[Cr-02] Bmw R80 RT & [Cr-03] Suzuki GS 500 Café Racer Projesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkinci projeme baslamak icin en onemli adım olan donör motosikletimi bu sabah itibari ile edinmis bulunuyorum. İlk ve son projem olmadigindan numaralandırmak hosuma gitti ve Cr-02 olarak adlandırdım :p Cogunuzun da bildigi gibi bir onceki projem Cr-01 nam-ı diger 8-Ball'du.
Sizi bu ihtiyar delikanlı ile tanistırayım. Projenin tasarım kısmına baslamadigimdan henuz bir ismi yok. 19 yasinda olup kendini hala genc hisseden bir arkadas :p

İlk sefer yaptigim hatayı yapmayıp binmek icin acele etmeyecegim. Bir kere binmeye baslayınca proje yarım kalıyor ve bir turlu devam edecek zamanı bulamıyorsun.

Ayrıca projeye ne zaman baslarim emin degilim cunku bir sure kullanıp eksikliklerini tespit etmek istiyorum.İlaveten Cuma gunu bir tane de K1100 LT getirip bu iki delikanlıyı kaynastırmak niyetindeyim :) 2sini de bir sure kullandıktan sonra K1100 ile baslamak istiyorum. Yok eger almaz isem tum ilgi ve alakam bu arkadas uzerine yogunlasacak :)

Ps: Her turlu oneriye ve fikre acigim arkadaslar. Ve herzamanki gibi geyik yine serbest :p

helecanla bekliyoruz :)
alet temizmişde hocam nerden buldun böylesini?

Fikirlerin herzman hoşuma gitmiştir abi ortaya çıkardığın motosikletlerde öyle.
Devamını sabırsızlıkla bekliyoruz doğrusu :)
Benim fikrim böyle temiz bir motosikleti bulsaydım cafe racer'a çevirmeyi pek düşünmezdim :D

helecanla bekliyoruz :)
alet temizmişde hocam nerden buldun böylesini?
Sahibinden.com'da gecirilen gunler, uzun telefon konusmalari ve biraz da sansin yardimi ile Mersin'den motorcu bi abimizden aldim
Fikirlerin herzman hoşuma gitmiştir abi ortaya çıkardığın motosikletlerde öyle.
Devamını sabırsızlıkla bekliyoruz doğrusu :)
Benim fikrim böyle temiz bir motosikleti bulsaydım cafe racer'a çevirmeyi pek düşünmezdim :D
Eyvallah kardesim. Cafe Racer felsefesi cogu kisi icin sacmaliktan ote birsey degil saygi da duyuyorum. Ama bazilari icinse mesela benim gibi, artik eski populeritesi olmayan, gozden dusmus bu tarz motosikletleri sadelestirip modern bi hale getirmek gercekten cok keyifli bir olay. Isim bittiginde daha temiz gorunecegine emin olabilirsin :)

Hayirli osun
:)
b00ce__29072013.jpg

Nasil:king:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun kolay gelsin.

Tasinmamiz sebebiyle artik bir garajimin olmayisi projeyi kisa bir sureligine durdurdu. Ancak gectigimiz gunlerde yine bu forumdan bi arkadasimizla ortak bir dukkan kiraladik ve burayi hobi amacli bir workshop/garaj haline getirmeyi planliyoruz.
Dun ancak gece saatlerinde donor motorumu garaja cekebildim ve biraz muhabbet esliginde soyma islemine basladim. Resimler surekli guncellenecek.

eski bmwler biralar burgerlar cafe racerler ilginç kafalar :) merakla takip ediyoruzz

fiyat bilgilerini de paylaşmayı düşünür müsünüz. motoru kaça aldığınız, belli başlı işlemlerin kaça malolduğu falan.

fiyat bilgilerini de paylaşmayı düşünür müsünüz. motoru kaça aldığınız, belli başlı işlemlerin kaça malolduğu falan.

Maliyet bilgilerini malesef paylasamiyorum cunku uzerinde calistigim motosiklet simdiden sahiplenildi. Tek soyleyebilecegim projenin bitmis halinin fiyati boyle yuksek CC li ve tarz makineler icin oldukca uygun :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:56 ----------

Parcalamaya devam :)

En sevdigim calisma gunu olan cumartesiyi yine bos gecirmedim :)

Son düzenleme:
Sasenin koltuk baglantisi uzerinde calismak icin depo ve lastigi yerine oturtup olculeri aldim ve 18 cm kisalttim.

@Huceyn arkadasimizin az once aramiza dahil ettigi yeni cafe racer donorumuz Suzuki Gs 500 ( Cr-03 )ile ilgi tum bilgileri, mekanik ve gorsel calismalari bol bol resim ile bu konu altinda bulabilirsiniz. Guzel bir proje daha olacak gibi :)

Son düzenleme:
@Huceyn arkadasimizin az once aramiza dahil ettigi yeni cafe racer donorumuz Suzuki Gs 500 ( Cr-03 )ile ilgi tum bilgileri, mekanik ve gorsel calismalari bol bol resim ile bu konu altinda bulabilirsiniz. Guzel bir proje daha olacak gibi :)

[url]http://i.ressim.net/resimler/2015/08/10/dsc0113_19730142.jpg[/URL]

bu gs500ü sen aldın demek. görmüştüm ilanda.bende benim gs500ü cafe racer yapayım demeden motor arızası yaşadım. anca haftaya çıkarabilicem heralde :) sana başarılar dostum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar