Arama sonuçlarınız

1. ShowDown

Alpinestars TZ-1 deri ceket 360 tl!

Tertemiz kusursuz çiziksiz yırtıksız full deri korumalı ceketimi satıyorum. Işıl ışıl duruyor. US 38 EU 48 beden. Normalde bir içliği oluyor ince yelek tipi o yok sadece.Diğer tüm korumaları mevcut. Fiyat 380 TL dedim sahibinden.com da. MT üyelerine de 30 tl indirim yapayım. Kargoyu alıcı...
  2. ShowDown

Paypal hesabında 57$ satılık.Rapidshare vs için...

Selam arkadaşlar,yazdığım gibi paypal hesabındaki 57 $ satılık.İsterseniz değerine verebilirim.Rapidshare vs. sitelerden üyelik satınalmak veya ebay den alışveriş yapmak isteyenler değerlendirir diye düşünüyorum. Sinyal alıcam :P Elinde eli yüzü düzgün sinyali olan varsa takas da olur :)
  3. ShowDown

Aküyü ters bağlamak,sigortayı mı yakar?

Merhaba arkadaşlar, az önce internetten aldığım bosch 12 v akü geldi.İçine asit masit koymuşlar onları dökerken kafa gitti ters bağladım motora.Cazur cuzur etti biraz,sonra eski aküye baktım bunun kutupları ona göre tersmiş.Aküyü doğru kutuba taktığımda ise çıt yok.Ekran filan açılmıyor. Ben...
  4. ShowDown

Yeni arkadaşım ve bana verdiği motosiklet :)

Pazar günü GT250R forumunda gezerken TEKTEKER_RAMCO yani Ramazan abimin motorunun yattığını ve ihtiyacı olan birine 3 ün 5 in lafını yapmadan verebileceğini yazdığını gördüm.Hemen mesajlaştık msn den konuştuk filan.Durdum aradım dedim ki; Abi geliyim mi şimdi :P Tamam dedi uyuyosa gel :) saat...
  5. ShowDown

İstanbul-Ankara 29 Ekim Cuma

Merhaba arkadaşlar, Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama, 29 Ekim cuma günü İstanbul'a ilk motorumu almak için gitme planım var.Bir de bunun geri dönüşü var tabi ki.Bana geri dönüşte eşlik edebilecek arkadaşlar varsa ulaşabilirler mi? Dönüşte bi yemek ısmarlarım :P
  6. ShowDown

Hyosung GT250R Arıyorum

Tercihen Ankara'dan (diğer iller de olabilir) 10000 km nin altında,2007 model ve üstü,tertemiz durumda olan bir motor arıyorum.Fiyatı uygun olsun lütfen.Peşin parayla en yakın zamanda almayı düşünüyorum.
  7. ShowDown

Çarpmadan önce elleri bırakmak

http://www.liveleak.com/view?i=519f9f63ff Video yayınlanmıştır eminim ama bir sorum olacak. Bu adam neden çarpacağını anlayınca ellerini bırakıyor?Bu bir teknik mi?:silent:
  8. ShowDown

Motosiklet sporcusu olmak...

Acaba motosiklet yarışçısı olmak için nereye başvurmak gerekiyor?Yani bahsettiğim kulüp sporcusu olarak.Tmf nin sitesinde kulüpler var acaba ordan mı seçip aramak lazım?Eğer öyleyse bildiğiniz,önerebileceğiniz bir kulüp var mı?18 yaşındayım benden geçti mi? Teşekkürler? (Bu mesaja da cevap...
  9. ShowDown

Chris Pfeiffer bmw kulesinde

Ben oraya paraşütsüz çıkmazdım :P BMW
  10. ShowDown

Kross almak üzereyim yardım...

Arkadaşlar ünv. sınavından yüksek bir puan almam sonucu babam motosiklet almaya ikna oldu(tek silindir olmak şartıyla).Benim de aklımda sadece yamaha xt125x vardı, sıfırını almaya ikna oldu.Ama yorumlarda içinde ybr motoru olduğu, o kadar para etmeyeceği yazıyor.Ama ben diğer parçalarının...
  11. ShowDown

Kross alırken yardım..

Selamlar arkadaşlar... Öss nin geçmesiyle birlikte ben de motoruma kavuşma hayallerine bir adım daha yaklaştım:cat: Arkadaşlar trabzona gidicem büyük ihtimalle, ailemin korkusundan dolayı da kross motosiklet almayı planlıyorum...Bana 5000 liraya kadar (az biraz geçebilir) güzel kaliteli bir...
  12. ShowDown

Ehliyet sorunu

Selam arkadaşlar; Size bugün ehliyet almaya çalışırken yaşadığım sorunu anlatacağım.Hem çözüm aramak için hem de bilmeyenlerin bu konuda bilgilenmesi için... Bugün ehliyet almaya hak kazandığımı belirten sertifikalarımla kaymakamlığın yolunu tuttum.Bildiğiniz gibi mükemmel tasarlanmış kusursuz...
  13. ShowDown

Zx-6r çevirmeye kalkarsan...(Video)

http://www.facebook.com/video/video.php?v=106494395699&ref=share :mrgreen: hahaha müthiş ya :cat: ek: rica edebilecek arkadaşlar da olduğuna inandığım için buyrun google linkini de buldum; http://video.google.com/videoplay?docid=3640380036010201193&ei=NEExSsylMZ_y2wLYhqW3CQ&q=zx-6r+commercial
  14. ShowDown

ilk gaz

hepinize iyi akşamlar mt ailesi 5-6 gündür foruma giremiyorum çünkü yeni bir işe başladım.Malum motor almak için para lazım.Bugün bizim patrona dedim (orda kırık dökük bi mondial var ahı gitmiş vahı da gitmiş:)) abi bana motora binmeyi öğretsene. Tamam dedi attı beni arkasına kask mask yok...
  15. ShowDown

Bakın ne buldum

bu bakışlar insanın erimemesi mümkün değil:queen::queen:
  16. ShowDown

vay be kene olayını çözmüşler

az önce şikayetvar.com da reklamını gördüm güzel birşey:cat: http://www.keneler.com/Demo.php kaç paradır bu alet:silent:
  17. ShowDown

Ehliyet kursu önerisi?

Merhabalar yazın ehliyet almayı düşünüyorum.Ankara'dayım. Bana önerebileceğiniz bir yer var mı? Eğitim kaç gün sürüyor? sağolun şimdiden...:rendeer:
  18. ShowDown

Motordan vazgeçtim,ikna edebilecek birisi var mı?

Evet arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi. Sebepse bu ülkedeki insanların sorumsuzluğu.Evinde kaldığım abim eski javacılardanmış o da anlattı anılarını bana ve sakın motor alma,uzak dur dedi.Ben ilk duyuşta amaan...alacam kimse engel olamaz diye içimden geçiriyodum.Sonra oturdum bi düşündüm.Bu...
  19. ShowDown

İzmir'den herkese selam...

Merhaba motor sesleyirle alemi inleten motosiklet.net camiası:) Bu sabah itibari ile İzmire gelmiş bulunuyorum.İlk geldiğimde gözüme çarpan motorların bolluğuydu.Ankara'da günde en fazla 2-3 motor görebiliyordum.Burda bi motor bolluğu var.Neyse öyle sohbet olsun diye açtım konuyu az konuşaq:queen:
  20. ShowDown

Enduro eğitimi mükemmel komik

http://video.google.com/videoplay?docid=-4773264671622972114&q=motocross&total=53158&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=7 :queen::queen::queen:

Yeni mesajlar