Aleyküm selam,iyi akşamlar.
Ben olsaydım tercihim Lifandan yana olurdu.
Fabrikası burda.Doğal olarak yedek parça sıkıntısı olmaz.
En az Türk piyasasında 10 senedir varlar.
Servis - bayi ağı çok geniş.Antalya'da Allahın unuttuğu ilçemizde bile mevcut.
Ben lifan ve kymco firmalarına inanılmaz bir sempati duyuyorum nedense. Hatta şimdiki motorum olmasaydı bi ara lifanın traveller modeline kafama takmıştım.Tabi kymco agility city ağır bastı ve sym symponiye karar verip beat aldım

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:03 ----------
Cf moto hakkında görüş bildirmeyi unutmuşum kusura bakmayın.
cf moto ise türk piyasasına yeni girmiş parça sıkıntısı olduğu söylenen ve yanlış hatırlamıyorsam mondialin distrübitörü ile gelen bir marka.Daha piyasada toylar.Merhumun videosunda da hibrit yani parçalarının sağdan soldan farklı ülkelerden toplandığı saf firma üretimi olmayan bir model olduğu söylenmişti.Ayrıca geçenlerde servisiyle alakalı bir sıkıntı forumda uzunca bi süre 1. sayfayı meşgul etmişti.Ne kadar güvenilebilir,fiyat-performansta hangisi öndedir teknik detaylarını pek bilmememle birlikte ben olayı genel olarak ele almak istedim.
Tercih senin para senin motoru da bana değil kendine alıyorsun.Benim isteğim,yapacağın tercihte mutlu olman ve çektiğin eğlenceli vlogları bizlerle buluşturman.
iyi geceler