ilk gaz

hepinize iyi akşamlar mt ailesi
5-6 gündür foruma giremiyorum çünkü yeni bir işe başladım.Malum motor almak için para lazım.Bugün bizim patrona dedim (orda kırık dökük bi mondial var ahı gitmiş vahı da gitmiş:)) abi bana motora binmeyi öğretsene.
Tamam dedi attı beni arkasına kask mask yok ostimin ortasındayız bi yere servis götürüyoruz.Anlatıyo bana şu gaz şu fren şu şu..
neyse geldik geri indik patron döndü bana sen sür bakiyim dedi.Ben döndüm sırıttım:) baktım sırıtmıyo ciddi atladım hemen yüklendim gaza geriye doğru savruldum neyse yüzümde anlamsız bir sırıtış engelliyemiyorum:queen:.Tam yanaklar iniyor bi daha sırıtıyorum :p ama müthiş birşeydi adrenalinden tam hatırlayamıyorum naptımı ama:)neyse çok uzattım hepinize saygılar abilerim ablalarım bu motor benim tam yaşama amacım oldu:cat:
bi de bana kullan at bi kask önerebilir misiniz.100 milyonluk motor için 100 milyonluk kask almak istemiyorum da...

Kardeşşimm 1oo milyonluk kaskı 1oo milyonluk motor için almayacaksın paha biçilemeyen ve yedek parçası olmayan bi organın için alacaksın :)

hayır ama kaskın bir raf ömrü var bu motor en fazla 70 yapar zaten ben de almak istemiyorum iyi bişey...

Şimdi, bi soru sorayım ve tartışalım arkadaşlar...

Bu kardeşimiz profesyonele yakın düzeyde piskilet kullanıyo ve 50km civarı hıza çıkabiliyo...
Sokak aralarında 20-30 u geçmeden piskilet! korumalatıyla motur kullanılır mı?
50 km/h yapan piskiletten düşmekle 30 km/h yapan moturdan düşmek eşdeğer midir??
Yoruma açık bir tartışma konusudur...

İlk gazın hayırlı olsun:)
Fazla gaza gelme ama:p:p:p

Şimdi, bi soru sorayım ve tartışalım arkadaşlar...

Bu kardeşimiz profesyonele yakın düzeyde piskilet kullanıyo ve 50km civarı hıza çıkabiliyo...
Sokak aralarında 20-30 u geçmeden piskilet! korumalatıyla motur kullanılır mı?
50 km/h yapan piskiletten düşmekle 30 km/h yapan moturdan düşmek eşdeğer midir??
Yoruma açık bir tartışma konusudur...

İlk gazın hayırlı olsun:)
Fazla gaza gelme ama:p:p:p
abi şimdi motoru zaten pek kullanmicam kullanacağım yer de sanayinin ortası.Yani nadiren araba geçiyor.Arada kamyonlar geliyor falan.Ben şimdi motora para denkleştirmek için çalışıyom adam gibi bi kask alırsam şimdiden motoru alınca bi daha alcam çünkü çok var almaya onun için ucuz bir kask olsun istiyorum.

Git bir servise en ucuz kaskı sor . Ama 1 metre yüksekliten düşüp kırılacak bir kask alacağına bir kez daha düşün.

safebet miydi öle bişeydi sanırım.wiwi olablir.10-20 ytl.seni düşük hızda korur.ne anlatmak istediğini anladım:cat:eek:nlardan al.git motosiklet parçaları satan bi yere.ucuz kask lazım de.yarım kask istiyorum de.15 ytl en fazla.hadi hayırlı olsun bakalım:rendeer:

Peki şimdiden gerçek bir kask alsan (biraz zorlanırsın, hatta bi numara büyük alırsın seneyede giyersin:p) fırsat buldukça her motora atlıyıp gezmeye çalışacaksın ve,
gerçekten en değerli varlığını vücudunu koruyacaksın ömürlük kullana bileceğin 250-300 liralık bir kask al...
100 liralık motor için değil, kendin için 3-5 sene kullanmak için...
Motoru almadan kaskını al, iyisini al...
Motoru almadan ehliyetini al...
" " ...

şuan ehliyet kursuna gidiyorum da zaten bi de abim amerikada gelirken adam gibi bi kask getircek bana ama eylülde geliyor o da biraz geç...:pale:

Şöyle söyliyim :) Baya mtlu olduğun beLLi oluyor yazılarından :p Ama kask konusunda yanLış düşünüyorsun sanıyorum :) Motorun B..tan olsun Koruman sağlam olsun diyenlerdenim.. Hem kaskını bi kez alırsın ilerde de kullanabilirsin :p

İLLa da ucuz bişi arıyosan Safebet marka nın 20 den baslayıp 60 YTL ye kadar cıkan kasklarından aLabilirsin :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar