Arama sonuçlarınız

1. efendy_iso

Motosiklette nasıl sınıf atlanır

Arkadaşlar her yeni başlayan üyeye düşük cc ile başlaman gerekir diyoruz ,ağır ağır çıkılır bu merdivenler diyoruz fakat konuyu bazen öğle gözünde büyütenler oluyorki,motosiklet kullanmıyoruzda sanki atom bombası pimi çekiyoruz,evet ağır ağır çıkılır bu basamaklar doğru !! Fakat bu basamakları...
  2. efendy_iso

zion1 kaza yaptı

Cengiz adlı arkadaşımız kaza yaptı.Kendisinde birşey yokmuş dediğine göre bende yanına gidiyorum:salut: :bounce:
  3. efendy_iso

Şeffaf Motor

Bence harika bişey,bu japonlar daha neler yapacak bilmiyorumkiii,benimde şeffafımı yaparlarsa hiç şaşırmam,ama erkek adamı şeffaflık bozar dimi,yani en azından bu kadarı:D http://84.16.252.109/i/vid/2007/12/20071229_1198965209_z4l1.wmv
  4. efendy_iso

Piramitlerin Gizemi

Ben okurken çok şaşırdımmm * Her biri 20 ton olan taşlardan inşa edilmiştir ve bu taşları temin edilebilecek en yakın mesafe yüzlerce kilometre uzaklıktadır. Bu taşların nasıl getirildiği konusunda kesin olmayan farklı varsayımlar bulunmaktadır. * Piramit, kimin adına yapıldıysa, onun...
  5. efendy_iso

24 elektrikli testere motoruyla çalışan motosiklet

Çılgın adamın biri, 24 elektrikli testere motoru ve 5 vitesli Harley Davidson vites kutusunu birleştirerek bir motosiklet yapmış. Oldukça hızlı gidiyor, çok fazla ses çıkarıyor ve büyük ihtimalle çevre için pek sağlıklı bir araç değil.
  6. efendy_iso

Gösteri Yıldızı 24 Kamyonun üstünden atladı

Evel Knievel'in oğlu 60 metre uzunluğundaki 24 kamyonun üzerinden atlayarak babasının rekorunu gölgede bıraktı. Robbie "Kaptain" Knievel, tüm mesafeyi kat ederek iniş rampasının ucuna dokundu. Babası Amerikan halkının yarısından fazlası ekran başında onu izlerken 14 otobüsün üzerinden atlayarak...
  7. efendy_iso

Lamborghini Chopper

8. efendy_iso

Efendy_iso & Zion1 Tekteker şovv

Motorumu sattım,arabayıda peder götürünce dün eve bisikletle gitmek zorunda kaldımm,kankam cengizde motorla gelmişti gelmişken ,omuzundan tutayım benide eve kadar çek dedimm,sonra yolda tekeer yapmak geldi aklımıza bi an çocukluğumuza döndükk,çok eğlendikk,bu arada ikimizde teker yapmayı...
  9. efendy_iso

Adana mt 'nin Adana-Hatay operasyonu

Bazı grup ve kuruluşların Adana mt ismini kullanarak,ayrı vede aykırı bi şekilde gezi yaptıklarını görüyoruz,Adana mt biziz ,biz bu işin çekirdeğiyiz,lütfen diğer gezileri dikkate almayın,bu işlemler korsan yapılmaktadır,buyurun size ÖZ ADANA MT ‘nin Hatay Adana gezisi :P Ltf06 ( lütfü )...
  10. efendy_iso

Yemek daveti ( tüm MT üyeleri davetlidir )

Menü:Hatay usülü etli pilav:P İçecek : Pepsi,cola tercih etmiyoruz:queen: Kıyafet:Çıplak gelmeyin ne giyerseniz giyin:queen: kaşığımız yoktur,kullanmakta yasaktır,ekmekle yenilecektir:queen: Noldu beğenmediniz mi:queen: Yüzünüzdeki hayal kırıklığını görebiliyorum :queen::queen:
  11. efendy_iso

Çocuk değil canavarr ( ocaklardan ırak )

Böyle bi oğlunuz olsa ne yapardınız,ben iki kere sünnet ettirirdim:queen::queen: LuSBCIV1zuQ
  12. efendy_iso

Erkekleri kandırma sanatı

. .
  13. efendy_iso

[Adana MT ] Hoşgeldin Bahar Gezisi ( sucuklu , kadayıflı )

Baharın ilk gezisi pozantı,kadıncık barajına yaptık çok güzel vede keyifli bi gündü aç karnına fotolara bakmamanız rica olunur efemm:P Mersin yolu üzerindeki molada toplandıkk Yola çıkmak için hazırlanıyoruzz HAluk abi , Alp (gnusher) ve kız arkadaşı,otobanda sucuklara yetişmek için...
  14. efendy_iso

Duvar yazıları :D

*uzun lafın kısası : UL *Bebeğinizin altına yapmasını istemiorsanız çevirin üstüne yapsın. *Yarasa çok faydalı bir hayvandır. Öyle olmasa yaramasa derlerdi. *Bu erikson, başka erik yok. *Kadın hakkı yoktur çünkü hakkı erkek ismidir. *En son gülen sen olacaksın. . .çünkü geç anlıyorsun...
  15. efendy_iso

Hyosung ve ben muhteşem ikiliydik rr böyle ilgi görmüyo

öncelikle modlardan bu konunun sabitlenmesini rica edeceğim:P Fotoğraflarımı malzeme yaptığı için paris hiltonu mahkemeye verme aşamasındayım:cherry:
  16. efendy_iso

Birazda tasavvuf

bu aralar fena halde sarmış durumdayım,dinleyin keyif alacağınıza eminimm:) xrW32ob6Tb4 IHo_EfutrZE
  17. efendy_iso

Vaziyet-i Dumur halim

Yıl:2008 aylardan Nisan tam 2. gününün ortalarındayım,içimde bi huzur anlatamam,trafikte ufak ufak takılıyorum arabayla,her zaman mazot aldığım petrola yanaştım,marketin kapısının önünde büyük bi kafes dikkatimi çekti,içinde bi tane sincap zıpzıp zıplıyordu,yakından görmek için kafese doğru...
  18. efendy_iso

Muro replikleri ( vadiden :DDD )

1-Lanet olsun içimdeki bu insan sevgisine! Affettim seni ÇeTo! Şimdi yıkıl karşımdan FeoDaL PUŞşT!!:queen: 2-servet bana bişey olursa doktorun kafasına sıkın:):queen: 3-devrici sabrım doldu taşmak üzere kafana sıktırtma lan yürü git:) 4-Benim gibi demokrat bir başkanı bir daha bu örgütte...
  19. efendy_iso

Allah akıl dağıtırken şemsiye tutan adam :D

motosiklet çılgınlığı sınır tanımıyor,işi gücü bırak 100 lerce florasanın içine motorla girr:P http://84.16.252.109/i/vid/2008/03/20080315_1205605830_eo64.wmv
  20. efendy_iso

Çivilerin delemediği motosiklet tekerleği

yorum bekliyorum efemmm,bence güzel bişey vede mantıklı http://84.16.252.109/i/vid/2008/03/20080303_1204544063_wwx9.wmv

Yeni mesajlar