18 temmuz pazartesi akşamı tüm mt dostları davetlidir :)

Kocaeli İl Temsilcisi
gelırım gelmesınede , depoya vurunca yankılı bir ses çıkıyor . :D

haklısın dostum :) ne diyeyim öle deyince boynum kıldan ince fakat benim depo pek boşalmıyor bitmesin diye sürekli tamamlıyorum üzerine azar azar, :) nasip kısmet herşey :)

---------- Post added at 02:04 ---------- Previous post was at 02:02 ----------

şimdi pazar mı pazartesi mi?
pazartesi güzel gün. herkes işte güçte tam zamanı.
pazar kaçmak daha zor benim için

18 temmuz pazartesi dostum daha bir değişiklik yok, aslında çalışanda gelebilir tabi çok uzak olanlar , avrupa yakasından gelenlere sıkıntı olabilir ama gelmemeye mani bir durum yok tabiki :)

erteleme işi söz konusu değil pazar bende müsait değilim yoksa çok isterdim pazar günü olmasını ama ne yapacaksın işler işler.....:rendeer:

Son düzenleme:
istanbul'dan yola çıkacaklar bi el ederse=?
bi de gece kalacak yer var mıdır orda?

olmaz ama dimi???
ben o akşam Bileciğe yola çıkıyorum..ama o gün sabah (kargalarla beraber) kahvaltımı İrfan ile yapmayı planlıyorum...

Aga izindesin muhtemelen ve kafan rahat...ama hafta içi olması olayı bitirdi...bu akşam olaydı vallahi gelebilirdim...

abeyy bizde çalışıyoruz bak yarın pazar bizde nöbete bugün yapalım dedik irfan müsait değil abeyy on kişiye köftelet irfandan biz üç kişiyiz geriye kaldı 7 hisse ona göre haberin olsun demedi deme sonra bu fırsat daha da çıkmaz karşına davet te var ısrar da var yani

abi benim işim zaten 20.30 larda biter o saatten sonra nereye geleyim ki Suadiyeden...:p sizin duzunuz kuru...ulen tam fantastik iş yaptınız he...:queen:

sevgili metehan nerdesin sen arkadaşım yavvv:) köftenin kokusunu da mı almadın mübarek , hafta içi durumunda haklısın fakat hafta sonu müsait olamayan hafta içi müsait olan arkadaşlarımızda var hem sonra normalde hafta içi 5 ten sonra her tarafa da gidilir aga niye gidilmesin biz burdan hafta içi istanbullara gelebiliyorsak sizde gelebilirsiniz :cherry:

:

Aga selamlar...yanlış anlama ama böyle hususlarda biraz daha erken davranmak lazım...hafta içi 5 olsa var aya her gün bayram bana...:p sizlere keyifli saatler...şimdi pazartesi akşamı için 10 kişi zaten hangi mekan için sıkıntı yaratır ki...keşke adamlarla konuşmayıp yer ayırmayaydın veya kota koymayaydın...toplaşıp direkt giderdin...esnafıda şimdi hayallere soktun...:queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
Aga izindesin muhtemelen ve kafan rahat...ama hafta içi olması olayı bitirdi...bu akşam olaydı vallahi gelebilirdim...

abi benim işim zaten 20.30 larda biter o saatten sonra nereye geleyim ki Suadiyeden...:p sizin duzunuz kuru...ulen tam fantastik iş yaptınız he...:queen:

Aga selamlar...yanlış anlama ama böyle hususlarda biraz daha erken davranmak lazım...hafta içi 5 olsa var aya her gün bayram bana...:p sizlere keyifli saatler...şimdi pazartesi akşamı için 10 kişi zaten hangi mekan için sıkıntı yaratır ki...keşke adamlarla konuşmayıp yer ayırmayaydın veya kota koymayaydın...toplaşıp direkt giderdin...esnafıda şimdi hayallere soktun...:queen:

beyler ağletçeniz beni en sonunda heee :salut:

hafta içi bi yoklama çekelim dedik ne yapalım ölüm yokya sonunda isterseniz haftaya pazara müsaitim o güne yapalım ne diyornuz yüce forum ????????

beyler ağletçeniz beni en sonunda heee :salut:

hafta içi bi yoklama çekelim dedik ne yapalım ölüm yokya sonunda isterseniz haftaya pazara müsaitim o güne yapalım ne diyornuz yüce forum ????????

aga kısmet aslında herşey...ben bi dek getirem...en az 5 kişi daha getiririm...İzmit Merkezden Alper...Karamürselden Ethem...Babaçi Coşkun..Newceri Hamdi...ve Hirkil Ömeri ayarlarım...ama kimseyi sıkıştıramam aga...sen orada yaşamaya ve hayatını sürdürmeye devam et biz sana gelicez eninde sonunda...:p

Kocaeli İl Temsilcisi
18 temmuz pazartesi günü iptaldir arkadaşlar fakat yinede gelmek isteyen arkadaşlar varsa beklerim teşekkürler...:)

F54

irfan neden su yaptın şimdi akşam akşam şimdi sen dikil bakalım mt nin önünde tek ayakta:jocolor:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar