bana bi yol gösterin!!!

bende bi ybr var BU MOTORUN RUHSAT SAHİBİ BİRİSİNE NOTERDEN SATIŞ YAPMIŞ AMA ALAN KİŞİ NOTERDEN SATIŞI ALMIŞ YALNIZ YENİ RUHSAT ÇIKARMAMIŞ BEN DEVRİNİ ALMAK İSTEDİM FAKAT DEVRİNİ ALABİLMEM İÇİN NOTERDEN SATIŞI ALAN ARKADAŞ İLK ÖNCE KENDİ ADINA YENİ RUHSAT ÇIKARMASI GEREKİYORMUŞ VE BUNUNDA 400 TL KADAR MASRAFI VARMIŞ (BELKİ DAHA AZDA OLABİLİR) ONUN İÇİN BENİMDE DURUMUM MÜSAİT OLMADIĞI İÇİN BU MASRAFI YAPMADIM VE BU ŞEKİLDE SATMAK İSTİYORUM. MOTORUN SAHİBİ BELLİ ALACAK KİŞİ İSTERSE MASRAFI YAPIP DEVRİNİ ALABİLİR İSTERSE BU ŞEKİLDE BİNER RUHSAT SAHİBİ DEVRİNİ VERİYOR SADECE CEBİNDEN PARA ÇIKMASINI İSTEMİYOR SAHİBİNİN ADI ADRESİ TELEFONU MEVCUT KENDİSİ SORUN ÇIKARMIYOR
ne yapamam lazım bana bi
akıl verin bu motorla gezilmez sigorta yok muayene yok ucuz bi fiyata satmaya mecbur kaldım yada bu işlerle uğraşmalımıyım sizce ben zaten aldım alalı 3000 tl ye yakın masraf yaptım bu motora aslında bakarsanız şimdide bu masrfafı yapmak istemiyorum neyapıcağımı şaşırdım

aslında böyle adamlara ne yapmak lazım geçiceksin eds den kırmızı ışıkta hertürlü yasağı çiğniycen gelsin bakalım cezalar ama böyle şeylerde bizim kişiliğimize uymaz ne diyim bizde şansmı yok diycem ama sizde şimdi diyceksinizki peki sen neden aldın bu motoru salak gibi ama aldık işte ilk hevesle görüşlerinizi bekliyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mevzuatın gerekleri maddelerinin tümünü okudun mu?

tam değil ama biz bi tarfik muamalecisene sorduk bu şeklide anlattı bana

bende bi ybr var BU MOTORUN RUHSAT SAHİBİ BİRİSİNE NOTERDEN SATIŞ YAPMIŞ AMA ALAN KİŞİ NOTERDEN SATIŞI ALMIŞ YALNIZ YENİ RUHSAT ÇIKARMAMIŞ BEN DEVRİNİ ALMAK İSTEDİM FAKAT DEVRİNİ ALABİLMEM İÇİN NOTERDEN SATIŞI ALAN ARKADAŞ İLK ÖNCE KENDİ ADINA YENİ RUHSAT ÇIKARMASI GEREKİYORMUŞ VE BUNUNDA 400 TL KADAR MASRAFI VARMIŞ (BELKİ DAHA AZDA OLABİLİR) ONUN İÇİN BENİMDE DURUMUM MÜSAİT OLMADIĞI İÇİN BU MASRAFI YAPMADIM VE BU ŞEKİLDE SATMAK İSTİYORUM. MOTORUN SAHİBİ BELLİ ALACAK KİŞİ İSTERSE MASRAFI YAPIP DEVRİNİ ALABİLİR İSTERSE BU ŞEKİLDE BİNER RUHSAT SAHİBİ DEVRİNİ VERİYOR SADECE CEBİNDEN PARA ÇIKMASINI İSTEMİYOR SAHİBİNİN ADI ADRESİ TELEFONU MEVCUT KENDİSİ SORUN ÇIKARMIYOR
ne yapamam lazım bana bi
akıl verin bu motorla gezilmez sigorta yok muayene yok ucuz bi fiyata satmaya mecbur kaldım yada bu işlerle uğraşmalımıyım sizce ben zaten aldım alalı 3000 tl ye yakın masraf yaptım bu motora aslında bakarsanız şimdide bu masrfafı yapmak istemiyorum neyapıcağımı şaşırdım

aslında böyle adamlara ne yapmak lazım geçiceksin eds den kırmızı ışıkta hertürlü yasağı çiğniycen gelsin bakalım cezalar ama böyle şeylerde bizim kişiliğimize uymaz ne diyim bizde şansmı yok diycem ama sizde şimdi diyceksinizki peki sen neden aldın bu motoru salak gibi ama aldık işte ilk hevesle görüşlerinizi bekliyorum.
bir kişi bir motoru başka birinden aldıktan sonra ruhsat çıkarmak için değil 400tl para daği ödemez yapması gereken motorun plakasının çıkartıldığı ilçe emniyete noter den aldığı evraklarla gitmek 5dk da üstüne isminin yazılı olduğu ruhsatı taktim ederler yani anlıycağın arkadaşım 400tl kadar masrafı varmış diyen kişi kimse seni başından sağmak için sallamış

ruhsat masrafı 75 tl noterden senin satın alman bir 75 tl daha toplam 150 tl yap masrafı al motoru 5tl den toplam 10 tl de postahaneye verecen

sıfırı 4000 olan motora 3000 masraf ettin ve en az 400 daha masrafı var diyorsun.merak ettim kaç model ve kaç binde motor

sa arkadaşım motoru üzerine almak için senden önceki şahıs ruhsatı üzerine alacak ama masrafı 400tl degil onunniyeti başka 69 tl aldıktan sonra sana satış yapacak yanlız sana satışyapabilmesi için muayenesi,sigotası,ve banrol borcu bulunmaması gerekiyor yoksa hiçbir işlem yapamazsın ancak buşekilde alacak biri varsa hemen sat kurtul busorunları çözemiyorsan.. .sana kolay gelsin

Biraz anlaşılır yazsanızya ..

Arkadaş en son satış hangi noterden yapılmışsa o noterin bağlı bulunduğu trafik şubesinde ruhsatınız hazır bekliyordur. Ruhsat sahibi yada ondan vekalet almış herhangi birisi gidip alabilir. Trafik sigortasının tarihi geçmemiş olsun yeterli. (yada yapılmamışsa yaptırıp gidin)

Konu bundan ibarettir. Hiçbir marsaf gerektirmez. Eğer gerçekten 400 tl gerekiyorsa konuda başka birşeyler var demektir. Sorup soruşturun.

Arkadaşlarım çok sağolun valla bayaa bi aydinlattiniz beni

Bu arada motoru sattım kurtuldum çarşamba veriyorum

Ve honda bayisine gidip 1000 tl kapora verdim 4350 tl olmadan 4150 ye aldım

Yeni motorumu alınca size haber veririm :-D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar