Erkekleri kandırma sanatı

5414c6a4cded6ib3qe4.jpg

45e86c8ff8pt0vd8vp6.jpg

e835991215ob1lr1yi5.jpg

e835991215ob1lr1yi5.jpg

03a3bd954dug4fu4cc9.jpg

. .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
isooo bu baslık sana pahalıya patlamasın sonra..(F)..

ama konunun anlatış tarzına gülmeden edemicem ehi ehi ehi ..:queen:

gercekler acıdır can acıtır ama sonucunda gercektir
bundan sonra evlenme etklifine goturulecekleri yazıyorum
1)yuzuk
2)0.5litre su
3)havlu
4)motora yeterince benzin(kacabilmek için:p)

ya zaten cogu unlu boyle internette hepsi var ama bence makyaj iyi bişey değil dogal guzellik dogal koku ve dogal davranışlar yeterde artar insana bu benım gorusum
SAYGILAR

bencede bu ünlüler için gecerli onlar kat kat makyaj yapıyor.
vallahi hafif bi göz makyajı dısında asla abartıya kacmam güzellik olsun kişilik olsun her zaman dogallıkdan yanayımdır.
bay bayan fark etmez hehehe hemen kadınlara sataşacak birşey bulmusunuz yani tebrik ederim

muhahahahahaa muhaaaaaaaaaaaaaaaa
Allah neşeni daim etsin müdürümmm:p
isooo bu baslık sana pahalıya patlamasın sonra..(F)..
yok patlamaz ben akıllı adamım nerde duracağımı bilirimmm:p
1)yuzuk
2)0.5litre su
3)havlu

ya zaten cogu unlu boyle internette hepsi var ama bence makyaj iyi bişey değil dogal guzellik dogal koku ve dogal davranışlar yeterde artar insana bu benım gorusum
SAYGILAR
kessinniknen haklısınn,ama benzini görünce acaba suyla silinemeyen makyajı benzinlemi temizleyecek diye düşünmmedim değil yani :queen:
vallahi hafif bi göz makyajı dısında asla abartıya kacmam güzellik olsun kişilik olsun her zaman dogallıkdan yanayımdır.

Açıklama için teşekkür ederiz ,makyajdaki hassasiyetinizi site olarak merak ediyoruk:queen::queen:
kadınlara sataşacak birşey bulmusunuz yani tebrik ederim

Bende kendi kendimi tebrik ediyorumm her zaman malzeme bulabiliyoruz sataşmak içinnn:queen::queen::rendeer:

zaten ben oraya kendi yorumumu yazıyorum senin merakını gidermek için yazmadım ki ya ne kadar gevezesin:queen:

1)yuzuk
2)0.5litre su
3)havlu

SAYGILAR

:queen::queen::queen: abi 2. şık yanlış yetersiz kalır 0,5 lt su yarım kilo boya var zaten 1 lt yapalım ayriyetten 5. olarak zımpara su zımparasıda alırsak iyi olar :p

:queen::queen::queen: abi 2. şık yanlış yetersiz kalır 0,5 lt su yarım kilo boya var zaten 1 lt yapalım ayriyetten 5. olarak zımpara su zımparasıda alırsak iyi olar :p

ya varya bence direk deniz kenarına goturelim atalım suya tuzlu su anasını aglatır makyaj falan kalmaz hatta bosverin ya suda bogulsun evlenıp kadın dırdırımı cekecez:queen:

:cyclopsan fıstığa bak beeeee:mrgreen: ben bu kadar çirkin olsam ve bu makyajla bir erkeği değil dünyanın çırasını yakarım be, Fasulye :pr:

1)yuzuk
2)0.5litre su
3)havlu

SAYGILAR

emmioğlu bakıyorum döktürmüşün banada tawsiyen varmı vaziyetleri biliyon:queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı

su zımparasıda fayda etmez direk tinerle çıkarmak lazım..:queen:

zaten onun suratındaki boya ile bizim apartman 2 kere boyanır..:queen::queen:

şaka maka ama her zaman derim bir bayanın en güzel hali banyodan yeni çıkmış halidir yani en doğal hali ,

küçük çocukları, yaşlıları, kalp hastalarını ve hamileleri ekrandan uzak tutun,korku içermektedir. :queen:

7740649_39b5ddaf1200739798_m.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ohooooo yıllar önce dolaşıyodu bu mail yaw iğrenç olmuşlar boyanın azizliği:p

şaka maka ama her zaman derim bir bayanın en güzel hali banyodan yeni çıkmış halidir yani en doğal hali ,

küçük çocukları, yaşlıları, kalp hastalarını ve hamileleri ekrandan uzak tutun,korku içermektedir. :queen:

7740649_39b5ddaf1200739798_m.jpg

bir anda karşınızda beliren bülent ersoydan daha korkunç olan tek şey bülent ersoyun karşınıza elinde levyeyle çıkmasıdır. arkanıza bakmadan koşarak uzaklaşın! :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
zaten bülent in fotoyu görünce ekrandan uzaklaştım has....ir..:mrgreen:

adam pardon kadın ne iğrenç bi hal almış yaa çocuklarınızı ekrandan uzak tutun..:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar