Arama sonuçlarınız

1. Tequ

Proje sureclerini Youtube kanali ile yayinlamak ?

Herkese merhaba. Bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Bir nevi ön arastirma. Bildiginuz uzere Cafe Racer basta olmak uzere cesitli projelerle ugrasiyorum. Hatirlayanlar vardir belki, proje surecini fotograflamayi birakmistim.Hem birkac sacma sapan yorum sebebiyle, hem de ciddi bir is yuku...
  2. Tequ

Proje sureclerini Youtube kanali ile yayinlamak ?

Herkese merhaba. Bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Bir nevi ön arastirma. Bildiginuz uzere Cafe Racer basta olmak uzere cesitli projelerle ugrasiyorum. Hatirlayanlar vardir belki, proje surecini fotograflamayi birakmistim.Hem birkac sacma sapan yorum sebebiyle, hem de ciddi bir is yuku...
  3. Tequ

Retro Moto Works'den Suzuki Katana Café Racer

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-retro-moto-works-imzali-katana-tr-de-tek-328982134/detay/
  4. Tequ

Retro Moto Works Gsx 750 F KATANA projesi

Merhaba arkadaslar. Henuz tamamlanan projemiz 1993 model Suzuki Gsx750 F Katana. Yurt disindan getirtilen ve 23 senedir pek kullanilmayan donörumuz orjinal 35bin kmde. Adi ise Drogo :) Deri isleri herzamanki gibi Yusuf Pehlivan imzali. Dipnot : Fotograflardaki ben degilim :)
  5. Tequ

Retro Moto Works Skyteam Trex 125 Scramble & Monkey bike projesi

Selamlar arkadaslar. Bu sefer bambaska bir proje paylasacagim. Bayiden cikip atolyemize gelen donorumuz Skyteam trex 125. Sahibi olan abimizle oturduk istediklerini not ettik, on calisma olarak eskiz bir cizim yapip projeye basladik. Dun itibariyle teslimatini da yapip bekleyen diger projelere...
  6. Tequ

Retro Moto Works Bmw K1100 LT Cafe Racer Projesi #Rmw04

Selam arkadaslar. Gelen birkac negatif tepki sebebiyle süreç fotograflarını, konuları kilitleterek sonlandırmıştım. Biten projelerin resimlerini ise çekimler yapıldıktan sonra paylaşacağımı belirtmiştim ve sözümü tutuyorum :) Çekimlerin bir kısmı tamamlandı.Cumartesi günü biraz daha dış mekan...
  7. Tequ

Retro Moto Works Suzuki Katana cafe racer projesi [Rmw05]

25 yasındaki bu arkadasımızı 1-2 gun once teslim aldık. İnanması guc ama 35bin orjinal km de ve usta tabiri ile anahtar degmemis vaziyette. Vites gecisleri, calismasi gercekten sorunsuz. Tabiki bu blogu tum parcalarına ayırıp gerekli iyilestirmeleri yapmamıza engel degil :) Proje...
  8. Tequ

Retro Moto Works Bmw K1100 LT Cafe Racer Projesi [Rmw04]

Rmw04 1993 BMW K1100 LT Halledilmesi gereken bir kac angaryadan sonra K100 ile ilgilenmeye baslayabildik nihayet. Toplam proje suresini 45 gun olarak tahmin ediyoruz. İse ilk once kompresyon oranlarını olcerek basladık. Hersey guzel baslamıstı ancak 4. silindir bize oran vermeme...
  9. Tequ

[ BEDELSİZ ] Bel Koruma - Bellik - Sırt Koruma

Selam arkadaslar. Su sıralar tasınma isleriyle ugrastıgım icin odamdan daha once orada olduklarını bilmedigim bir suru sey cikti. Bunlardan biri de kiminin bel koruma kimininse bellik diye tabir ettigi su zımbırtı. Zamanında almısım ancak 1 yada 2 kez kullandım.Gayet iyi durumda sıfır gibi...
  10. Tequ

[Cr-02] Bmw R80 RT & [Cr-03] Suzuki GS 500 Café Racer Projesi

İkinci projeme baslamak icin en onemli adım olan donör motosikletimi bu sabah itibari ile edinmis bulunuyorum. İlk ve son projem olmadigindan numaralandırmak hosuma gitti ve Cr-02 olarak adlandırdım :P Cogunuzun da bildigi gibi bir onceki projem Cr-01 nam-ı diger 8-Ball'du. Sizi bu ihtiyar...
  11. Tequ

Yeni bir Cafe Racer projesi. Donör secimi icin fikirlerinizi rica ediyorum !

Cogunuzun da hatırlayacagi gibi ilk projem olan 93 model BMW R80GS Cafe Racer ( 8-Ball) 'ımı yarın sabah itibari ile Antep'e yolcu edecegiz. Kendisinden ayrilmak her ne kadar uzucu de olsa yeni projeler icin heyecanlı sayılırım :) Uzun zamandır bir sonraki donör hakkinda dusunuyorum...
  12. Tequ

[Satılık] BMW R80GS Cafe Racer.Eşsiz Bir Proje !!

Motosikletim satılmıstır.İlginize tesekkur ederim. Projenin bitmeye iyice yaklasmasiyla beraber yapmak istediğim diger projeleri daha fazla bilinc altımda tutamadım :P Baska bir projeye baslamam icinse öncelikle sahip oldugum motosikleti satmam gerekiyor. İlan henüz yayın onayı almadı ancak...
  13. Tequ

[ MT Wakeboard ] Bilgi ve Paylaşım Alanı

Evet gencler.Yaptıgım aramada 3-5 yapan arkadasa rastladım. Cok eglenceli ve faydalı bi spor olmasına ragmen Turkiye'de cok az biliniyor olması gercekten uzucu bir durum.Tekne arkası da yapılabildigi gibi ulkemizde de bulunan tesislere giderek de bu sporu yapabilirsiniz. 3 sezondur elimden...
  14. Tequ

Egzosları iptal edip sadece manifolda silencer takmak ?

Selam arkadaslar. Konu baslıgında da yeteri kadar net oldugu uzere egzosları komple iptal edip manifoldlara silencer takmak niyetindeyim. Artılarından cok eksileriyle ilgileniyorum. Cok farklı yorum okudum benzer konularda ancak net bir bilgi edinebilmis degilim. Kimi dekomprasyon duser kimi...
  15. Tequ

93 R80 GS Cafe Racer Projesi

Binbir emekle, sadece haftasonu 1 gün çalışarak yoktan var ettiğim hem cafe racer hem de bobber sularında gezinen tork canavarı arkadaşla tanıştırayım sizi.Henüz bir ismi yok zaten daha bitmedi de. Aktif olarak biniyor olsam da budur arkadaş demem 2 hafta kadar sürecek sanırım. Bu arada...
  16. Tequ

Bmw F650 GS Dakar hakkinda bir kac soru

Selamlar arkadaslar. 2 hafta sonra turkiye ye donuyorum. Doner donmez de bi motosiklet alma pesindeyim. Gorunus itibari ile ihtiyaclarimi karsilayabilecek tek motosikley f800gs fakat bi hayli tuzlu olmasindan dolayi bi surr f650 gs dakar ile idare edicem. Okudugum yazilarda bir cok kisi 2004...
  17. Tequ

Mutlu yıllara by_moto =)

2008 in forum maskotu seçtiğimiz by_moto ( nicke bak :P )kardeşimizin yeni yaşını ilk kutlayan olmak ne büyük şeref verdi bana anlatsam inanmassınız :P Bu arada dikkatimi çekmedi değil, ne kadar delikli bir tarihte doğmuşsun len :P 29.09.2009 Şaka bir yana sevdiklerinle nice uzun senelere...
  18. Tequ

Komplo bunlar bubaa =D

Bugün yine karşıma çıkarn bir videoyu sizinle paylaşmak istedim.Daha önce izlememe rağmen tekrar kahkahalarla güldürebilen bir video beni :P Mutlaka çoğunluk izlemiştir bunu ama sakın sivrilmesinler azınlık için açıyorum konuyu :P Mutlaka ses açın ama :P -5730494522444638996&hl=tr
  19. Tequ

Left 4 Dead [Oyun]

Arkadaşlar size yeni keşfettiğim ve son 1 haftadır arkadaşlarımla inanılmaz hoş vakit geçirmemizi sağlayan oyunla tanıştırmak istiyorum.Motosikletle alakası yok fakat "28 gün-hafta sonra , resident evil , ben efsaneyim " tarzı "infected" filmlerin hastası olduğumdan bu oyun beni feci sarmış...
  20. Tequ

Yine Yeni Forum Oyunumuz =) [My Brute]

Uzun bir aradan sonra yine karşınızdayım :P Aylar önce bi travian fırtınası estirmiştik, HanımAğa bizi yalan etmişti .. SmirnouF en iyi yaptığı şeyi, yağlamayı çekti, sömürge olarak oyuna devam etmekte :P Herneyse.. Geçen bir arkadaşımın iletisinde okuyup siteye girdim, benden sadece karakter...

Yeni mesajlar