Arama sonuçlarınız

1. hokahey

Deniz sezonunu kapattım a dostlar

Sevgili forum arkadaşlarım, bugün son kez bir tur yaptım ve bu senenin son deniz girişini yaparak sezonu kapattım. Bu sefer dalaman kille koyuna gitmeye karar verdim. Yalnız size şunu diyeyim; tatilin hası, kralı okullar açıldıktan sonra yapılıyor canlar. Her yer boş. Sağa sola deli dana gibi...
  2. hokahey

Eylül ayı - deniz sezonunu kapamaca turu 2

Canlarım, sizler için durmuyor adeta it gibi geziyorum. Sırf sizin için ha, başkası olsa kıçımı kaldırmam yataktan. Neyse başlayalım: Bugün sarsala koyuna gittim. Sarsala koyu Muğla ili Dalaman ilçesine bağlı bir koy. Göcek koyları denilen yerin içinde kalıyor. Öğlen çıktım yola: Giderken...
  3. hokahey

Eylül ayı - deniz sezonunu kapamaca turu

Arkadaşlar, bugün motora atladım ve eylül ayının ikinci yarısı havalar iyice serinlemeden kıçımı bir tuzlu suya sokayım dedim. Tomi reis gibi tek tabanca takılıyorum. Önce köye bi uğradım. Köy bomboş. Gençler hep ilçedeler. Eskisi gibi tarla tapan işlerini yapacak kimse kalmamış. Köy kahvesinde...
  4. hokahey

Kask nedeniyle saça şekil verememek

Yav üç beş ay heves edip saç uzatıyorum, şekil veriyorum böyle sağını solunu güzelce tarayıp motora biniyorum. Kaskı takınca saçım bozuluyor. Sırf bu yüzden saçları kısa kestiriyorum ya sinir bozucu bir durum. ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05...
  5. hokahey

Ekşideki ibretlik şanzıman hikayesi

Yahu şu yazilanlari okudukca nutkum tutuluyor yemin ederim. Nasıl bir ortamdayiz? Yalan olma ihtimali çok düşük çünkü hangimiz "yok artık bu olmaz" diyebiliriz şu yazılanlar karşısında: "yıllar önce würth'te çalıştığım dönemde araç kiralama işiyle uğraşan bir müşterim vardı. bi müşterisi gelmiş...
  6. hokahey

Münakaşa esnasında yanında eşi ve çocuğu olan sürücülere nasıl muamele edilmelidir??

Kasti olmayan vakalarda sakin kalınmalı ve alttan alınmalı fakat kasıtlı olarak hayati tehlike yaratıp artistlik yapanlar yenge çocuk ayrımı yapılmadan dövülmeli diyorum. (Yanlış düşünüyor da olabilirim hatalıysam uyarınız) Sizin düşünceleriniz nelerdir dostlar?
  7. hokahey

Görmedim diyor inanayım mı?

Az önce yine bildiğiniz gibi klasik ara sokaktan ana yola zırt diye dalan otomobil hadisesini yaşamış bulundum. Vaktim boldu ve aksiyon eksikliği hissettiğim için aracı takip ettim. Araç da tesadüfen tam benim çay içmek için uğrayacağım kıraathanenin önünde durdu. Ben de hemen şoför koltuğu...
  8. hokahey

Sizce hata nerede?

https://www.facebook.com/1677729913/posts/pfbid02v3zQFTWvnstA4Wm3fbR5ARtZw5G8YcbWf5UXRxxgYXir3Vc4KHSd5zaqvAEAJ2Lyl/
  9. hokahey

Grup sürüşü kazası (çatalca)

https://www.instagram.com/reel/CfvzpHFo9qRN3kWDKOJspCtRGh3cb722k_MIaM0/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Bu nasıl grup, bu nasıl sürüş???
  10. hokahey

Motoru yıkadıktan sonra oluşan daha iyi sürüş hissi

Sizde de oluyor mu bilmiyorum bendeniz motoru yıkadıktan sonra yağ gibi aktığını hissediyorum. Neden oluyor anlamadım motorun çalışması bile değişiyor. Üzerindeki toz toprak mı etki ediyor yoksa tamamen psikolojik bir hadise midir?
  11. hokahey

Motosiklette fren güvenliği hakkında nasıl kontroller yapabiliriz?

