Kuzenime motor önerisi

Arkadaşlar, sevgili büyüklerim ve yaşıtlarım. Sayemde motor camiasına yeni birisini daha kattık. Şu an askerde ve büyük bir heyecanla askerliğin bitmesini bekliyor ve motor araştırıyor. Kendisine çeşitli SS motor önerileri sundum fakat, cross veya chopper istediğini söyledi. Ama eğilimi daha çok cross yönünde. Çünkü dağ bayır gezip (through the jungle) türkçesini unuttum kusura bakmayın, kamplamaya gitmek istiyor. Başlangıç için bir motor tavsiyesi istemekteyim sizden. Ekipman hariç maksimum 15.000TL motor için bütçe ayırabiliriz. Güzel bir öneriniz var mıdır acaba? Daha hiç motosiklet kullanmadı, ama büyük bir cross ruhu taşıdığını seziyorum. Bu yüzden önerileriniz bu yönde olursa sevinirim :)

Mondial xtreme 200 yada kuba winner 200 alsın. Daha fazlasını almaya gerek yok. Ekipmanını sağlam tutsun yeter.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hero x-pulse 200ü beklesin derim pişman olmaz çok güzel alet

Motosikleti
R25, CRF250L
Alsın bi çinli parçalayana kadar öğrensin daha sonra japon alır

kuba black cat,falcon desert bunlarıda inceleyebilir acemiyse fazla para bağlamasın bence 2. el alsın ne alıyorsa

Hiç motor kullanmadıysa selesi yüksek ve ağırlık merkezi yüksek olan cross motorla kendini sakatlamadan önce biraz tecrübe edinmeli bence. Rahmetli Barkın’ın da dediği gibi motorlar hiçbir yere kaçmıyor.

Doğru bir söylem olmuş teşekkür ederim.

Alsın bi çinli parçalayana kadar öğrensin daha sonra japon alır

Aradığım yorumlardan bir tanesi :cherry: :mrgreen: çok haklısınız.

kuba black cat,falcon desert bunlarıda inceleyebilir acemiyse fazla para bağlamasın bence 2. el alsın ne alıyorsa

Öyle yapmayı planlıyoruz çok teşekkürler yorumunuz için.

Endurodan çok cross istiyor.
Motosikleti dağa taşa vurmadan ilk motosiklete hakim olmasını öğrenmesi gerekiyor, dimi. Crossu alır almaz arazide oplayıp zıplayacak değil ya. Motosikletle akrobasi ve cambazlık en son nokta. Tersine başlarsan, sonunda hala motosiklet kullanabiliyorsan, bir sukuter bana kafi der, dahasınada yüzün kalmaz.
Bu rx1 evo ilk motosikler için çok iyi, donanımı yeret. Çanya filan sökülük. Hakimiyeti geliştikce araziye çıkar. Zamanlada çantaları takıp, uzadıkca uzun seyehatlarda paşa paşa gezer. Tecrübe edinincede, neticede ne tür motosiklet istediğine karar verir, dimi?
Selamlar, kuzenine hayırlı teskereler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:08 ----------

Benim ilk motosikletim ve bütcem müsayit olsaydı, rx1 evo alır, dahasınïda isteyince, bunu satmaz, zamanla naket, cross, cafe racer veya daha şık ve performaslı parçalarla değiştirip, hatika bir 125cc enduro haline getirirdim. Kendime özel 2inci bir motosiklerim yedekte olurdu. Adi üstünde Evolosion diyor. :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar