Arama sonuçlarınız

1. superboycu

Baskı balata değiştiricem fakat yardım gerekiyor ?

Herkese merhabalar Bizim buranın ustaları zincir değiştirmeye 220Tl para talep ediyorlar , birde debriyajı dahil edince 550tl fiyat çıkartıyorlar zincir 50tl balata takımı 70tl Geri kalan 430tl işçilik ve 5 kuruş indirim yapmıyorlar , sove söve bir hal oldun. Adamlar istediği fiyatı çeker ona...
  2. superboycu

Son süratim çok düşük

Merhaba arkadaşlar motorum mondial 100mg superboy Motoru aldiğimda bundan 6 sene önce aldım, 2 sene orjinal olarak kullandım ve 125cc silindir piston taktım. Hızla hiç isim olmaz o yüzden şehir ici tork artsın diye 125cc yaptım , öyleki bugün motorun son hızını denemek istedim , uygun bir...
  3. superboycu

Benzinin gidişatı

Kovid 19 salgını yüzünden sağdece benzin değil tüm sektörler payını aldı, insan sağlığından hiç birşey daha değerli değil ! Umarız en kısa sürede salgının durmasını ve tedavisinin bulunmasını dilerim. Diğer sektörleri işin içine katmadan akaryakıt üzerinden geleceğin tahminlerinde bulunmaya...
  4. superboycu

Cevrenizde korona olan varmı

Aklıma takıldı, markete yada bakkala gidince yoldaki seyyar satıcıdan birşeyler alınca kiminle diyaloğa girsem soruyorum sizin cevrenizde bu hastalığa yakalanan varmı diye herkes yok diyor yada gizliyorlar Almanyada hollandada ahbablarimla konuşurken soruyorum ülke ne durumda diyorlar bazı...
  5. superboycu

Soğutmayan yağ olurmu?

Herkese hayirli günler Motorum arıza yapmıştı dün farklı konu açarak sormuştum Bugün ustaya götürdüm statör yanmış ve yağı henüz 200km önce degistirdim castrol 10 40 motosiklet yağı koymuştum, usta bugün uyardı yağını değiştir motorunu soğutmuyor bu yağ dedi Yeni statör takıldı yağ bu...
  6. superboycu

Motor bir anda çalışmayı durdurdu

Arkadaşlar bugün hastalıktan dolayı izine ayrıldım kalabalık bir yerde yaşıyordum hastalık kapmamak için bugün motorumla yola çıktım ve 90km mesafedeki tepelik biryerdeki akrabamın evine gidiyordum Soğukken zor çalışsada ısındımı saat gibi çalışan motorumla yolu yarıladım dinlenmek için bir...
  7. superboycu

Akciğer hastasıyım ben ne yapıcam

Motosikletten uzak bir konu ile herkese merhaba Cumhurbaşkanı az evvel yaptığı açıklamayı merakla bekliyordum kovid 19 virüsü sebebiyle sokağa çıkma yasağı getirmesini gozluyordum fakat ekonomik yönden bunu yapmamız pek mümkün değil. Ağır bronşit hastasıyım ve 3 yaşından beri bu hastalığı...
  8. superboycu

Zincirim koptu zincir seçemiyorum yardım edermisiniz

Merhaba arkadaşlar mondial 100mg süperboy kullanicisiyim arazilik bir yerde stabilize yılda zincirim koptu ve kopan zinciri bulamadım en yakın servis yerine 46 km uzaktayım motoruda götüremiyorum bugün servisi aradım zincir için 160tl para istediler bende internetten sipariş etmek istedim lakin...
  9. superboycu

Motosiklet almaya diye çıktım araba aldım

Cümleten selamun Aleyküm Belirli bir miktar kredi çekmiştim aklımda mt09 vardı Gittim beğendim almaya karar verdim ve almadan önce Aileme danışıyım dedim ve babama ben bunu alıyorum dedim Oda aklı başında adamsın tercih senin ama ben almanı istemiyorum Dedi , Anneme sordum sorduğuma pişman...
  10. superboycu

8 Ay sonra Kamerayı tekrar taktım [ Yakıt Tasarrufu.]

Cümleten Selamun Aleyküm. yakıt tasarrufuyla ilgili bilgilerimi aktarmaya çalıştım hatam varsa affola. https://www.youtube.com/watch?v=yEqPr-BLmc0&t=
  11. superboycu

Cc yükseltilen motorun subap ayarı

Cümleten selamun aleyküm 3 sene önce motosikletin cc yikselttim yani 97cc den 125cc yaptırdım Orjinal cc sindeki subap ayarı mesafeside herhangi bir yerde yazmıyor ve Şuanda 125cc ve ısınınca şırıltı duyuyorum sizce subap mesafesi nedir nereden yola çıkarak bulabilirim.
  12. superboycu

Yağ kacağı yardımınız lazım

Herkese merhaba bugün işten geldiğimde şöyle turluyayım dedim 10km lik sürüş yaptım ve düşük devir ara ara yüksek devir Kullandım , Işıklarda durdum motor bloğuna baktım ve yağ geldiğini gördüm Ve giderken sanki motor freni yapar gibi yapıyor okadar az hissettiyor zor anlıyorsun Sizce neden...
  13. superboycu

Akü seçimi !

Merhabalar Mondial 100mg süperboy var , 8 aydır aküsüz kullanıyorum lakin artık akü almam şart mondialin aküleri 102 TL Sizce bu aküyü alıp devammı edeyim yoksa farklı be bu fiyatlarda daha kaliteli aküler varmı.
  14. superboycu

Ülkemiz pwp server değil..!

Başlığı okuyunca bu ne la diyebilirsiniz hemen açıklıyayım. Eskiden Metin 2 , knight online oynardım , oynayan bilir level atlaması para toplaması zordur ve bu oyunların pvp olarak tabir edilen serverleri çıktı level atlaması çok kolay para toplaması çok kolay 2 senede alacağın zırhı bakkalda...
  15. superboycu

2 el 2014,2015 model mt07 almak

Merhaba arkadaşlar 2 el 20bin 30 bin’de mt07 almak sizce mantıklımı , aldığım motosikleti 4 sene garanti kullanırım siz olsanız ne yapardınız önerirmisiniz.
  16. superboycu

Küçükken oku oğlum derlerdide umursamazdım

Lise mezunu ve Asgari ücrete çalışan biriyim. Yeni motosiklet almaya niyetlendim hedefim (gsx r250). Lakin aldığımız maaş ay sonunu görmüyor , biriktireyim dersen 4 senede anca o motorun değerine ulaşıyorsunuz ölme eşeğim ölme. Kredi çekmeyi düşündüm 20bin tl ve veriyorlar’da ama 1.66 faiz 48 ay...
  17. superboycu

Mondial rx3i evo alınırmı , o para ona verilirmi

Cümleten iyi günler Arada uzun yol yapacağım uzun yoldan ziyada max 300 km sizce bu motora 14 bin tl verilirmi düşüncelerinizi alabilirmiyiz. Kredi çekilerek alınacak
  18. superboycu

Motor ısınınca vites geçmiyor takılıyor

Merhaba arkadaşlar 100mg süperboy um var motor ısınınca vites geçmiyor yani 3 den 2 ye yada 1 den 3 e baya tekmelemek gerekiyor geçmesi için ve ışıklarda dururken debriyaja bassam bile tak tuk diye diye ileri gitmeye çalışıyor bunların hepsi sıcakken oluyor sizce sebebi nedir yağ yeni değişti...
  19. superboycu

2017 pulsar 200ns alınırmı ?

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır düşünüyordum fakat alamadım şuan kredi çekip alabilecek durumdayım 11800tl gibi bir fiyatı var sizce alınırmı ve o olmassada yerine ne önerirsiniz ?
  20. superboycu

Lifan 150nk hakkında

Cümleten selamun aleyküm. Malum motosiklet fiyatları tavan yapmışken birçok arkadaşımız da hayalini kurduğu motora ulaşması biraz daha zor oldu , Bende aynı dertten müzdaribin onun yerine lifan 150kp düşünüyorum sizce nasıldır Ve cfmotorun 150nk sı dahamı iyidir

Yeni mesajlar