- Konu Yazar
. .
Allah neşeni daim etsin müdürümmmmuhahahahahaa muhaaaaaaaaaaaaaaaa
yok patlamaz ben akıllı adamım nerde duracağımı bilirimmmisooo bu baslık sana pahalıya patlamasın sonra..(F)..
kessinniknen haklısınn,ama benzini görünce acaba suyla silinemeyen makyajı benzinlemi temizleyecek diye düşünmmedim değil yani :queen:gercekler acıdır can acıtır ama sonucunda gercektir
bundan sonra evlenme etklifine goturulecekleri yazıyorum
1)yuzuk
2)0.5litre su
3)havlu
4)motora yeterince benzin(kacabilmek için)
ya zaten cogu unlu boyle internette hepsi var ama bence makyaj iyi bişey değil dogal guzellik dogal koku ve dogal davranışlar yeterde artar insana bu benım gorusum
SAYGILAR
vallahi hafif bi göz makyajı dısında asla abartıya kacmam güzellik olsun kişilik olsun her zaman dogallıkdan yanayımdır.
kadınlara sataşacak birşey bulmusunuz yani tebrik ederim
gercekler acıdır can acıtır ama sonucunda gercektir
1)yuzuk
2)0.5litre su
3)havlu
ya zaten cogu unlu boyle internette hepsi var ama bence makyaj iyi bişey değil dogal guzellik dogal koku ve dogal davranışlar yeterde artar insana bu benım gorusum
SAYGILAR
zaten ben oraya kendi yorumumu yazıyorum senin merakını gidermek için yazmadım ki ya ne kadar gevezesin:queen:
:queen::queen::queen: abi 2. şık yanlış yetersiz kalır 0,5 lt su yarım kilo boya var zaten 1 lt yapalım ayriyetten 5. olarak zımpara su zımparasıda alırsak iyi olar![]()
gercekler acıdır can acıtır ama sonucunda gercektir
1)yuzuk
2)0.5litre su
3)havlu
SAYGILAR
:queen::queen::queen: abi 2. şık yanlış yetersiz kalır 0,5 lt su yarım kilo boya var zaten 1 lt yapalım ayriyetten 5. olarak zımpara su zımparasıda alırsak iyi olar![]()
şaka maka ama her zaman derim bir bayanın en güzel hali banyodan yeni çıkmış halidir yani en doğal hali ,
küçük çocukları, yaşlıları, kalp hastalarını ve hamileleri ekrandan uzak tutun,korku içermektedir. :queen:
![]()
Bu Avrilmiş:silent:
![]()
Bu da avril sandıgımız
![]()