- Konu Yazar
bende bi ybr var BU MOTORUN RUHSAT SAHİBİ BİRİSİNE NOTERDEN SATIŞ YAPMIŞ AMA ALAN KİŞİ NOTERDEN SATIŞI ALMIŞ YALNIZ YENİ RUHSAT ÇIKARMAMIŞ BEN DEVRİNİ ALMAK İSTEDİM FAKAT DEVRİNİ ALABİLMEM İÇİN NOTERDEN SATIŞI ALAN ARKADAŞ İLK ÖNCE KENDİ ADINA YENİ RUHSAT ÇIKARMASI GEREKİYORMUŞ VE BUNUNDA 400 TL KADAR MASRAFI VARMIŞ (BELKİ DAHA AZDA OLABİLİR) ONUN İÇİN BENİMDE DURUMUM MÜSAİT OLMADIĞI İÇİN BU MASRAFI YAPMADIM VE BU ŞEKİLDE SATMAK İSTİYORUM. MOTORUN SAHİBİ BELLİ ALACAK KİŞİ İSTERSE MASRAFI YAPIP DEVRİNİ ALABİLİR İSTERSE BU ŞEKİLDE BİNER RUHSAT SAHİBİ DEVRİNİ VERİYOR SADECE CEBİNDEN PARA ÇIKMASINI İSTEMİYOR SAHİBİNİN ADI ADRESİ TELEFONU MEVCUT KENDİSİ SORUN ÇIKARMIYOR
ne yapamam lazım bana bi
akıl verin bu motorla gezilmez sigorta yok muayene yok ucuz bi fiyata satmaya mecbur kaldım yada bu işlerle uğraşmalımıyım sizce ben zaten aldım alalı 3000 tl ye yakın masraf yaptım bu motora aslında bakarsanız şimdide bu masrfafı yapmak istemiyorum neyapıcağımı şaşırdım
aslında böyle adamlara ne yapmak lazım geçiceksin eds den kırmızı ışıkta hertürlü yasağı çiğniycen gelsin bakalım cezalar ama böyle şeylerde bizim kişiliğimize uymaz ne diyim bizde şansmı yok diycem ama sizde şimdi diyceksinizki peki sen neden aldın bu motoru salak gibi ama aldık işte ilk hevesle görüşlerinizi bekliyorum.
ne yapamam lazım bana bi
akıl verin bu motorla gezilmez sigorta yok muayene yok ucuz bi fiyata satmaya mecbur kaldım yada bu işlerle uğraşmalımıyım sizce ben zaten aldım alalı 3000 tl ye yakın masraf yaptım bu motora aslında bakarsanız şimdide bu masrfafı yapmak istemiyorum neyapıcağımı şaşırdım
aslında böyle adamlara ne yapmak lazım geçiceksin eds den kırmızı ışıkta hertürlü yasağı çiğniycen gelsin bakalım cezalar ama böyle şeylerde bizim kişiliğimize uymaz ne diyim bizde şansmı yok diycem ama sizde şimdi diyceksinizki peki sen neden aldın bu motoru salak gibi ama aldık işte ilk hevesle görüşlerinizi bekliyorum.