ZİNCİR SESİ !!!

mt sakinleri yaa bu benim makinanın zincirinden tuhaf bi ses geliyo tuhaf derken şöyle açayım şimdi gaza basarken bişey yok ama komprösöre aldığım zaman veya boşa geçtiğim zaman şık şık diye aralıklı bi ses geliyor. gerdirme falan yaptım olmadı gevşettim yine aynı bu arada zincir ön ve arka dişli yeni değişti ( yan sanayii tabii) ne derseniz nappıcam ben bunu bisorun yok ama ses tabi insanı ayar ediyoo :( acil çözümlerini,tavsiyelerinizi bekliyorum.

aynı sorum bende de olmuştu zinciri yağa boğdum geçti. Sonrasında motorun hertarafına attı yağı ama olsun en azından sesten kurtuldum :)

Motora yük binmeyince yani gaz vermeyince zincir gerginken salınıyor salınınca zincirin üst kısmı bulunduğu yere değiyor ses yapıyor yağlayınca değdiği yerden sürtünmeden dolayı ses gelmiyor.Ybr ninkini tam bilmiyorum ama zincirin üst kısmı salınınca arka lastiği tutan çatal şase elemanının üzerinde plastik bir parça olması gerekir.Bu zincir salınınca şase kısmını ve zincirie zarar vermesin diye konuluyor sizinkinde yerinde yok veya eskimiş veya yağsızlıktan ses geliyor olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar