Arama sonuçlarınız

1. acayüp

fotoshopçu arkadaşlardan ufak bir rica.

Arkadaşlar üstteki vivio yu alttaki cooper a benzer şekilde tavanını , aynalarını , jantlarını beyaza boyayıp ön kaputa iki çizik atabilicek hayır sever bir arkadaş arıyorum. Şimdiden elinize sağlık :) ( yeni porjem de sizinde taktınız bulunsun. Görelim dayanışmacı motorcuları : )
  2. acayüp

Kedi server motorcu aranıyor.

Arkadaşlar öncelikle sarıyer ve civarıda yaşayan ve mümkünse ilk kedisi yada ilk hayvanı olmayacak daha öncesinde evinde hayvanı olan ve nasıl bir sorumluluk olduğunu bilen aynı zamanda da motorcu olması tercih ettiğimiz bir hayvan dostuna vermek istediğimiz kıymetli bir kedimiz var...
  3. acayüp

Yol Uyarısı (şişli istanbul)

Arkadaşlar Şişli Nişantaşı Valikonağı caddesinde sol şeride yağ dökülmüş. Ayakta durmak bile mümkün değil. Bu yolu kullanıcak arkadaşlar dikkatli olsunlar. Belediyeyi arıyorum 3 kere farklı yere yönlendirdiler. İlgilenmemek için uğraşıyorlar resmen.
  4. acayüp

TAKASLIK GV 650 Tamamen değişiklik amaçlı.

Arkadaşlar 2007 model 2009 trafiğe çıkışlı mavi renk 22500 km de sorunsuz bakımlı kazasız yatmasız kalkmasız muayenesi bu hafta yapılmış motosikleti tamamen tarz degişikliği amacı ile takas yapmak istiyorum. 5 bin tl lik motorunu 7-8 bin sayıp benim motorumdan da 2-3 bin...
  5. acayüp

p 4 masa üstü pc .

Görkem kardeşimin açtığı ilanı görünce benimde aklıma geldi birden. Bende bir masa üstü var. Çalışır durumda. Hiç pc olmayan adamın işini görür. p4 işlemcili. Yalnız hard diski içindeki verilerden dolayı veremeyeceğim. Onun dışında kasayı komple ihtiyacı olana ücretsiz vermek...
  6. acayüp

GİLABURU şerbeti lazım.

Lütfen ne alaka demeyin. Bi alakasız konuda ben açmışım idare edin :) Arkadaşlar kardeşim rahatsızlandı ve böbrek taşı olduğunu öğrendik. GİLABURU şurubu nun böbrek taşına çok iyi geldiğini biliyorum fakat nereden bulacağımı bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olmasını rice ediyorum...
  7. acayüp

ACİL SATILIK VESPA et 4 Pembe renk.

Arkadaşlar acil satılıktır. İlgilenenler ilandaki numarayı arayıp benim adımı verirlerse fiyat konusunda yardımcı olunacaktır. Satanada motora da kefilim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-vespa-acil-satilik-93375978/detay/
  8. acayüp

Düzce'de hastamız var

Arkadaslar pasaa nikli Seref arkadasimiz tatil donusu Bolu dagi inisinde kaza gecirmis ve o gece (cuma gecesi) Duzce Ataturk Devlet hastanesi aciline kaldirilmistir. ( yimpasin karsisindaki bina) ( kendisini gecen sene 100 cc scooter ile 2700 km konsundan hatirlayabilirsiniz.) Agir bir kaza...
  9. acayüp

Acaba kaşarmi ustte olmali sucukmu???

Arkadaslar buyuk bir sorunumuz var. Irfan kardesimle sabahladik simdi aciktigimiz icin firinda pide yapiyoruz fakat bir turlu karar veremedik. Acaba kaşarmi ustte olmali sucukmu??? Acil lutfen firin soguyor :)
  10. acayüp

S2 den H4 nasıl olur.

