Arama sonuçlarınız

1. HRider

Isınınca debriyaj tutmaması

Arkadaşlar boş bir sahil otoparkında teker denemeleri yapıyorum 1 yapıyorum 2-3 derken sonrasında artık tekere gelmemeye başlıyor. Sebebi nedir?
  2. HRider

Debriyaj balatası sorunu

Arkadaşlar motorumu alıp dışarıya çıkıyorum, geziyorum güzel güzel zorlamadan. Daha sonra çekip biraz dinleniyorum boş bir açık otoparkta. Örn:Maltepe sahil.. Daha sonra teker denemeye başlıyorum, gidon çok aşağıda olduğu için kendime çekemiyorum kendiliğinden geliyor. 1-5. Seferde hayvan gibi...
  3. HRider

6.Sınıf gişe ücreti yazmıyor

Arkadaşlar KGM sitesinde mahmutbey gişelerinden girip, hadımköy gişelerinden çıkmayı düşündüm fakat, 6.sınıf için bir şey bulamadım ben. Link şurada; http://www.kgm.gov.tr/SiteCollectionDocuments/KGMdocuments/Otoyollar/OtoyolKopruUcret/2018Avrupa.pdf Aktif olan kullanan arkadaşlar aydınlatırsa...
  4. HRider

Cuma günü anadolu yakasına geçiyorum.

Arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim üzere küçükçekmeceden hareketle karşıya geçip bir gezi yapacağım. Katılmak isteyen arkadaşlar lütfen yazsın. Cuma günü saat 11-1 arası hareket etmeyi planlıyorum.
  5. HRider

Plakayı takacak yer.

Arkadaşlar motosikletin arka plakalığını söküp, kuyruğa katlanmayacak şekilde taksam cezası var mıdır? Yani direk arka yolcu selesinin altına
  6. HRider

Modifiye hafif, yeniden boyama

Arkadaşlar motorun gidonunda boya sökülmeleri mevcut, işaretlediğim yerlerde hafif hafif sökülmeler mevcut. Amortisör vidalarında biraz aşınma var. Gidonu nerede boyatabilirim? Amortisör vidalarını nerede bulabilirim? Maliyeti ne kadar olur? Elcikleri, sinyalleri ve amortisör kapaklarını Gold...
  7. HRider

Kafayı yemek üzereyim, kimsenin ismini bilmediği obje.

Arkadaşlar, motosikletimin gidon topuzlarını elciklerini ve sinyallerini gold yapacağım. Lakin, racing motorlarda olan gidon 'V' Şeklinde kırılır ya, oradaki altıgen kapakların ismini bilmiyorum. Onlardan nasıl bulurum? Renklileri var mıdır? Yoksa kaplıyorlar mı boyuyorlar mı? Teşekkürler...
  8. HRider

Seyir halindeyken debriyaj patlaması

Arkadaşlar, forumda bir arkadaşa debriyaj ayarının 2-3 gün tuttuğunu söyledim en fazla. O da yakında kopacağını aynısının onun da başına geldiğini ve acilen değiştirmem gerektiğini söyledi. Dinlemedim ve sürpriz! Bugün seyir halindeyken küt etti boşa çıktı debriyaj, AEA'nın hayati bilgiler...
  9. HRider

Kuzenime motor önerisi

Arkadaşlar, sevgili büyüklerim ve yaşıtlarım. Sayemde motor camiasına yeni birisini daha kattık. Şu an askerde ve büyük bir heyecanla askerliğin bitmesini bekliyor ve motor araştırıyor. Kendisine çeşitli SS motor önerileri sundum fakat, cross veya chopper istediğini söyledi. Ama eğilimi daha çok...
  10. HRider

Stop etme sorunuyla karşılaşan var mı daha önce?

Geçen farkettim aküyü doldurmak için çıktığımda.. Gaz verirken ara ara kesilmeler oluyor, güçten düşüyor. Ve debriyajı çektiğimde veya rolantide giderken stop ediyor. Akü de dolmuyor ayrıca.
  11. HRider

Akü sorununu takiben stop sorunu

Arkadaşlar, aküm bitik marş basmıyordu vurdurarak çalıştırdım, geziyorum dolsun diye enjeksiyonu zar zor yaptı dibindeki aküyle.. Daha sonra eve dönerken ışıklara geldim debriyaj fren yaptım ve tık. Stop etti anlayamadığım bir şekilde.. Debriyaja bastığımızda devir sıfıra iniyor ya vites...
  12. HRider

Marş almama sorunu?

Arkadaşlar bugün motoru sağa çektim, bir telefon görüşmesi yaptım motoru stop ettim fakat kontak açıktı, 7-8 dakka sonra tekrar bindim marşa bastım ve ekran aniden gitti. Daha sonra kontağı kapattım açtım, ekran gidip gidip geldi kontağa bastım tekrar, tık etti tekrar kapandı ekran vs. Dün de...
  13. HRider

Motosiklet vites aksamı

Arkadaşlar geçenlerde debriyajım birden yumuşadı, çok sertti zaten. Daha sonra vitesler alt devirlerde zor geçmeye başladı. Eskiden yağ gibi akıp giderdi. Şimdi ise ayağımı acıtacak kadar baskı uygulamam gerekiyor. 8Bin devirden sonra yine sıkıntı olmuyor fakat bu alt devirde atamama işi sıkıntı...
  14. HRider

Vitesin zor geçmesi ve asla boşa geçmemesi

Arkadaşlar son 1 haftadır falan viteslerim aşırı zor geçmeye başladı. Ve durduğum yerde boşa geçmiyor, vites çok sert 2ye atarken ızdırap çekiyorum. Normalde yağ gibi kayan vites şimdi tak tuk geçiyor. 1500KM falan oldu yeni yağ koyalı. Sizce neden olabilir. Mesela 8-9bin devire gelince yine yağ...
  15. HRider

Sol bilek ağrısı

Arkadaşlar, son günlerde sol bileğimin sol alt tarafında çok büyük bir ağrı hissediyorum. Oturuş pozisyonumun doğru olduğunun kanaatindeyim ki sağda ağrı sızı yorgunluk vs hiçbir şey yok. Debriyajı çekerken bildiğiniz işkence çekiyorum. İlk 1 hafta hem sağ hem sol bilekte ağrılar yaşamıştım...
  16. HRider

Kazadan sonra arka fren ve peg kırılması

Arkadaşlar küçük, kaza denmeyecek boyutta bir kaza geçirdim. Arka fren ve pegin bağlantı kısmı kırıldı aşağı sarkıyor, fren hidroliği tutuyor sadece orayı. Ustaya götürdüm, kaynaklarız sıkıntı yok dedi. Sizce bir sıkıntı çıkar mı?
  17. HRider

İlk kazamı yaptım

Bugün küçükçekmece/tepeüstünden cennet mahallesine giderken önüme aniden küçük bir kız koşmasıyla bir kaza geçirdim. Artçımla birlikte cennete gidiyorduk, ışıklarda durdum okulun çıkış saati olduğunu ve her tarafta öğrenciler olduğunu gördüm. Ve arkama dönüp;"Şimdi biri yola fırlar da çarpar...
  18. HRider

Soğukkanlılıkla atlattığım bir kaza anını aktarıyorum

Henüz 45 günlük bir motosiklet sürücüsüyüm 1700KM yol katettim motorla, hadımköyden okuldan çıktım. Bilen bilir beykente varana kadar yol dümdüzdür, fakat sanayi bölgesi olduğu için tırı kamyonu bol olur onlar da genelde kimseyi rahatsız etmeden sağdan sağdan ilerler. Öğlen 1 civarı çıkmıştım...
  19. HRider

Kuzenime motor önerisi

Arkadaşlar kuzenim askerden geldi. Bende motoru gördü ve heves etti şimdi ona bir motosiklet alıcaz A ehliyete yazıldı 2 ay kadar süre içerisinde motoru almamız gerekiyor. 1000RR istiyor kuzenim. Ama kuzenime şiddetle karşı çıktım. Kendisini öldürmemesi gerektiğini ve MT-09 un yeteceğini...
  20. HRider

Gaz verdiğimde gelen şırssss sesi

Arkadaşlar konu başlığında da belirttiğim gibi gaz verdiğimde motordan şrssss gibi metal titreşim veyahutta sürtünme sesi geliyor bunu bilemiyorum. Sorun ne olabilir? gazı saldığımda ses kesiliyor.

Yeni mesajlar