Arkadaşlar bazen yokuş aşağı inerken bir evhama kapılıyorum, ulan bu frenler birden bozulsa ne olur diye strese giriyorum. Ön fren hidrolik, arka kampana. Frenlerin sağlıklı olup olmadığını anlamak için ne gibi kontroller yapmalıyız? Balata kontrolü önemli fakat diğer unsurlar nelerdir?
  12. hokahey

Cbf 150 rulman mı dağıttı acaba?

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Bir süredir arka taraftan sanki iki tel birbirine vuruyormuş gibi zincir sesiyle karışık sesler geliyordu. Gıcırtı gibi. Yağsız kalmış amortisör gıcırtı yapar ya onun gibi. Her yere baktım, yağladim ses kesilmedi. Az önce bir tamirciye gittim. Arka zincir...
  13. hokahey

Motorda seyir halinde iken ters rüzgar yemek

Bu dehşet verici durum dün başıma geldi. Hava rüzgarlı eyvallah fakat seyir halinde iken sanki ön tekeri birisi alttan yana doğru asılıyormuş gibi vuran rüzgarı da ilk defa deneyimlemiş oluyorum. Hani düşmeme ramak kaldı desem yalan olmaz.
  14. hokahey

Sözlü sınavda başarılı olma yöntemleri

Arkadaşlar, bir ay sonra sözlü sınavım var. Sınav şöyle olacak: 5 kişilik bir komisyon önüne çıkacağız. Komisyon üyeleri bize belli konular üzerinden sorular sorup cevaplamamızı isteyecekler. Tabii bir de işin "kendini ifade etme ve beden dili" kısmı var. Bu konuda önerilerinizi bekliyorum...
  15. hokahey

Yine akıl almaz bir kaza yine hüzün

https://www.instagram.com/reel/Cb9-brzoYOE/?utm_medium=copy_link 3 şerit değiştirip motora çarpıyor. Bu ülkede sürücülerin yarısı araç kullanma ehliyetine/yeteneğine haiz değil.
  16. hokahey

150 cc'yi 50 cc'ye çevirme acil yardımmmm!!1!!

Biraz da gülelim dedim ya, Biliyorsunuz bendenizde 150 cc honda var. Bunu nasıl 50 cc'ye çevirebilirim? Nefesi kuvvetli bir hocaya gidip muska mı yazdirayim, yoksa motorumu az yakma konusunda ikna mı etmeliyim? Ve yahut, motoru bir yediemine bırakıp ardıma bakmadan kaçmalı mıyım? Karbüratörü...
  17. hokahey

Tarkan bir daha şarkı yapmasın lütfen!!!

Adam "cuppa" dedi, ertesi gün darbe oldu; "geççek" dedi, Rusya Ukrayna'ya daldı neredeyse 3. Dünya savaşı çıkacak. Abi Allah'ın adını verdim daha da şarkı yapma sen. Bir daha yaparsan uzaylılar falan saldıracak kurban olayım şarkı işinden elini ayağını çek!
  18. hokahey

2 Mart 2022 büyük resmi gördüm

Arkadaşlar bugün bir gerçek farkettim, hemen size aktarayım: Büyük Ortadoğu Projesi (bop) Rusya'nın Suriye'ye girmesi nedeniyle sekteye uğramıştı zira Putin, Esat'ı himayesine alarak tahttan düşmesini engellemişti. Egemen güçler de bu nedenle Rusya lideri Putin'in ipini çekmek üzere plan...
  19. hokahey

Yazarların en sevdiği alet edevat

Cırcır tornavida ve vidalama seti. Cırcır olan tüm edevat benim favorimdir. Vidalama olsun, sıkma elemanları olsun; fakat yeter ki cırcır olsun. Bayılıyorum cırcır tornavida ve diğer cırcır ailesine.
  20. hokahey

Cbf 150'ye 55.000 lira istiyorlar

Malum sitede gördüm. Temiz 2017 modeline 55 bin yazmışlar. Yok artık ali sami dedim. Ortalama bi cbf150 almaya kalksan 40.000 lira civarında para istiyorlar. Ulan daha üç ya önce 20 bin liraydı bu meret!

Yeni mesajlar