18 temmuz pazartesi akşamı tüm mt dostları davetlidir :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Selam arkadaşlar hafta sonları çoğumuzun izinli olduğunu düşünüyorum fakat hafta sonu müsait olamayan hafta içinde müsait olabilen arkadaşlarımı da düşünerek , tanışma kaynaşma sohbet , gezi aktivitesi olması amacı ile siz kıymetli mt dostlarını , güzel karamürselimize davet ediyorum ...

öncelikle pazartesi akşamı olmasını düşünmemdeki amaç daha fazla gönül dostunun katılımda bulunmasıdır ve kayış atmaları, yengen vizesi alamayanları bu durumdan kurtarmaktır :cherry:

öncelikle geleceğim deyip gelmeyen dostlar, bizzat tarafımdan dalga geçilerek rezil edilecek , ve mt huzurunda tek ayak üzerinde durma cezasına, çarptırılacaklardır :)

yok abi ben geliyodum , yan yattı çamura battı , son anda işim çıktı gibi sebepler bağlayıcı etken değildir :cherry:

zaten en son çınarcık gezisinin iptali sonucu parazitlenmiş olan ben tüm mt dostlarını bir arada görmekten ve hoş sohbetten memnuniyetlik duyacağımı beyan etmek isterim...

bu gezinin illa bir adı olacaksa ( 18 temmuz pazartesi akşamı köfte etkinliği) başlığı yerinde bir başlık olur ..

ayrıca gelen mt dostlarına daha önceden hazırladığım sürpriz hediye pakatlerini vermekten sevinç duyacağım..

not: köfte konusunda açıklama yapmamda fayda var :) 10 kişiye kadar gelen arkadaşlarıma köfteler benden daha fazlası olursa alaman usulü olacaktır :) çaylar şirkettendir :)

fiyatları mecazen şöyle .. 4 kişilik 1 kilo köfte (salata, meşrubat, 1 kg köfte ) 30 liradır ki çok aç olan 4 kişiyi doyurmaya yetiyor ,

hediye paketleri, 30 kişi ile sınırlıdır şimdiden tüm dostlara selamlar, pazartesi akşamı buluşmak dileğimle ...

en dip not :istanbul tarafından gelen arkadaşlar eskihisarı (feribotu) kullanmaları yerinde olur feribot ücreti 10 liradır ..
toplanma yeri karamürsel (BALIK ADASI DIR,) kime sorsanız gösterir:)

dip notun taaaa en dip notu : tanıdığım tanımadığım tüm dostlarımı bekliyorum ...

F54

vay be sonuda konuyu açmışsın:cat: piyanist_irf hayırlı olsun aslında köfteler sende değilde gelen herkez bir şeyler atsa aramızda toplasak ta yapsak sence iyi olmaz mı ama illa gelin benden olsun dersen sen bilirsin:santa: benim durum belli saat 4 gibi karamürsel de olurum galiba orası nerdey se artık onu da bilmiyorum (tarif edersen sevinirim) neyse sora sora karamürsel bulunur demiş atalarımız inş bi kaza bela olmaz bizde orada oluruz

Kocaeli İl Temsilcisi
1-piyanist_irf
2-f54
3-tekteker ramço
4-
5-
6-

---------- Post added at 16:06 ---------- Previous post was at 16:03 ----------

vay be sonuda konuyu açmışsın:cat: piyanist_irf hayırlı olsun aslında köfteler sende değilde gelen herkez bir şeyler atsa aramızda toplasak ta yapsak sence iyi olmaz mı ama illa gelin benden olsun dersen sen bilirsin:santa: benim durum belli saat 4 gibi karamürsel de olurum galiba orası nerdey se artık onu da bilmiyorum (tarif edersen sevinirim) neyse sora sora karamürsel bulunur demiş atalarımız inş bi kaza bela olmaz bizde orada oluruz

izmitten bursa yolunu izle levhalara dikkat et karamürsele geldiğinde ışıklarda balık adasını sor orası alan olarak güzel bilindik bir toplanma yeridir o açıdan :)

köfte işine gelince elimden gelse tüm mt ye ısmarlarım lafı bile olmaz fakat bütçe kısıtlı olunca sanırım alman usulü yaparız artıkın 4 gözle bekliyorum hadi millettt nerdesiniz bakayım :):rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
istanbul tarafından gelen arkadaşlar eskihisarı (feribotu) kullanmaları yerinde olur feribot ücreti 10 liradır ..

Konuyla biraz alakasız olacak ama feribot otomobil için 45 TL motosiklet için 8 TL'di. Arabaya zam gelmemesine rağmen motosiklete 2 Lira itelemişler. 8 TL olan ücretin 10 TL olması demek %25 zam demek.

F54

tamam bursa yolunu biliyorum yalova ya çok gitmişliğim var(art otel'e:cherry:) o yollar aşinayım yani

Kocaeli İl Temsilcisi
Konuyla biraz alakasız olacak ama feribot otomobil için 45 TL motosiklet için 8 TL'di. Arabaya zam gelmemesine rağmen motosiklete 2 Lira itelemişler. 8 TL olan ücretin 10 TL olması demek %25 zam demek.

evet arabayla hiç geçmedim fakat motosikletle geçiyorum genellikle 8 den 10 liraya yükselttiler malesef :)

dimi..ne kadarda accık zam yapmışlar..
adam yapmışken 15-20 tl yaparda değer bari...:pr:

bu arada İrfan geleceğim demiyorum..akşam toplantıları çok geç kalabiliyor ama ayarlayabilirsem (akşam yemeğine evde olacak şekilde) gündüzden gelir ikindiyle dönmeye çalışırım inşallah....

hatta balık tutacak yer varsa sabah erkenden de gelebilirim..:queen:

güzel bir organizasyon :cat:

özellikle işin köfte kısmı insanlar için çekici bir yan teşkil ediyor :cherry:

irfan kardeşim bende orda olacağım... yan batar çamura sablanır sam karışmam....

şimdi gel gelelim asıl konuya ... adam gelecek ama yolu bilmiyor... nasıl geleceğinide bilmiyor... ne yapacak... gebze istikametine e5 e girdi..... gebze sapağından feribot sapağına geçti.... feribot a bindi... feribottan indi ne yapacak.... bence yol bilmeyenlere en iyi yol tarifini sen yaparsın... bu arada benim köfteler senden.....:cherry::cherry:

Kocaeli İl Temsilcisi
eskihisardan feribota bindiğinizde karşıya topçulara geçiyorsunuz ve sola dönüp izmit istikametini takip ediyorsunuz , levhalarıda takip edin artıkın canım karamürsel, balık adası çok kolay...:cherry::cat:

---------- Post added at 18:15 ---------- Previous post was at 18:11 ----------

dimi..ne kadarda accık zam yapmışlar..
adam yapmışken 15-20 tl yaparda değer bari...:pr:

bu arada İrfan geleceğim demiyorum..akşam toplantıları çok geç kalabiliyor ama ayarlayabilirsem (akşam yemeğine evde olacak şekilde) gündüzden gelir ikindiyle dönmeye çalışırım inşallah....

hatta balık tutacak yer varsa sabah erkenden de gelebilirim..:queen:

balık tutacak yer var fakat sazan tutarım dersen zaman önemli bolca olması lazım zamanın sizin kıyının kıraçaları gibi değil mezu :) takımlarıda çıkarırım senin için bana uyar maksat muhabbet olsun tabikide balık bahane :)

---------- Post added at 18:19 ---------- Previous post was at 18:15 ----------

abi yarın akşam bodrum yolcusuyum yoksa banko gelirdim :(((

sağlık olsun alperim ne iş bodrum filan :) ? ohhhhh missssss

ben ciddiyim...tatlısu takımı yok bende ama diğerlerini alır sabahın köründe karga bo.. pardon kahvaltısını etmeden:queen: orada olurum..öğlen de çıkar dönüşe geçerim...

uyarsa yapalım....

eskihisardan feribota bindiğinizde karşıya topçulara geçiyorsunuz ve sola dönüp izmit istikametini takip ediyorsunuz , levhalarıda takip edin artıkın canım karamürsel, balık adası çok kolay...:cherry::cat:

---------- Post added at 18:15 ---------- Previous post was at 18:11 ----------

balık tutacak yer var fakat sazan tutarım dersen zaman önemli bolca olması lazım zamanın sizin kıyının kıraçaları gibi değil mezu :) takımlarıda çıkarırım senin için bana uyar maksat muhabbet olsun tabikide balık bahane :)

---------- Post added at 18:19 ---------- Previous post was at 18:15 ----------

sağlık olsun alperim ne iş bodrum filan :) ? ohhhhh missssss

abi senenin 1 haftasıda tatil yapalımbe :)))

1-piyanist_irf
2-f54
3-tekteker ramço
4-
5-
6-

yokmu başka macera meraklısı.....:pl::pl::pl::pl:

konuyu güncelleyeyim... mete handro faal durumda....

kanka mete karamürselde köfte var .....

F54

ona özelden mesaj atalım bence kesin balıklama dalar :queen:

F54

olsun yarın veririz gazı oda cub içerde yani rahat ol

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar