Arama sonuçlarınız

1. efendy_iso

Motosiklet kazası

dikkatsizlik aşırı hız ve sonuç hüsran AWW2vsillhc&NR=1 bu kazadaki pilot yaşıyomu yoksa gerçekten öldümü ? 7PD1LHzqPYQ&feature
  2. efendy_iso

SİKUTİ nedir?

beyler bayanlar merdivenden kayanlar ,600rr kullanıcılarının bazılarının motosikleti bölümünde sikuti yazıyo sikuti ne demektir bilen varsa bilgi isterim efemm
  3. efendy_iso

Dinazorlar:Hep merak etmişimdir !sizde merak ettinizmi ?

Bu büyüleyici varlıkları hep hayalimde canlandırdım ve yaşayışlarını araştırdım bulduğum en mantıklı ve detaylı bilgiler burda ilgilenenlere iso2008 garantili efeny_iso hizmetidir:) Tarih Öncesinin Efsane Canlıları Dinozorlar Dinozorlar hakkındaki yeni buluntular hayal gücümüzü zorluyor. Yitik...
  4. efendy_iso

Allah rızası için bi dns :D

Arkadaşlar bilgisi olan varsa bana türkiye haricinde bi dns kodu söyleyebilirmi ne kadar aradıysam bulamadım ,çok afedersiniz yutube gibi sitelere giremiyorumda:)
  5. efendy_iso

2008 BMW HP2 SPORT'un hayret verici performansı

elint saolasın beabi Arkadaşlar geçen gün Adana-Mersin otobanında ,sağda sigara molası verirken, bi K1200S ile R1 yanımızda durdu, biraz muhabbet ettikten sonra gsxr1000( akburak ) ben ( 600rr ) R1 ve K1200S yola çıktık, motorda gözlemlediklerimi madde madde sayacam 1=R1 ile beraber kalkış...
  6. efendy_iso

Altı araç kül oldu

Dükkanımın olduğu mahallede ikisi arkadaşlara ait ,toplam altı araç gece ateşe verildi ,bunlara ne denir bilmiyorum, kafamı duvarlara vurasım geliyo ,arkadaşın biri arabasını üç gün önce sıfır aldı, diğerininde geçen hafta kaskosu bitmiş adamlar perişan:pr::pr:
  7. efendy_iso

MotoGP araçlarının,seri üretimdeki araçlardan farkı?

Arkadaşlar konu kesinlikle meraktan açılmıştır , soruyu aptalca bulanlar direk söylesinler vallaha bozulmam:bounce: Şimdi bu milyondolarlık yarış canavarları, o kadar hassas ,bi o kadarda kaliteli üretilmelerine rağmen ,pilotların geleceğiyle oynayacak şekilde pisstte bozuluyolar, merak ettiğim...
  8. efendy_iso

Gülermisin,Ağlarmısın ( Hazin bi taciz hikayesi )

Civcivlerin gözü önünde bu yapılırmı demişş :queen::queen::queen:
  9. efendy_iso

Kızları tavlama sanatı :D

Abi süper taktikler varr ilgilenenlerin işine yarayacağı kanısındayımm:queen: http://www.neleryokki.com/kadin_erkek/kiztavlama.htm
  10. efendy_iso

Kafayı yedim arkadaşlar Siz olsanız hangisini seçerdiniz

Arkadaşlar üç ay önce dükkan açtımmm Dükkanın ön tabelasını yaptıracağım şirket dört tane tasarım sundu ama ben bir türlü karar veremiyorumm siz olsaydınız hangisini seçerdinizz kafayı yiycem yaa bu arada eli potoşopa yatkın arkadaşlar değişik bişeyler yaparlarsa belki onlarıda...
  11. efendy_iso

Hayattaki 6 gerçek

hayattaki 6 gerçek: 1) Bir insanın diliyle tüm dişlerine dokunması imkansızdır. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 2) İlk gerçeği okuduktan sonra bütün aptallar diliyle dişlerine dokunmayı denerler. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -3) İlk gerçek yalandı. - - - - - -...
  12. efendy_iso

Sigorta şirketi ve işleyişiyle ilgili kanuni bilgi ( yardım )

Arkadaşlar motorumun hasarı sigorta şirketi tarafından halen ödenmedi ,arıyorum dosyanızı bulamadık ,akşam dönecez size, şudur budur diyolar sallıyolar, 3 hafta oldu halen exper gelmediii ,bende sigorta şirketine maddi manevi tazminat davası açacam, yalnız evrakları verdikten sonra, kanunen...
  13. efendy_iso

[ Adana mt ] Kaynargöz gezisi ( eee tabiki resimliii )

Arkadaşlar Hasan abinin ( MAKİNA ) organizasyonuyla yapılan Mustafabeyli Kaynargöz gezisini dün gerçekleştirdik Benim ve kankamın geziye sonradan katılmam nedeniyle yol fotosu pek çekemedik değişik fotoğrafları bulunan arkadaşlar konuya ekleyecektir İyi eğlenceler Kaynargöze doğru kankamla...
  14. efendy_iso

Mısır Piramitleri Türkiyeden Kaçırılmış

Bu adamlar benle aynı oksijeni yakıyo ama içerde ne yapıyosa artık dışarıya böyle bi androit çıkarıyo kanımcaa:queen:fmGaikn67Fs
  15. efendy_iso

Kopartan itiraflar :))

rico©, Erkek , 34 , İzmir 1 ay 29 gün önce gönderdi. İşte benim kızım! İlk yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı. Elini çantasına attı. Kurcaladı, kurcaladı. Telefon uzun uzun çalmaya devam ediyordu. Bir türlü bulamadı. Sonra o güzel cümle döküldü dudaklarından: 'Evde mi bıraktım acaba?' Onun...
  16. efendy_iso

Nacizane yorumlarınızı alalımm

Arkadaşlar bu nasıl bişeydir ben anlamadımm motorla ilgili bilgisi olan yada değerlendirmek isteyenler görüşlerini yazarsa sevinirimm SAYGILAR http://www.sahibinden.com/gercek_super_street_bike_ev_alimi_nedeniyle_satilik!_!_!_!WQQaXQQ4923643WQQpXQQdisplayitem
  17. efendy_iso

Y2K'MI alsam Y2K Turbomu lütfen yardımm

Y2K ile Y2K Turbo arasında kararsız kaldımm lütfen yardım edinn çok iyi bi fiyata buldummm hangisini alayımmm
  18. efendy_iso

dokuz canlılık bu olsa gerekk

Daha önce verildimi bilmiyorumm ama o kazadan sonra halen kaçıyo yaa kanında kedi genleri dolaşıyo kanımcaaa f6cbTkyOINM&NR=1 2. videoda düştükten sonra adamın ne dediğini merak ediyorumm WX__DAvv3UU&NR=1
  19. efendy_iso

Acil yardım ( Motoruma çarptılar )

Arkadaşlar Olayı en baştan anlatayım Dört gün önce Sigara almak için marketin önünde durdumm, o andada bi tane ekmekçi arabası ( skoda pick up ) vardı, onun arkasına çektimm, sonra içeriye girdimm, dışardan bi ses geldi, market elemanıı gelip motorunuza çarptılar dedii ,dışarı çıktımm...
  20. efendy_iso

Öz eleştiri lütfen cevaplayın

Arkadaşlar burada devamlı korumanın öneminden bahsediyoz, trafiğe açık alanlarda hız yapmayın gereksiz atraksyonlara girmeyin felan diyozzz, hatta bazı otobanda çekilmiş videolara tepki gösteriyozz, ben şunu merak ediyorummm ,koruma ile ilgili bişey demeyecem, çoğu kişi montunu kaskını takıyoo (...

Yeni mesajlar