4bin küsür verip sıfır alacağıma, temiz ikinci el alırım yerinizde olsam daha iyi.nedenmi? sıfır 2010 cbf aldım, 4.100' e satın almıştım o zaman, komple lastikleri değiştirdim far bagaj koruma demiri o-ring zincir ıvır zıvır bir ton gerekli aksesuar alındı motorsiklet bana 5200, 5300tl civarına gelmiş oldu. 1.5 yıl kullandım 15bin km yol gittim. bu 1.5 yıla servis bakım ücretlerinide ekleyelim.. hesap ortada.. 3300tl ye satmıştım cbf'i... 2. el bir cbf parası çıkmış oldu elimden 1.5 yılda

1.5 yılda beni hiç üzmedi o bir gerçek..
şimdi bir tane daha cbf alacağım ve en fazla 2.500tl 2800tl aralığında birşey alıcam.. lastik ve full bakım haricinde masraf yapacağımı sanmıyorum ve enn kötüsünü düşünürsek hadi diyelim motor arıza çıkarttı elimizde kaldı, 400 450tl'e motor yapılıyor.yine kafam rahat ve daha uygun fiyata mal etmiş olup cbf kullanıcam.
şase v.s. düzgün olduğu sürece, isterse 50bin lik motorun KM'sini 5bin KM' ye çeksinler.iyi bir ustaya gösterilip alınan motordan pek bir zarar olmayacak.. sıfır motora binmek gibi bir derdiniz yoksa kesinlikle 2. el alın derim bukez satmak zorunda kaldığınızda ettiğiniz masrafta zararda sizi üzmez. benim bildiğim kadarıyla 2011 2012 cbflerde tek fark şeffaf sinyaller,devir saatli gösterge,göz kırpmayan farlar egzozda farklılık v.s. pekte farklılık yaratmayan minik ayrıntılar. motor aynı motor .. tekrar tekrar söylüyorum(bu benim şahsi görüşüm . karşı çıkanlar olabilir) kesinlikle 2. el temiz bir cbf alın.pişman olmazsınız.. sevgi ve saygılar.