Lifan 150nk hakkında

Cümleten selamun aleyküm.
Malum motosiklet fiyatları tavan yapmışken birçok arkadaşımız da hayalini kurduğu motora ulaşması biraz daha zor oldu , Bende aynı dertten müzdaribin onun yerine lifan 150kp düşünüyorum sizce nasıldır
Ve cfmotorun 150nk sı dahamı iyidir

Aleyküm selam,iyi akşamlar.

Ben olsaydım tercihim Lifandan yana olurdu.
Fabrikası burda.Doğal olarak yedek parça sıkıntısı olmaz.
En az Türk piyasasında 10 senedir varlar.
Servis - bayi ağı çok geniş.Antalya'da Allahın unuttuğu ilçemizde bile mevcut.

Ben lifan ve kymco firmalarına inanılmaz bir sempati duyuyorum nedense. Hatta şimdiki motorum olmasaydı bi ara lifanın traveller modeline kafama takmıştım.Tabi kymco agility city ağır bastı ve sym symponiye karar verip beat aldım :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:03 ----------

Cf moto hakkında görüş bildirmeyi unutmuşum kusura bakmayın.

cf moto ise türk piyasasına yeni girmiş parça sıkıntısı olduğu söylenen ve yanlış hatırlamıyorsam mondialin distrübitörü ile gelen bir marka.Daha piyasada toylar.Merhumun videosunda da hibrit yani parçalarının sağdan soldan farklı ülkelerden toplandığı saf firma üretimi olmayan bir model olduğu söylenmişti.Ayrıca geçenlerde servisiyle alakalı bir sıkıntı forumda uzunca bi süre 1. sayfayı meşgul etmişti.Ne kadar güvenilebilir,fiyat-performansta hangisi öndedir teknik detaylarını pek bilmememle birlikte ben olayı genel olarak ele almak istedim.

Tercih senin para senin motoru da bana değil kendine alıyorsun.Benim isteğim,yapacağın tercihte mutlu olman ve çektiğin eğlenceli vlogları bizlerle buluşturman.
iyi geceler

Karedşim cf moto parasını sonuna kadar hakkediyor fakat şuanlık bir parça sıkıntısı var o da zamanla aşılır diye düşünüyorum alma diyen arkadaşda neye dayanarak diyor bilmiyorumda parçaları lifandan daha kalitelidir hibrit derken enjeksiyonu alman malı tasırımı kıska yaptı kymco ile de ortaklar

CFMoto enjeksiyonlu ve 6 vitesli olması itibariyle bir tık daha iyi ancak bu özellikler Lifan'da bulunsa kesinlikle Lifan derdim. Lifan'ın motoru hem daha kalıplı, daha konforlu ve çanta takılabiliyor. Ayrıca 160 cc.

Bunların yanında fiyatı acayip inmiş olan Spada Anton 200'e de bakabilrsin. Yalnız titreşim vs nasıldır hiçbir fikrim yok. Servis durumu da diğerlerinden kötüdür. Derbi ETX 150 ile aynı olan Anton 150'yi sürdüm, o güzeldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar