Yine Yeni Forum Oyunumuz =) [My Brute]

Uzun bir aradan sonra yine karşınızdayım :p Aylar önce bi travian fırtınası estirmiştik, HanımAğa bizi yalan etmişti .. SmirnouF en iyi yaptığı şeyi, yağlamayı çekti, sömürge olarak oyuna devam etmekte :p

Herneyse.. Geçen bir arkadaşımın iletisinde okuyup siteye girdim, benden sadece karakter tanımlaması istedi.İsim ve dış görünüş.Bu 10 saniyelik işlem sonunda hemen kavgaya başlayabiliyorsunuz.Her gün 3 dövüş hakkınız var.Her dövüş sonunda tecrübe puanı kazanıp level atlıyorsunuz.Oyunda clan sistemi de mevcut.Traviandaki birliğimizi buraya taşıyalım ama clan lideri ben olmam bu sefer ... Travianda birliğe altın harcamaktan kendime harcayamadım :p

http://ma-lee.mybrute.com
oyuna direkt giriş linki bu. ( Buraya tıklayarak hemen karakter yaratıp savaşa başlayabilirsiniz.Benim bi kazancım var mı ? Hayır yok ..Maksat size kolaylık olsun :p

Kendine çok güvenen arkadaşlar varsa aralarında dövüş düzenleyebilir, ve sonucu printscreen edip diğerine forumda kitleyebilir :p Şahsen bunu uygulayacam ben :p

Son bir açıklama ; Dövüşte hiç bir rolunuz yok arkadaşlar. Dövüş başladığında oturup arkanıza izliyorsunuz sadece.Manager gibi bişi yani :p

Oynayacak yada oynayan arkadaşlar isimlerini buraya yazdırsın ki clan kurduğumuzda kaç kişiyiz neyiz bilelim.Şu an 6 levelim, 10 level olmadan clan kuramıyoruz.
Karakterinizi yarattıktan sonra şifrelemeyi unutmayın ki başkası kullanamasın :wiinkk:

Buda oyundan bi kaç resim..

brutec.jpg

brute2.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
http://joseretro.mybrute.com Buda aynı yere çıkıo galiba :D Pek sarmadı bu oyun yawfs..Sen level 6 olmussun ya,Du bi seni dayak manyaa yapım de ben :D

Benim topicimde reklam yapma şikayet ederim :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çok pi dayak yedim Senin Ma-lee den.adam 2 hamlede yedi benı yahu..

ee Sensei ni yeneceğini düşünmedin sanırım:p Çalışmaya devam ilerde belki :p

Uzun bir aradan sonra yine karşınızdayım :p Aylar önce bi travian fırtınası estirmiştik, HanımAğa bizi yalan etmişti .. SmirnouF en iyi yaptığı şeyi, yağlamayı çekti, sömürge olarak oyuna devam etmekte :p
.Traviandaki birliğimizi buraya taşıyalım ama clan lideri ben olmam bu sefer ... Travianda birliğe altın harcamaktan kendime harcayamadım :p

1- resım herşeyi gösterir , korkup kaçmak yerine yiğitçe savaşmayı tercih ettim ben :p

2- len mali , bizim sırtımızdan kazandığın altınlar baska hangi oyuncuda vardı :queen::queen:

bende geldim la

yalnız ayarlar hakkında biraz bilgi veriniz,kızın birinden çok pis dayak yedim::baaas::

vuruyom vuruyom banamısın demiyo:silent:

isim:tae-kwando lvl 2

Valla hacı ayar mayar yok :p Tamamen şans işi diyebilirim ordan dişine uygun rakibi seçiyorsun arkana yaslanıp izliyorsun..Yada ben bu kadar biliyorum öğrenen olursa yazsın buraya :p

heralde boşsun bu aralar:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:15 PM ----------

la olm kızın biri piskopat çıktı.
bıçağı var hayvanın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:15 PM ----------

bıçağı var hayvanın

mızrağı olan var la:pr:

deşti her yerimi zilli:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:40 PM ----------

Valla hacı ayar mayar yok :p Tamamen şans işi diyebilirim ordan dişine uygun rakibi seçiyorsun arkana yaslanıp izliyorsun..Yada ben bu kadar biliyorum öğrenen olursa yazsın buraya :p

tegu bu güç ,çeviklik bunları nasıl yükseltiyoruz:)

Super Moderator
bende geldim la

yalnız ayarlar hakkında biraz bilgi veriniz,kızın birinden çok pis dayak yedim::baaas::

vuruyom vuruyom banamısın demiyo:silent:

isim:tae-kwando lvl 2

Bulaştın demek...:mrgreen: Ayar mayar yok işte, işin sırrı burada; güç, hız, çeviklik gibi şeyler vardı sanırım; değerleri sana yakın olanlardan(tercihen en az), mümkün oldukça az hayat puanı olanları seçip yenmeye çalışmak amaç... Arada ters köşe olup, çömez bu, gözüm kapalı döverim denenlerde ayıydı, baltaydı...vs çıkıp tek vuruşta canınıza okuyabiliyorlar, o da işin cilvesi:p Başarılar dilerim...:cat:

bıçağı var hayvanın
O da bir şey mi? Yanında köpeği, köpekleri, ayısı olanlar çıkacak daha karşına, pes etmek yok:p Dövüşüp, seviye atladıkça siz de git gide silahlanıyorsunuz, sıkıntı yok...:)(Ki bıçak silah bile sayılmaz oyunda, o kadar tırt:p)

Hangi düğmelerle oynanıyor bu..Kendi kendine bişiler bişiler yapıyor ama..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar