100 cc ile 2400 km ???

Arkadaşlar çok sevdiğim bir kardeşim 100cc 2 zamanlı yamaha aerox u ile toplamda 2400 km lik bir yola çıkmış ve şuanda 550 km yi tamamlamış durumda.

Yarın Safranboluda olucak aşşağıda eşkali görünen arkadaşı gören leriniz olursa bir selamını eksik etemsin. Çok güzel bir kardeşimizdir. Buradan kendisine manevi destek olmaya çalışalım diye düşündüm :)
seref.jpg

Olay budur abicim. Bir adamın ruhu gezgin motorcu olacak. Her türlü gider o yolu.

Adam daha İstanbuldan çıkamadan yolda kaldı :) yeni taktığımız j costa variatör paramparça olmuş durumdaydı. Sabahın 8 inde gittim yanına. Motoru hallettik orjinal varyatör setini taktık.
Tüm ikna çabalarımıza rağmen vaz geçiremedik :) Eminim çok güzel hatıralarla geri dönücektir.
Allah yolunu açık etsin.

Allah yolunu açık etsin;kazasız belasız sürüşler dileğiyle..

bravo vallahi küçük motorla uzun yola gidilmez diyenlere kapak olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O cüsseyle o motoru şehiriçinde bile çoğu kişi kullanmak istemezken iyi cesaret. Yaklaşık 150cc bir motor gücünde ama yine de küçük.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
gidilir neden gidilmesin

ama yakıtı oldukça masraflı olmuştur

bws ile yanı motora sahip fakat biraz daha devirlidir aerox..

80km/h den sonra sürekli dip gaz isteyen 8hp bir motor, allah yardımcısı olsun..

Adamlar bisikletle mobiletle dünya turu yapıyolar o motor onların yanında dev sayılır.

Kıskandım valla. Allah yolunu açık etsin.
Valla varyatör, takım-taklavat hala hiç anlamadığım işler.
Bir sorun çıksa öylece kalırım yolda.

Aynısını CBF 150 (ya da ona benzer bir makina) ile yapmak istesem, o da "vay be, helal olsun" durumuna girer mi? :p

valla benımde ıkı motorum var bırı sehır içinde kullanayım yedek olsun dıye aldığım 100 cc lık bır motor yakıt ve kulanım iş görüyor ama hep içimde var uzun yol yapayım dıye bakalım yarın sapanca motosıklet festıvalıne gıdeceğim nasıl olsa yakın mesafe 170 km re deneyelım bakalım buda bana tecrube olsun

Rebrik ediyorum, 100cc ile o yola çıkmak kararlılık isteyen bir iş.

Kıskandım valla. Allah yolunu açık etsin.
Valla varyatör, takım-taklavat hala hiç anlamadığım işler.
Bir sorun çıksa öylece kalırım yolda.

Aynısını CBF 150 (ya da ona benzer bir makina) ile yapmak istesem, o da "vay be, helal olsun" durumuna girer mi? :p

CBF150'yle bir haftada 2800 km yaptım, "vay be, helal olsun" durumuna kenardan köşeden giriyorsun ancak :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
işte çılgınlık diye ben buna derim :D inşaallah bende ramazan ayının başında motorumla memleketime [gümüşhane] gitmeyi düşünüyorum 1100 km :D

cesaretinden ötürü tebrik etmek lazım.
yalnız aklıma takılan bişey var
iki zamanlı motor yolda şişmezmi yahu :silent:

cesaretinden ötürü tebrik etmek lazım.
yalnız aklıma takılan bişey var
iki zamanlı motor yolda şişmezmi yahu :silent:

ya bari siz yapmayın pejomu ki şişsin hala bütün 2 zamanlıları şişer diyosunuz mobiletle karıştıryosunuz adam akıllı gittiği sürece yıpratmadan hiç bişey olmaz

Balonmu bu yaw şişsin. Koskoca yamahanın sınıfında ürettiği en iyi scooter ı . Adamlar özene bezene yapmışlar.
200 cc 2 zamanlı vespa ile İtalya ya gidi tekrar aynı motorla memlekete geleni biliyorum.
Kullanmayı bilmedikten sonra 8 zamanlı olsa yine şişer.

Balonmu bu yaw şişsin. Koskoca yamahanın sınıfında ürettiği en iyi scooter ı . Adamlar özene bezene yapmışlar.
200 cc 2 zamanlı vespa ile İtalya ya gidi tekrar aynı motorla memlekete geleni biliyorum.
Kullanmayı bilmedikten sonra 8 zamanlı olsa yine şişer.

Allahına gurban kardeş yav helal olsun :cat::cat: anlatamadım gitti millet sene 90 lardaki pejo mobilete gidyo aklı ben 450 km gittim 450 de geldim banamsın demedi elaleme inat bizim 2 zamanlıyla antalyaya gidecem şişip şişmediğini göstercem :cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar