Arama sonuçlarınız

1. acayüp

MOBESE KAMERALARI

Arkadaşlar ne zaman mobese kameralarına takılan kazalar yayınlansa ve ben onları seyretsem ; hep ne kadar salak bir milletiz arkadaş duygusu kaplıyor içimi. Bu kadar aptalca kazalar yapılırmı ? Bendemi bir sorun var . Yoksa aynı duyguları paylaşan başkalarıda varmı merak ettim. İşin...
  2. acayüp

Vespa Cosa Restorasyon. İhtiyar delikanlılığa geçiş :)

Değerli bir abime ait cosa 200 ufaktan bir toparlamak için başlamıştık bir aylık bir uğraşla geldiği son halini sizinle paylaşmak istedim. İyi seyirler. Boya ksımen kazındı. Epoksi astar üzerine akrilik astar atıldıktan sonra sedefli beyaza buyandı. NEredeyse her noktasına kadar...
  3. acayüp

100 cc ile 2400 km ???

Arkadaşlar çok sevdiğim bir kardeşim 100cc 2 zamanlı yamaha aerox u ile toplamda 2400 km lik bir yola çıkmış ve şuanda 550 km yi tamamlamış durumda. Yarın Safranboluda olucak aşşağıda eşkali görünen arkadaşı gören leriniz olursa bir selamını eksik etemsin. Çok güzel bir kardeşimizdir...
  4. acayüp

Birazda RAHATLAYALIM

Akşam havanın kararmasına 1 saat kala alel acele kendimi yine ormana attım. Kendime geldim rahatladım. Buyrun bunuda sizin için getirdim :) Bahçeköy den Ayazağaya inen patika yoldan.. Video eklemeyide beceremedim sanırım. Bilen bir arkadaş düzeltebilirse ne hoş olur. Sesi biraz açıp öyle...
  5. acayüp

Bose cq2 inanılmaz bir kulaklık.

Uzun yolculuklar yapıp müzik keyfini araç ve çevre sesler ile bölmek istemeyenlere yönelik elite bir üründür. Çok az kullandım. Kullanamadığım için satılıktır. Video da da görebileceğiniz gibi cq3 ten tek farkı pilidir. Bendeki ince kalem pille çalışıyorken cq3 ün pili şarj edilebilir modeldir...
  6. acayüp

motosiklet le takaslık 306 s16 namı diğer GTİ

Arkadaşlar aracım ilanda yazdığı gibidir. 600-1600 cc SS , naked , enduro , cruiser motosiklet ile takas yapmak istiyorum. Ayrıca motorsuz da kalmamanız için birde scooter verebilirim (aprilia sr 50 yada kymco people s200 anlaşmaya bağlıdır) (Neden diye soracaklar olucaktır. Araç 2. aracımdır...
  7. acayüp

eşşek rider :) bu nedir arakadaş.

Yorumsuz :) Eşşeğe modifiye olurmu. Yapmış olmuş. Yazık hayvana http://www.youtube.com/watch?v=XjvPLeL0yCA
  8. acayüp

Satılık BOSE QC2 kulaklık.

Uzun yolculuklar yapıp müzik keyfini araç ve çevre sesler ile bölmek istemeyenlere yönelik elite bir üründür. Çok az kullandım. Kullanamadığım için satılıktır. Fiyat: 250 tl.... orjinal çantası ile birliktedir..(tr fiyatı 700tl altına hiç inmemişti) Sorunsuz temizdir. Ses kalitesinden hiç...
  9. acayüp

306 gti ( motosiklet ile takaslıktır)

Arkadaşlar aracım ilanda yazdığı gibidir. 600-1600 cc SS , naked , enduro , cruiser motosiklet ile takas yapmak istiyorum. Ayrıca motorsuz da kalmamanız için birde scooter verebilirim (aprilia sr 50 yada kymco people s200 anlaşmaya bağlıdır) (Neden diye soracaklar olucaktır. Araç 2...
  10. acayüp

Neden kask,neden dikkat,neden kural ?

