Arama sonuçlarınız

1. hokahey

İstanbul boğazını motosikleti ile geçen çılgın motor sürücüsü.

Hayret bu konu başlığı neden açılmadı, adminler bu ara iyice saldılar ha. Başıboş site istemiyoruz kardeşim. İlgilenin biraz şu platform ile, her şeyi bizden beklemeyin :) Neyse habere gelelim. Dünyaca ünlü motokros efsanesi Robbie Maddison kendi tasarladığı özel motosikleti ile boğazı 1.5...
  2. hokahey

Motor, depo doluyken mi yıkanır boşken mi sorunsalı.

Az evvel benzinliğe girdim. Motoru yıkamam lazım. Depom da boş. Düşünüyorum, depoyu doldurup öyle mi yıkasam; yoksa depo boşken mi yıkasam? Bir türlü işin içinden çıkamadım. Siz değerli üstatlarıma danışmaya karar verdim. Akıl akıldan üstündür.
  3. hokahey

Corona oldum

Az önce gelen test sonucuna göre corona pozitif olduğumu öğrendim. Belirti olarak baş ağrısı ve göz ağrısı vardı. Başka da bir şey yok. Öyle evde ayakta atlatirim ben bunu. Ayrıca dikkat edin vakalar patlama yaptı.
  4. hokahey

Ekonomide kötü haberler gelmeye başladı!

Kışın ısınmak için kalorifer yakıyorum. Geçen sene aldığım ithal kömürün paketi 23 lira idi. Az önce kömürcü ile konuştum. Aynı kömür 51 lira olmuş!! Geçen sene yüzüne bile bakmadığım yerli kömürün paketi 35 liraya fırlamış. Bu kış zor geçecek anlaşılan. Hadi bizim burası ılıman iklime sahip...
  5. hokahey

Sahil kesimi cayır cayır yanıyor!

Hayat, Osmaniye, Mersin ve Manavgat'tan sonra az önce Marmaris, Didim ve Bodrum'da yangınla başladı. Kocaeli'nde bile yangın çıkmış. Tüm ormanları yakmaya and icmisler anlaşılan.
  6. hokahey

Zincirin iç kısmı leş gibi olmuş!

Bugün canım sıkıldı, motorun zincirini bir temizleyeyim dedim. Daha önce zincirini ön kısmını hiç açmamıştım. Bi açtım leş gibi olmuş. Epey bir uğraştım. Çok büyük miktarda yağ kalıntısı çıktı. Her yerini gaz yağı ile temizledim. Terapi gibi geldi. Temizledim pakladım geri taktım. Daha...
  7. hokahey

Motosiklet kullanımının yaygınlaştırılması gerekiyor!

Hepiniz biliyorsunuz, trafikte araç kullanımı çıldırtıcı boyutlara ulaştı. İnsana cinnet geçirtecek boyuta geldi. Bu yüzden araç trafiğine alternatif olarak sadece motosiklet sürücülerinin yararlanabileceği yollar oluşturulmalı diye düşünüyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz?
  8. hokahey

Karadenizlilerin negatif enerji yüklü insanlar olmaları

Aranızda muhakkak Karadenizli vardır. İşyerime Karadenizli birisi gelince içeriye negatif enerji doluyor. Bir gerilim havası oluşuyor. Ortam her an için münakaşa başlayacakmış gibi bir hale bürünüyor. İçerideki stres oranı had safhaya ulaşıyor. İnsan ilişkilerine hakim birisi olarak bu ortamı...
  9. hokahey

Türkiye'de yaşayan insanlarda özel hayat kavramının olmaması

Türkiye'de yaşayan insanlar özel hayat kavramı nedir bilmiyorlar. Bak yine sinirim bozuldu, öfkelendim; bir tanıdığın çocuğu ve bir arkadaşımın düğünleri aynı güne denk geldi. Dedim ki önce sizin düğüne gelirim, biraz dururum sonra öteki düğüne giderim. Bana diyor ki: yok önce o düğüne git...
  10. hokahey

Hgs Ogs kaçak geçişimi göremiyorum!

Arkadaşlar bundan 20 gün önce İzmir-Aydın otobanına girerek hayatımda ilk defa hgs ogs zımbırtısına dahil oldum. Daha önce hiç abonelik almamıştım. Bir hafta bekledim. Kgm sitesinden webihlaltakip bölümünü her gün düzenli olarak kontrol ettim fakat kaçak geçişimi bir türlü sisteme düşmüyordu...
  11. hokahey

Zamlardan sonra bisiklete binme kararı aldım ağalar.

Son zamlardan sonra bisiklet aldım. Artık bisiklete bineceğim. Bisiklet iyidir, hoştur. Park sorunu yoktur. Ekonomik ve pratiktir. Sağlıklı yaşam için açılan bir kapıdır bisiklet. Hey hey de hey bisiklet. Yalnız, pazar günü 30 km. sürdüm, götüm ağrıdı. Bunun çözümü nedir ağalar?
  12. hokahey

Şark kurnazı yurdum insanı

Adam 150 cc scooter arkasına ELEKTRİKLİ BİSİKLET yazısı koymuş. Tam plakanın olduğu yere. Amma güldüm ha, evet ya zaten hiç anlaşılmıyor benzinli scooter olduğu 😀 klâsik şark kurnazı ya..
  13. hokahey

Why is almost everyone getting angry and writing angry words?

Yaşadığım yerde Facebook ilçe grubunda basit bir konu hakkında herkesin birbirine girmesi, hakaret etmesi esnasında araya karışan ilçemize yerleşik bir ingilizin attığı yorum. Ulan amma güldüm ha hajdhahajababa.
  14. hokahey

34 ve 06 plakalı araçlar hakkında serzenişler.

Arkadaşlar ben küçük bir ilçede yaşıyorum. Yaz aylarinda ve son yillarda pandemi sebebiyle küçük ilçemiz 34 ve 06 plakalı araclar ile doldu taştı. Motor sürerken hassas olurum. Motorcuya saygı beklerim. Araç kullanırken motor sürücülerine öncelik tanirim. İlcemizde hatali arac kullanan yerli...
  15. hokahey

5 Mayıs 2021 Algida Calippo rezaleti.

Dün çocuklarla şarküteriden alışveriş yaptım. Tam dışarı çıktık çocuklar "buba en sevdiğimiz dondurma gelmiş alıversene" dediler. Buba yüreği yufkadır, dayanamaz. Alıverdim üç tane calippo. Birini de kendim emüklerim evde diyerekten üç tane aldım. Benim neyim eksik, buba olduk ama çocuk ruhumuzu...
  16. hokahey

Motorumun kontak anahtarını kaybettim.

Moralim çok bozuk, üstüme gelmeyin..
  17. hokahey

Hero xpulse 200 t nasıl bir motordur?

Bugün tamircime uğradım. Bi de baktim kapida hero x pulse 200 t duruyor. Yavşak gibi gittim üzerine oturdum. Yalan yok, cbf 150'den daha tok, daha spor bir oturusu var, çok beğendim açıkçası. Kontağı çevirdim ama uyanık tamircim akü bağlantısını kesmiş. Yoksa bir tur atıp gelecektim. Açıkçası...
  18. hokahey

Janta bulaşan çimento kalıntıları nasıl çıkar?

Konu araba ile alakalı ama motosikleti de etkilediği için ortak bir sorun olarak algılayabiliriz. Soru şu: janta sıçrayan kurumuş çimento kalıntıları nasıl çıkarılır? Geçen gün yengeniz arabayla çimento karışımlı bir suya girmiş. Jant komple çimentoya bulanmış. Disk, fren mekanizması...
  19. hokahey

Çin'in İran'ı sömürgesi haline getirmesi

Şuradan görebilirsiniz: https://twitter.com/TRintheworld/status/1376233736182890505?s=08 Üçüncü Dünya Savaşı'nın ayak sesleri.
  20. hokahey

Karbüratörden yarım çay bardağı su çıktı!

Teknik açıklamasını merak ettiğim hadise. O su oraya nereden geldi?

Yeni mesajlar