Mecburiyet insana neler yaptırıyor görün istedim :) Ben yaptım oldu çalışmasıdır ... akşam motorla çıkmam lazım ama far ampülü patlak elde ampul var ama S2 tip benim ihtiyacım h4 sonuç resimlerde :) Olmaz olmaz demeyin , olmaz ; olmaz :P ne demek bu yaw...
  11. acayüp

BAHAR TEMİZLİĞİ nde çıkan fazlalıklar. HERKESE UYGUN BİRŞEY VARDIR :)

Sym joyride 200 km adaptörü (dişlisi) Sadece bir kere montaj yapılmış sorunun bundan olmadığı anlaşılınca çıkarılmıştır. Orjinaldir. 30 tl. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: SYM JOYRİDE 200 KATALİZÖR KOMPLE 2. el 10...
  12. acayüp

Ben Kendim ve Hiçkimse

2 Haftadır dolaştığım yerlerden güzel kareleri beğeninize sunuyorum. Bölge : Sarıyer , rumeli feneri, bahçeköy, kilyos, uskumruköy, demirci köy vsvsv .. Kalın sağlıcakla :)
  13. acayüp

YENİ OYUNCAĞIM GERBER FOLDİNG SHOVEL. Bildiğin KÜREK :)

Uzun zamandır almak isterdim sonun dün siparişini verdim bugün geldi :) Bu Alet kazma, kürek, balta , keser vsvs işlere yarıyor. Ormanda dağda kampta zaman geçirmeyi sevenler için çok kullanışlıdır. 35 euro ya Nişataşından bir saatçiden satınaldım. (yurt dışında çok daha ucuz...
  14. acayüp

JAWA KROS VE YAMAHA RX 115 MOTOR. ELİNE iş arayanlara ÖZEL.

2007 MODEL ÇOK AZ KM YAPMIŞ PARÇA SIKINTISINDAN DOLAYI BENDEN ÖNCEKİ SAHİBİ TARAFINDAN HURDAYA ÇIKARILMIŞ jawa 125 sport. Ve Yamaha rx115 motoru komple . Ben ikisi için 1000 tl verdim zaman ve mekan sıkıntısından ilgilenemedim. Şuanda yer sıkıntısı var. Acilen bir arkadaşıma...
  15. acayüp

BÌLÌÇLENMEYE dair.

Ilk ve orta ogretim kurumlarinda motosikletli ogretmenlere destek verilse. Bu ogretmenler ornek teskil edicek sekilde tam korumali kiyafetleri ve aylik belli miktarda yakiti devlet tarafindan karsilansa ( hatta motosikletide) ve daha kucucuk yastan itibaren cocuklar dogru bir ornegi...
  16. acayüp

Hangi Motor AlınMAZ :)

Benim için şu cümleleri içeren ilanlar direkt kategori dışıdır. (iyi haltmış gibi sahibinden birde bunları derlemiş toplamış yayınlamış : )
  17. acayüp

Satılık BOSE QC2 kulaklık. TEKRAR ve SON KEZ SATIŞTA

Satılık BOSE QC2 kulaklık. Uzun yolculuklar yapıp müzik keyfini araç ve çevre sesler ile bölmek istemeyenlere yönelik elite bir üründür. Çok az kullandım. Kullanamadığım için satılıktır. Fiyat: 250 tl.... orjinal çantası ile birliktedir..(tr fiyatı 700tl altına hiç inmemişti) Sorunsuz temizdir...
  18. acayüp

Tek Tabanca !

Benim için çok keyifli oldu sizin içinde bunları getirebildim :)
  19. acayüp

125- 150 cc komple motor arıyorum SADECE MOTOR.

Komple motora ihtiyacım var. Tercihen 2 zamanlı ( mesela dt125 yada rx 115 -135 gibi ) Elinde bulunupta akla mantığa uygun fiyat isteyecek arkadaşlar bana ulaşabilirler. 0533 723 23 44 Eyüp
  20. acayüp

MT YÖNETİMİNE NAÇİZANE BİR ÖNERİ.

Dün düşündümde (tophane buluşmasında) mt shirt yaptırdığı yerden fiyat alsa herkesin önünde büyükçe avatarının resmi sağ yakada mt logosu sol yakada üye niki olan tshirtler yapılsa buluşmalarda herkes kimin kim olduğunu anlasa . Fenamı olurdu. Ben şahsen kendim için yaptırmayı...

Yeni mesajlar