Trafik Sigortası Hakkında

Motosikleti
Voge SR1
Herkese iyi günler. 2 Temmuz 2025 tarihinde sigortamı yaptırmıştım ve yenilemem gerekiyor. Sigortam.net üzerinden baktığım zaman. https://i.hizliresim.com/fu681i0.png buradaki teklifleri verdi. Allianz Sigorta, Quick Sigorta ve Corpus Sigorta diye firmalar. Daha farklı firmalarda var ancak 20 bin TL'ye kadar çıkıyor. Allianz 100 bin TL IMM için 4 bin TL fazla para istiyor. Normalde Allianz ın standart paketi vardı ancak sistemlerinde gözükmüyor artık. 100 bin TL içinde 4000 TL vermek istemiyorum onun yerine 10-12 bin TL'ye 5 milyon IMM li bir kasko yaptırırım daha iyi.

Ancak ben bu işlerden anlayan biri değilim. Bu firmalar bir olay olduğu zaman sıkıntı çıkarır mı falan bilmiyorum. Bunlardan biri tercih edilir mi? Ben nedense ismini mi ne duydum Quick Sigorta yı seçmekten yana. Allianz taksit falan yapıyor diye aklım kaymıyor değil. 3-5 gün bir şey kaldı. Hangisi daha mantıklıdır acaba? Şimdiden teşekkürler.

Motosikleti
CB650R
Hocam merhaba, siteyi bilmiyordum ama 28 şirketten 24 tanesi teklif gönderdi ve Allianz ın standart paketi de var. E-posta gönderterek alıyoruz galiba. Teşekkür ederim.
e postaya yalnızca tekliflerin listesini alabilirsiniz.
Firmanın kendi sitesinden acente bulup fiyat almanız lazım. SBM'deki teklifler salt teklifler olduğu için acenteler 3-5 lira kazanıyor söylemlerine göre bu sebeple en çok kazanacakları poliçeleri yapma eğilimindeler

Motosiklet için çalışan 2-3 tane firma var genellikle onlar sbm fiyatlarıyla teklif çıkarabiliyor
MRT Sigorta, Şair Sigorta, Nur Sigorta

En son poliçemi Şair Sigorta Funda Hanım kesti bir önceside mrtydi sanırım

Motosikleti
Voge SR1
e postaya yalnızca tekliflerin listesini alabilirsiniz.
Firmanın kendi sitesinden acente bulup fiyat almanız lazım. SBM'deki teklifler salt teklifler olduğu için acenteler 3-5 lira kazanıyor söylemlerine göre bu sebeple en çok kazanacakları poliçeleri yapma eğilimindeler

Motosiklet için çalışan 2-3 tane firma var genellikle onlar sbm fiyatlarıyla teklif çıkarabiliyor
MRT Sigorta, Şair Sigorta, Nur Sigorta

En son poliçemi Şair Sigorta Funda Hanım kesti bir önceside mrtydi sanırım
Merhaba, çıkan poliçe numarasını gönderdiğim zaman çıkmadığını söylediler. Quick Sigorta'yı yaptıracağız gibi.

Motosikleti
CB650R
Merhaba, çıkan poliçe numarasını gönderdiğim zaman çıkmadığını söylediler. Quick Sigorta'yı yaptıracağız gibi.
siz yazdığım 3 yere ulaşın onlar size sbmde çıkan fiyatlara en yakın fiyatları çıkartacaktır emin olabilirsiniz. Özellikle imm istediğinizi belirtir iseniz ona göre poliçe hazırlarlar

Çok meraklısıysan, sigorta şirketleri borsaya kote şirketler gibi bir çok finansal ve operasyonel tablolarını açıklamak zorundalar. her ay yayınlanan bu tablolardan ilgii firmanın ne kadar "problemli" alacağı olduğuna bakabilirsin. Bunların toplam tutarı olduğu gibi kaç poliçede olduğu kısımları da önemli.
Quick motosiklet tarafına ağırlık vererek bayağı güzel bir pasta kazandı. Şimdiye kadar problemli bir tazmin süreci de duymadım.
Lakin ben hiç bir banka veya sigorta şirketine ki, maalesef aynı şeyler, asla güvenmem tam olarak, orası ayrı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar