Yeni bir Cafe Racer projesi. Donör secimi icin fikirlerinizi rica ediyorum !

Cogunuzun da hatırlayacagi gibi ilk projem olan 93 model BMW R80GS Cafe Racer ( 8-Ball) 'ımı yarın sabah itibari ile Antep'e yolcu edecegiz. Kendisinden ayrilmak her ne kadar uzucu de olsa yeni projeler icin heyecanlı sayılırım :)

Uzun zamandır bir sonraki donör hakkinda dusunuyorum. Fikirlerinizin, sonunda bir karara varmami saglayacagini umuyorum. Altta fikir edinmeniz acisindan motosikeltlerin cafe racer'a cevrilmis hallerini bulabilirsiniz. Simdiden tesekkür ediyorum.

Not : Geyik serbesttir :p

Suzuki GS 500

Honda VF750C Magna

Honda CB 750

Tekrar bir BMW toplar mıyım emin degilim ama yine de secenekler arasinda. BMW R80 RT

Ve su an icin bana en yakın secenek gibi duran Yamaha Virago 535

Ben virago derim.
Lakin itiraf etmek gerekirse satmakta olduğun motor alayından daha güzel bence hocam.

Ben virago derim.
Lakin itiraf etmek gerekirse satmakta olduğun motor alayından daha güzel bence hocam.

Farkındayım dostum. Dun bi telefon geldi sadece merhaba demek icin aramis.Tek bir sorum olacak bu makine satılırmı kardes yapma allah askina ! dedi :p
Piyasada R80GS cok.Olmadı alır aynısından bir tane daha yaparım diye teselli ediyorum kendimi. Ancak cok iyi bir kar bıraktıgı icin satmaktan yana kullandım tercihimi.

Maliyet ve satis fiyatını yarın noter islemlerinden sonra konussak daha iyi olacak gibi :p

Farkındayım dostum. Dun bi telefon geldi sadece merhaba demek icin aramis.Tek bir sorum olacak bu makine satılırmı kardes yapma allah askina ! dedi :p
Piyasada R80GS cok.Olmadı alır aynısından bir tane daha yaparım diye teselli ediyorum kendimi. Ancak cok iyi bir kar bıraktıgı icin satmaktan yana kullandım tercihimi.

Olur da parasal durumum düze çıkarsa ben de isterim vallahi :)

Gs500 tercih edersem hem fiyatının cok uygun olması hem de kucuk dokunuslarla resimde gordugunuz hale gelebilmesi ana etkenler olacaktır. Bakalım 2-3 gunum var karar vermek adına.

Gaziantep'de yaşıyorum 8ball'ı yaptığından beridir dikkatle ve zevkle takip ediyordum. Gaziantep'e geldiğinde yeni sahibinin yanında bu motora kesinlikle bakıcam. Bana eğer mümkünse Gaziantep'de kime sattın sattığın kişinin ismini verebilir misin yanına gidip motoru inceliycem :D

Gaziantep'de yaşıyorum 8ball'ı yaptığından beridir dikkatle ve zevkle takip ediyordum. Gaziantep'e geldiğinde yeni sahibinin yanında bu motora kesinlikle bakıcam. Bana eğer mümkünse Gaziantep'de kime sattın sattığın kişinin ismini verebilir misin yanına gidip motoru inceliycem :D

Arkadas 2 yıldır Antep'te calisan bir ingiliz. Yerini,adını vs. kendisine sormadan veremem zira gavurlar bu konuda nedense cok hassas oluyorlar :p Ama illaki goreceksin caddelerde.İlk isi bir aksam piyasa yapmak olacaktır eminimki :p

Bmwden sonra Virago ve cb750 en cok uzerinde oynamaya musait modeller, bide kawasaki er-5 arka kuyrukta oynanirsa farkli olur nette bikac ornegine rastlamistim.

Bmwden sonra Virago ve cb750 en cok uzerinde oynamaya musait modeller, bide kawasaki er-5 arka kuyrukta oynanirsa farkli olur nette bikac ornegine rastlamistim.

Aynen dostum. Viragoda en cok V seklinde uzanan kromaj bloguna takıldım.

Er 5 in seleyi klasik ingiliz motorlari gibi yapilsa goze daha hos gelir bence alttaki biraz spor kacmis
Kawa er5
-1011.jpg

Bide nette beyaz virago vardi cafe tipi ama o cok hos duruyordu bulursam eklerim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kim ne diyorsa
Suzuki GS 500'e 5 fazlasi...

Suzuki gs500 diyince bi ara bende cok inceliyordum netteki projeleri ordan gs e alternatif er5 kalmis aklimda.
Hatta benim bmwyi de gecen yaz cafe tipi yapmistim sonra rahat edemedim suanki haline cevirdim

Gecen sene uzerinde ugrasirkenki hali
DSC_2397_zpsqm03vi2t.jpg

Sketch53212743_zpsip6jvk7l.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar