Arama sonuçlarınız

1. piyanist_irf

YENİ TONTONUM HOŞ GELDİN :)

Evet sevgili gönül dostları , yavaş yavaş sezonu kapatmaya hazırlanırken ekim kasım gibi havalarında serinlemesiyle yeni oyuncağımla inşallah baş başa kalacağım :) bu garibancık geçen yıl küçük bir vergi borcu karşılığı satılıktı , fakat müşterisi çıkmayınca , yine buraya üye...
  2. piyanist_irf

cbr, cbf buluşması ( 1 )

Öncelikle tüm mt dostlarının geçmiş bayramını tekrar kutlayarak sevgı ,saygı ve selamlarımı sunuyorum .... 1 eylül akşamı sevgili ağabeyim (cbr 1100 xx ) tünal ve (onur y) onur kardeşimin bayram ziyaretleri beni oldukça çok sevindirdi :) kendi aralarında buluşup...
  3. piyanist_irf

piyanist_irf nın ....seyir defterinden

:rendeer:öncelikle tüm mt dostlarının mubarek ramazan bayramını en içten ve candan dileklerimle kutlayarak mezunun ortasına balıklama dalıyorum...:) 31 ağustos çarşamba günü sevgili takendy (oğuz) arkadaşımla yapmış olduğumuz geziyi sizlerle paylaşmak istedim :)...
  4. piyanist_irf

13 ağustos cumartesi gecesi neşesi :)

herkeze selamlar .. 13 ağustos cumartesi akşamı düzenlemiş olduğum iftar davetine öncelikle katılma inceliğini gösteren , bana çocukların bayram sevincini tattıran , gururlandıran , mutlu eden tüm dostlarıma çok ama çok teşekkür ediyorum , sevgili ağabeylerim, ve kardeşlerim...
  5. piyanist_irf

Ramazan geldi böyle oldu , harbi pide yemek isteyene..

Evet sevgili dostlar ramazan geldi fırıncı kardeşiniz olarak sitresimiz başladı desem pek abartı olmaz , bilen arkadaşlarım biliyor , müzisyenlik, ressamlık,mucidlik, vs derken bilmeyen dostlarım için farklı fakat asıl işim olan unlu mamüller yönümü kimseyle paylaşmadım ...
  6. piyanist_irf

3000 TL'ye kadar Scooter Aarıyorum İlgilenen Arkadaşlara Duyurulur ...

Öncelikle tüm mt dostlarına yardımcı oldukları için diyorum çünki yardımcı olacaklarını bildiğim için teşekkür ediyorum şimdiden ..:) evet arkadaşlar , kız kardeşime çing çang çong motorundan sebep artık gına geldiği için değiştirmeye karar vermiş ve beni aradı ...
  7. piyanist_irf

18 temmuz pazartesi akşamı tüm mt dostları davetlidir :)

Selam arkadaşlar hafta sonları çoğumuzun izinli olduğunu düşünüyorum fakat hafta sonu müsait olamayan hafta içinde müsait olabilen arkadaşlarımı da düşünerek , tanışma kaynaşma sohbet , gezi aktivitesi olması amacı ile siz kıymetli mt dostlarını , güzel karamürselimize...
  8. piyanist_irf

18 temmuz pazartesi haydeyin karamürsele :)

Savgili mt dostları haftasonu bir çok arkadaşımız müsait , ancak bunların yarısından çoğu hafta içi daha müsait oluyor düşüncesiyle pazartesi akşamı herkezi köfte yemeye bekliyorum , ne yapayım iyice kurtlandım , en son çınarcık gezisi iptal olduğundan beridir şöyle...
  9. piyanist_irf

mt logosu isteyen varmı ? :)

herkeze selam arkadaşlar... uzun süredir pek giremiyorum , uzun süredir derken işlerimden dolayı , 10 gün kadar oldu öyle ara ara ateş almaya gelir gibi girip çıkıyorum, fakat kendimi zaten uzaklaştıramıyorum buda ayrı mevzuuuu :) bu arada sevgili...
  10. piyanist_irf

bana lazım olmaz demeyin ! -oto-kontrol kalemi yapalım

selam mt dostları , bir kaç zaman önce basit bir kontor kalemi fotosunu buradan paylaşmıştım fakat detay koymamıştım , kendi üretimim olan kontrol kaleminin, ucuz , heryerde bulunabilen malzemelerden yapılıyor olması çok güzel, fakat daha güzel olanı ,hem kullanışlı...
  11. piyanist_irf

mt mi ?motosikletmi?müzikmi ?

kıymetli mt dostları .. aktif bir mt dostu olarak siz dostlarımı aileden saydığım için samimiyetinize inanarak buradan kendi seslendirmiş olduğum bir parçayı paylaşmak istedim :) sonuçta bende paylaşılacak konu bitmez vesselam :) geçmişteki açmış olduğum konularda...
  12. piyanist_irf

hamster palas hotel :)

sevgili arkadaşlar daha öncedende bahsettiğim gibi hamster otelimi tamamladım 50 cm 30*30 cm 17 adet üretimhane hamster hotelini hizmete açmış bulunuyorum vatana millete hayırlı olsun :P:cherry: hamster sahiplenmek isteyen sevgili mt dostlarına ücretsiz verilir .. çift...
  13. piyanist_irf

gülmek iyidir .haydi fıkraya :)

selam arkadaşlar burada bulunduğum süre zarfında çok değişik konularla karşılaştık yorum yazdık eleştirdik, bazen sinirlendik , belki daha önceleri böyle bir konu açılmıştır bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla tebessüm etmek, gülmek adına bir konuya rastlamadım.. haydi...
  14. piyanist_irf

honda ,hayat onda

yazılım ,mekanik, tasarım ve uyumun hamurlanıp ruha döndüğü an :) yorumsuz iyi seyirler... http://www.youtube.com/watch?v=Cf5szwz6Qzc&feature=player_embedded#at=84
  15. piyanist_irf

suzukı gs 400 şanzuman..

sevgili arkadaşlar evvelki konularımı takip eden arkadaşlarım hatırlarlar ancak yapmış olduğum 400 cc suzukı buggy arabamdaki motorun patlamasından kaynaklanan problemden sonra şanzumanı boşa çıktı , tabiki mt dostlarımın işine yarayacaksa , herhangi bir arkadaşa dişli ...
  16. piyanist_irf

Akıllı olun garajınıza bir tanesi yeter! :)

selam sevgili mt dostları benim hamster baktığımı bilen arkadaşlar daha önceki konularımda görmüşlerdir ancak hep motosiklet sohbetlerin den ziyade arada renklendirmek lazım diye düşündüm :cherry: makaradan kukaradan yada ne bileyim birileride hadi bir fıkra anlatın...
  17. piyanist_irf

kolleksiyonumun yeni parçaları :):)

evet sevgili mt dostları yaklaşık 15 gün kadar kısa aralıklarla foruma gireceğim ancak ben gitmeden kolleksiyonumun eksik parçalarını sizlere sunuyorum tabiki daha bir çok eksik parçam var , ama taktir edersinizki bu işler yavaş yavaş :) yeni bir paroje üzerindeyim bu...
  18. piyanist_irf

küçük gezi..:)

selam mt dostları bu gün sizlerinde hissettiği gibi yaz tamam artık ben geliyorum dedi :) taktir edersinizki zaten kıştan beri şöyle ağız tadıyla bir turlayamadık , günün güzelliğini fırsat bilerek küçük bir tura çıkalım bir aktivite olsun dedik , güzel karamürselimizin...
  19. piyanist_irf

sizin yararınıza :)

tüm mt doslarına selamlar.. bir çok oto elektirikçisi arkadaşlarda aynı tarz sistemle çalışan kontrol kalemleri mevcut , nihayetinde bilinmeyen bir şeyde değil , ancak (ufak ayrıntılarda büyük sırlar gizlidir ) sözünü kullanarak şunları söyleyeceğim :) elektirik...
  20. piyanist_irf

deişiklik isteyenlere fikir olsun :)

selam mt . dostları , Geçenlerde (kelle motor arıyorum) diye açmış olduğum, konu sonuca ulaştı.ve aradığım motoru buldum ama parçalamaya kıyamadım :) soner kerdeşim sağolsun bana her konuda yardımcı oldu motosikleti eve getirdik ,evrak sorunlu olduğu için parçalamayı düşündüğüm...

Yeni mesajlar