- Motosikleti
- Voge SR1
- Konu Yazar
Herkese iyi günler. 2 Temmuz 2025 tarihinde sigortamı yaptırmıştım ve yenilemem gerekiyor. Sigortam.net üzerinden baktığım zaman. https://i.hizliresim.com/fu681i0.png buradaki teklifleri verdi. Allianz Sigorta, Quick Sigorta ve Corpus Sigorta diye firmalar. Daha farklı firmalarda var ancak 20 bin TL'ye kadar çıkıyor. Allianz 100 bin TL IMM için 4 bin TL fazla para istiyor. Normalde Allianz ın standart paketi vardı ancak sistemlerinde gözükmüyor artık. 100 bin TL içinde 4000 TL vermek istemiyorum onun yerine 10-12 bin TL'ye 5 milyon IMM li bir kasko yaptırırım daha iyi.
Ancak ben bu işlerden anlayan biri değilim. Bu firmalar bir olay olduğu zaman sıkıntı çıkarır mı falan bilmiyorum. Bunlardan biri tercih edilir mi? Ben nedense ismini mi ne duydum Quick Sigorta yı seçmekten yana. Allianz taksit falan yapıyor diye aklım kaymıyor değil. 3-5 gün bir şey kaldı. Hangisi daha mantıklıdır acaba? Şimdiden teşekkürler.
Ancak ben bu işlerden anlayan biri değilim. Bu firmalar bir olay olduğu zaman sıkıntı çıkarır mı falan bilmiyorum. Bunlardan biri tercih edilir mi? Ben nedense ismini mi ne duydum Quick Sigorta yı seçmekten yana. Allianz taksit falan yapıyor diye aklım kaymıyor değil. 3-5 gün bir şey kaldı. Hangisi daha mantıklıdır acaba? Şimdiden teşekkürler.