Arama sonuçlarınız

1. jackal_64

Yolcudur abbas bağlasan durmaz!! UŞAK beni bekle...

Arkadaşlar önümüzdeki hafta yani cumayı cumartesiye bağlayan gece saat 4 gibi memleketim uşağa doğru yola çıkmayı planlıyorum. 3-4 Gün yokum aga biraz kafamı dinliyim yaa valla çok bunaldım sılkıldım atayım kendimi yollara diyorum. Güzargahım: burdan gelibolu/lapseki/balıkesir/kütahya ve uşak...
  2. jackal_64

cbf 150 Egzos sorunu büyük sorun.!

Arkadaşlar küçük gibi görünen ama bence çok büyük bi problemle karşı karsiyayim. Benim egzosa veletin teki misket atmış çok gıcık bi ses yapıyor kafayı yemek üzereyim bu gün işi gücü bıraktım tamircileri dolaştım kimisi söktü salladı salladı çıkarmadı kimiside hiç sokmeden çıkmaz dedi Servise...
  3. jackal_64

Tablet pc alacam..!

Arkadaşlar merhaba şu türk telekomun verdiği tablet var aslında kafamda 2 model var biri blackberry playbook diğeri motorola xzoom Biri ayda 19 tl diğeri 39 tl Yada hiç almasammı telefonum xperia neo android 4.0 :))) Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  4. jackal_64

BİZDE GEZDİK Biraz..

Merhaba arkadaşlar geçen haftalarda ümit_150_zc nickli arkadaşımla bu hafta için sözleştik şöyle kısa mesafe bi gezi yapalım havamızı alalım dedik. Nihayetinde öyle oldu güzel bi cumartesi geçirdik stresimizi attık durusu ve karaburuna doğru uzandık denize girelim dedik ama hava baya serindi...
  5. jackal_64

cbf. far yardım acil..!!

Arkadaşlar az önce 3-5 km lik biyere gittim far dikkatimi çekti gazı açınca far birden zayıflıyor sonmuyor ama baya bi zayıflıyor. Nedir sebebi sizce Anlayamadım gazla ne alaka.. Acil cevaplarinizi. bekliyorum...
  6. jackal_64

İlk Gezim bi Bakın derim!! 08/04/2012

Merhaba ilk gezimi sizinle paylaşıyorum Gitmektte biraz tereddüt ettim ama gittim iyide yapmışım. aslında sabah 06-00 da yola çıkıcaktım ama hava çok pusluydu ve hafiften yağmurda atıyodu onun için vazgeçip uyumuştum fakat saat 10-30 da kalktım ve bi baktım hava süper açık :queen: hemen...
  7. jackal_64

bana göre uzun yol yardım!!!

Merhaba arkadaşlar ben. Yarın sabah saat05_00 da yalovaya gidicemde sizden ricam değerli tavsiyelerinizi ve tecrubelerinizi benimle paylasmaniz motorum şu anda 700 km de. Yağını 500 km de değiştirdim. Bu benim ilk uzun yolum olacak ( sizin için belki şehir içi sayılır ama ilk olduğu için bana...
  8. jackal_64

Bu Motor Kaç Para Eder.!!!

merhaba bir arkadaşımda bu motosiklet var satmak istiyoruz kaç paraya satabiliriz. 2011 model 2000 km"de
  9. jackal_64

motor hacizli üstünde 3-4 tane haciz var bunu neyapabiliriz

Merhabalar arkadaşlar benim amcaoglunun motoru var seyhan 125 bu motor hacizli üstünde 3-4 tane haciz var bunu neyapabiliriz satsan satılmaz atsan atılmaz ( yepyeni daha binkusur km de ) size bi akıl danisayim dedim ne dersiniz?
  10. jackal_64

zincir sesi!

Merhaba bilenleriniz bilir gectigimiz günlerde sıfır bir cbf 150 aldım şu an 400 km de size sormak istediğim sanki bana zincir sesi çok çıkıyor gibi geldi ne dersiniz yoksa banami öyle geliyor 50 km hızla falan giderken boşa aldığımda kaskın içinden bile duyuyorum bu normalmidir yaglamak...
  11. jackal_64

Geziye Gitmek İstiyorum..!!!

öncelikle herkese merhaba anlatmak istediğim şöyle yaaa şimdi ben yeni motor aldım ee haliyle rodajdayım havalarda iyi şöyle ufak çaplı bi geziye gideyim diyorum nereye gidebilirim sizce ayrıca bana katılanda olursa çok sevinirim ( şimdi siz derseniz iyki bi motor almış da diyebilirsiniz )...
  12. jackal_64

CBF 150 Aldım Kutlayın Beni!!

evet arkadaş sonun cıbıfımı aldım tebrik kabul edilir.... eee arkadaşlar bayaa bi uğraştım bu makinayı almak için azmettim yauuu!! bu arada ybr mi de sattım az çekmedi kahrımı aslın da ben onun kafrını çektimde neyse ve resimler bebeğim geliyor bana doğru...
  13. jackal_64

bana bi yol gösterin!!!

bende bi ybr var BU MOTORUN RUHSAT SAHİBİ BİRİSİNE NOTERDEN SATIŞ YAPMIŞ AMA ALAN KİŞİ NOTERDEN SATIŞI ALMIŞ YALNIZ YENİ RUHSAT ÇIKARMAMIŞ BEN DEVRİNİ ALMAK İSTEDİM FAKAT DEVRİNİ ALABİLMEM İÇİN NOTERDEN SATIŞI ALAN ARKADAŞ İLK ÖNCE KENDİ ADINA YENİ RUHSAT ÇIKARMASI GEREKİYORMUŞ VE BUNUNDA 400 TL...
  14. jackal_64

YBR 125 TertemiZ! AMA!!

Selam arkadaşlar ben motoru işe gidip gelmek için kullanıyorum motor sıfır motora 2500 tl ye yakın masraf ettim buraya yazmadım masrafları anlatsam çok uzun sürer motor başında anlatırım motor yaptırdım silindir piston v.s hiç bir masrafı yok AMASINA GELİNCE!! BU MOTORUN RUHSAT...
  15. jackal_64

CBF 150 Acil Almam Lazım!!!

merhabalar ben cbf 150 almak istiyorum sizce 2. elmi sıfırmı almalıyım nerden daha uygun alabilirim 2000 tl var cepte kredi kartım var araştırmalarıma göre şu anda mart sonuna kadar kampanya varmış 12 taksit ne dersiniz hangi bayide daha uygundur fiyatı sizce bana bi akıl verin ve bana anahtar...
  16. jackal_64

Şok Fiyat 0 km SPEED 150 Keeway nasıl!!!

sıfır cbf lere bakarken bunu gördüm sahibindende ne diyosunuz adamın elinde kaldı herhalde http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sok-fiyat-0-km-speed-150-keeway-74981513/detay
  17. jackal_64

ybr cbf 150 takasli

Merhaba bende 2006 ybr var siyah tek kuruş masrafı yok aynı temizlkte cbf 150 arıyorum takasli ( üstünü kredi kartı ile taksitli odeyebilirim ) model olarak yüksek model olsun tel 535 300 56 44
  18. jackal_64

cbf 150 arıyorum ybr takaslı

Merhaba bende 2006 ybr var siyah tek kuruş masrafı yok aynı temizlkte cbf 150 arıyorum takasli ( üstünü kredi kartı ile taksitli odeyebilirim ) model olarak yüksek model olsun
  19. jackal_64

ZİNCİR SESİ !!!

mt sakinleri yaa bu benim makinanın zincirinden tuhaf bi ses geliyo tuhaf derken şöyle açayım şimdi gaza basarken bişey yok ama komprösöre aldığım zaman veya boşa geçtiğim zaman şık şık diye aralıklı bi ses geliyor. gerdirme falan yaptım olmadı gevşettim yine aynı bu arada zincir ön ve arka...
  20. jackal_64

ybr zincir sorunu !!!

Merhaba arkadaşlar benim ybr ye yeni zincir set taktım ama ayarını bir türlü tutturamadim devamlı şıkır şıkır ses geliyor nedendir acaba değerli tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yeni mesajlar