Bu videoları tesadüfi gördüm. Herangi bir kanlı görüntü içermiyor. Maalesef sadece face i olanlar seyredebiliyor buradan. Youtube da bulamadım. http://www.facebook.com/video/video.php?v=473832344495&comments&ref=mf http://www.facebook.com/video/video.php?v=473726809495&comments&ref=mf...
  11. acayüp

Kısa fakat etkili bir gezi cik II.

1. http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/82476-kisa-fakat-etkili-bir-gezi-cik.html Herkese merhaba. Bu seferki gezi için hattathasan nikli arkadaşımızı kandıramayışıma müteakip madlive nikli Murat arkadaşımızı kandırabilmiş olmamla beraber bu sefer ki gezime 2 kişi...
  12. acayüp

Kısa fakat etkili bir gezi cik

Küçük fakat eğlenceli apriliam ile (sr50 cik) herzamanki rutin pazar gezintisinde bu sefer hiç olmadığı kadar yoldan çıktım sanırım :) Artık benimde bir cross alma zamanım gelmiş... Güzergah çok kısa fakat saattler sürdü. Tamamı 45 km civarında . 5 saate ve 6-7 tl lik benzin yeterli...
  13. acayüp

Acayip bir sorunum var

Arkadaşlar kış geldi ve her kış yaşadığım sorun yine başımda. Bu sefer delirme noktasındayım. Motorun üzerine branda örtemiyorum .NEdeni kediler :) artık bıktım onlardan. Koltuğu ve motorun çeşitli yerlerini tırmalakmı dersiniz koltuğun üzerine işemekmi dersiniz her türlü rezillik...
  14. acayüp

Kış için bir öneri (akünüz bitmesin)

Arkdaşlar geçen gün bir arakadaşın açtığı konudan ilham alarak kendi motorumda kullandığım memnun kaldığım ve tavsiye etmek istediğim basit fakat etkili bir tadilattan bahsetmek istedim.. Umarım faydalı olur.. Kışın uzun yada kısa süreli park halinde kalan motorların neredeyse hepsinde...
  15. acayüp

1000rr yağ yakma sorunu ne oldu

Arkadaşlar 2008 model bir 1000rr beğendim bir aksilik çıkmazsa satınalmak istiyorum. Bi dönem yağ yakma problemi vardı son durum ne dir çözülmüşmüydü . Nette işe yarar bir bilgiye ulaşamıyorum. Teşekkürler
  16. acayüp

Motosikletine kışlık barınak önerisi

Arkadaşlar bu kış için talep olursa müsait bir yerimiz var ve burada cüzzi bir ücret karşılığında motosikletinizi kapalı alanda muhafaza edebileceğiniz bir imkan oluşturmaya çalışacağım. Ayrıca atölye ve her türlü alet edevattan da yararlanıp gerekirse kendi bakımınızı yapma...
  17. acayüp

aprilia sr 50 gaz yememe sorunu.

Arkadaşlar son birkaç gündür motorumla sorun yaşıyorum. Arıza bir anda meydana geldi. İçinden çıkamadım. Tecrübesi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim. Sorunuma gelirsek. Çalıştıktan 5 dakika sonra son gazda gaz yemiyor.Hatta tam gazda tutunca 10-15 saniye sonra stop ediyor. Hava...
  18. acayüp

Kanuni Kanuni Motorun 150

Arkadaşlar herkese slm oncelikle.Bu motoru gördüm bütün kanuni scooterleri içinde gerçekten ilşk bakışta kendini belli etti.Deneme sürüşü teklif ettiler ama vaktim yoktu en kısa zamanda deneyip düşüncelerimi yazıcam inşallah. Gözle ve elle :) yaptığım kısa bir incelemeden sonra gerçekten diğer...