax almak istemeyecektir duke kullandıktan sonra. sonuçta sen daha önce ne dedin? "ktm eroin gibidir, bağımlılık yapar" :D

Bayanlarda ilk vitesli olarak bu duke 200ler baya moda olmaya basladi sanirim :) Ben de esimi arabasinin cilesinden kurtarip seneye yamaha tricity ile baslatmayi dusunuyorum bakalim kismet :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar