zincir sesi!

Merhaba bilenleriniz bilir gectigimiz günlerde sıfır bir cbf 150 aldım şu an 400 km de size sormak istediğim sanki bana zincir sesi çok çıkıyor gibi geldi ne dersiniz yoksa banami öyle geliyor 50 km hızla falan giderken boşa aldığımda kaskın içinden bile duyuyorum bu normalmidir yaglamak gerekirmi şimdi mi yagliyim yoksa 1000 bakimda damı servisemi yaglatiyim ne diyorsunuz çok şükür başka bi sorunum yok .....

Bu. Arada motorun yaginida degistiriyim diyorum castrol power1 10/50 aldım ne dersiniz degistirmelimiyim...

Cevaplarınızi bekliyorum...

zincir o'ringli ise 600 km civarı o'ringsiz ise 300 kmde bir yağlamak gerekir

bu yağlama aralıklarının dışında zincir sesi gelmeye, gözünüze yağsız gözüktüğünde, kumlu çakıllı yollarda gezildiğinde

zinciri temizleyip yağlayabilirsiniz zincir yağlamanın zararı olmaz zincir sesi dinlemek kafaya takmak yerine bol bol yağ öneriyoruz :)

bu yağlama aralıklarının dışında zincir sesi gelmeye, gözünüze yağsız gözüktüğünde, kumlu çakıllı yollarda gezildiğinde

zinciri temizleyip yağlayabilirsiniz zincir yağlamanın zararı olmaz zincir sesi dinlemek kafaya takmak yerine bol bol yağ öneriyoruz :)

bılgılı bırını gorunce sormadan edemıyorum orınglı zıncır nedır hangı modellerde vardır ne ıse yarar acep aydınlatırmısınız?

zinciri temizleyip yağlayabilirsiniz zincir yağlamanın zararı olmaz zincir sesi dinlemek kafaya takmak

yerine bol bol yağ öneriyoruz :)

Tatavsiyelerin için çok sağol acaba hangi zincir yağını kullanmaliyim ve nasıl uygulanır bu

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:38 ----------

50 ile giderken boşa alma.

Sadece zincir sesini dinlemek için boşa aldım

o'ring zincir baklalarının birleşim yerlerine koyulan lastik parçalardır. amacı zincir çalışırken çıkan sesi azaltmak, yağlama aralıklarını uzatmak ve

zincirin uzun ömürlü olmasını sağlamaktır. o'ringli zincirlerde dikkat edilmesi gereken mazot ve benzeri zincir temizleme yöntemlerinin kullanılmaması

zincir temizleme spreylerinin kullanılmasıdır. hangi modellerde olur bilemiyorum pahalı motorların hepsinde olur ama marka model söyleyemem

zincir yağı için ben en ucuz olanı alıyorum kuruduktan sonra biraz janta bulaşıyor silmek gerekiyor castrol, iphone gibi markalar iyi diyorlar ama biraz pahalı

o'ring zincir baklalarının birleşim yerlerine koyulan lastik parçalardır. amacı zincir çalışırken çıkan sesi azaltmak, yağlama aralıklarını uzatmak ve

zincirin uzun ömürlü olmasını sağlamaktır. o'ringli zincirlerde dikkat edilmesi gereken mazot ve benzeri zincir temizleme yöntemlerinin kullanılmaması

zincir temizleme spreylerinin kullanılmasıdır. hangi modellerde olur bilemiyorum pahalı motorların hepsinde olur ama marka model söyleyemem

zincir yağı için ben en ucuz olanı alıyorum kuruduktan sonra biraz janta bulaşıyor silmek gerekiyor castrol, iphone gibi markalar iyi diyorlar ama biraz pahalı

tesekkur ederım bılgılendırmenız ıcın sanırım 125 250 cc de olmaz neyse cıddn degerlı bır bılgıydı...

ben bugün oringli zincir taktırdım 90 liraya..orjinal zincir çok sık aralıklarla germek gerekiodu.bakalım bu zincirin performansı nasıl olacak..

---------- Post added at 02:33 ---------- Previous post was at 02:31 ----------

zinciri sıfır taktırdıktan sonra biraz kullanımda gerdirmek gerekirmi..bana biraz bol gibi geldi yine..sıfır zincir takıldı ilk kullanımda esneme yaparmı ??

Bir arkadaşım ince makina yağı ile yagliyor zinciri ne dersiniz doğrusu sizce

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:52 ----------

Güncel.....

Bir arkadaşım ince makina yağı ile yagliyor zinciri ne dersiniz doğrusu sizce

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:52 ----------

Güncel.....
o çabuk akar gider bi işe yaramaz zincirde merkez kaç dönmesin den dolayı yağı savurup lastiğe ve yola atar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar