6.Sınıf gişe ücreti yazmıyor

Arkadaşlar KGM sitesinde mahmutbey gişelerinden girip, hadımköy gişelerinden çıkmayı düşündüm fakat, 6.sınıf için bir şey bulamadım ben.

Link şurada; http://www.kgm.gov.tr/SiteCollectionDocuments/KGMdocuments/Otoyollar/OtoyolKopruUcret/2018Avrupa.pdf
Aktif olan kullanan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Sadece 5.sınıfa kadar yazıyor 6.sınıf yok. Yani geçersem 1.sınıf ücreti mi ödeyeceğim. Eğer öyleyse ne anlamı kaldı?

Ve turuncuyla taranan kısımlar ne anlama geliyor? Aydınlatırsanız sevinirim

Mahmutbey-Hadımköy , Hadımköy-Mahmutbey gişeleri ayda enaz bir kez kullanıyorum. Hem Hadımköye girerken gişedeki ekranda, hemde hgs kullanım listemde 6. Sınıf olarak görülüyor bu güzergah.
Problem yok.

Bende 6.sınıf hgs var. Çekerse ne âlâ çekmez ise karayollarının sorunu. Beni bağlamaz. Bir köprüden para kesiyor. Onda da 6.sınıf kesiyor. Para çeksin die kendimi paralayamam. Plaka açıkta. Karayolları uğraşsın :)

6 mayıs'ta zonguldak'tan istanbul'a geldim, bu motosikletimin ilk kez hgs kullanımı oldu, düzcede gişeden geçtim, sonra sultanbeylide otobandan çıkmış oldum, köprüden de geçtim, bugüne kadar köprüyü de 5 6 kez kullanmışımdır, bakiyem hala aynı. istanbul'a ilk geldiğimde 16tl bakiyem vardı, karayolları genel müdürlüğünü aradım, benim hgs uygulamasında geçiş sorgulama, ihlalli geçiş sorgulama hata veriyor, siz kontrol eder misiniz dedim. onlar da bir şey görmedi. güncelleme var demişlerdi. elbet düşer nasılsa dedim. daha sonra kgm nin kendi sitesinde sorguladığımda 6 mayıs günü 1 tl'lik bir ihlal görünüyordu, ilk giriş düzce olması gerekirken boştu ancak çıkış sultanbeyli görünüyordu. onu da ödedim. acaba otobanda bakiyem mi yetersizdi diye 25 tl daha yükledim, 41 tl oldu, yaklaşık 20 gündür halen daha 41 tl olarak duruyor. inşallah ceza gelmez :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar