Mısır Piramitleri Türkiyeden Kaçırılmış

Bu adamlar benle aynı oksijeni yakıyo ama içerde ne yapıyosa artık dışarıya böyle bi androit çıkarıyo kanımcaa:queen:[YT]fmGaikn67Fs[/YT]

insanlar bu kadar akılsız olamaz ya acaba soruyu sonradan dublaj yapılmış olabilir

arkadaş bi adam tarih öğretmeni olurda mısır piramidini bilmezmi be? ben sanayici olmama rağmen biliyorum bu adamın okuduğu okulun...........

ekleme:

sona doğru bide yazmışlar eğitime kültürüde sokalım diye... arkadaş sen o9kulda daha adamın olacağı meslek hakkında adama yararlı olamıyosun bide kültür ile ilgili ders koysan allah etmesin o zaman mezun olan adamdan hiç hayır bekleme

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:cyclopsanşaka gibi yaa
inanamıyorum böle bişe olduğuna :cyclopsan

yuh be abi insan bu kadarda mal olurmu ya adam ne diyo gümrükten kaçırmışlardır yuhh be abi insan kafasında hayal eder piramiti azcık :)

gumrukten kim kaçırmışsa helal olsun kaç tondu o kayaların tanesi ve kaçıran nasıl tekrar geri toplamış ALLAH ım sen sabır ver yarabbim daha neler duyacağım sabah sabah gulmekten kramp girdi mideme

kankaaaaaa bencede deniz yoluyla taşınmıştır biz tarih ögretmeninden eyi mi bilecez bırak alah aşkına yaw hem pramitleri uzaylılar yapmış diye bir evsane de var aynı uzaylılar kaçırmış olmasın bu pramitcikleri

öldüm yaw gülmekten ilahi yurdum insanı bu kadarda olmaz dedirtiyo ama oluyomuş demekki:mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yorum yapmıyorum cocukarımızı kimlere emanet ediyoruz of of

Bence Enduro'larla kaçırmışlar :queen:

Mısır, Geri verin len piramitlerimizi ! :queen:

Hmmm, ben düşündüm de, piramitleri yapacak zeka ve teknolojiye sahip bir medeniyet, onları kaçıradabilir :mrgreen: Neden olmasın:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar