Arama sonuçlarınız

1. Felon

Motosiklet Üstünde: Alaska'dan Patagonya'ya: Büyük Kaçış

The Ride: Alaska to Patagonia: The Great Escape Tür: Belgesel Kutup dairesinden Arjantin’in güney ucuna kadar Amerika’yı boydan boya geçen ekip, tüm zamanların en uzun ve en kapsamlı motorsiklet serüvenlerinden bir tanesine çıkıyor. 6 bölümden oluşan belgesel dizinin ilk bölümünde, yerli bir...
  2. Felon

rüzgarın estiği yöne gidelim gezisi 27,03,2011

bugün dershaneye gitmek istemeyişim ve havanın süper olması içimdeki yol alma duygularını depreştirdi :) bende rıdvana bi telefon açtım bu arada uykusunuda bölmüş bulundum :) bugün gezme havası var dedim nereye gidicez dedi aklıma hiçbiryer gelmiyo sadece çıkıp dolaşalım, rüzgarın estiği yöne...
  3. Felon

kaza yaptım :)

bu sabah işe giderken avcılar yanyolda trafik sıkışık ağır ağır ilerliyodu.bende çantamdaki simit sarayından aldığım simitlerim soğumadan iş yerine gidip çayla birlikte yiğebilmek için sağlı sollu aralardan geçerek gidiyodumki.... bi kuryeyle ufaktan kapıştık arayı baya açmıştım artık kurye...
  4. Felon

Bugün karda biraz eğlendim :)

bu sabah kalktığımda heryerde kar vardı dayanamadım yine motorla çıktım.yerlerde buz olunca biraz eğlendim :):cat: 7os0DRkwIeE
  5. Felon

bu açık kasktan arıyorum

arkadaşlar bu açık kasktan bulabilirmiyim acaba biliyorum koruma açısından zayıf bi kask ama yazın fullface kask takılmayacak kadar sıcakta kullanırım hemde artcı kaskım olmuş olur böyle bi tane almak istiyorum ama genelde nazi kaskı diye geçen tas şeklinde olanlarından var:queen:
  6. Felon

işe giderken yolda kaldım sorun ne olabilir?

arkadaşlar bu sabah bebegimle mutlu mesut bi şekilde işe giderken yarı yolda birden öksürmeye başladı. Sonra aynı benzin bittiğinde yolda kaldığımki gibi devirden düştü ve stop etti.İlk aklıma gelen yine benzinmi bitti dedim ama depo full.Belki depo delinmiştir, gösterge yanlıştır dedim açtım...
  7. Felon

ruhsatım posta ile gelmezse nereden alabilirim?

arkadaşlar 07.02.2011 tarihinde aldığım motosikletimin ruhsatı hala gelmedi?acaba postada bir sıkıntımı oluştu, bunu nerden öğrenebilirim? geçici ruhsat kağıdımın geçerlilik süresi 09.03.2011 de bitiyo :silent: Normal şartlarda 15gün sonra posta ile adrese yollanılması gerekmiyomuydu?
  8. Felon

elinizde kullanmadığınız fazlalık kaskınız varmı?

arkadaşlar eğer elinizde kullanamadığınız fazlalık kaskınız varsa yollarım diyosanız benim bi tane artcı kaskına ihtiyacım var.bazen arkama artcı almak durumunda olabiliyorum ama başka kaskım olmadığında sürekli aklıma takılıyor, rahat olamıyorum. kasksız birini taşımak istemiyorum ama...
  9. Felon

nerededir bu redline motor?

arkadaşlar motorum 4000km ye geliyo 4000 bakımı yaptırmam lazım.avcılar mondial servisi 160tl fiyat verdi.(yağ ,filtre ve kayış değişimi için) 125zn konusunu baştan sona okudum bu konuda hep redline diye bi servisden bahsetmişler herkes olumlu yorumlarda bulunmuş.ama ben bu servisin nerede...
  10. Felon

ve ilk demir atım sonunda aldım :)

evet arkadaşlar bugün noter satış işlemlerinide yaptık ve o artık benim oldu:mrgreen: işte ilk demir atım gün gelicek ve ben bu forumda motor aldım diye konuda açıcakmışım demekki hala inanamıyorum arada bi bahane bulup garaja iniyorum bakınıyorum öyle ona :queen: aksine bugünde çok yoğunuz...
  11. Felon

ruhsatı üstüme alma ve kapora hakkında bi kaç sorum var

arkadaşlar bu akşam http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-kazasiz-darbesiz-boyasiz-ciziksiz-tertemiz-garantili-41858746/detay bu motora gidip baktım önce 1200 sonrada 1000tl ye kadar düştü ama motorun ocak vergisi verilmemiş onu sen verirsin dedi. şimdi benim bi kaç sorum...
  12. Felon

e devlet şifresi olan arkadaşlar

şu şifreden bi ben alamadım gitti geçen gün postaneye sordum şifre kalmamış yine alamadım. şimdi arkadaşlar bu linkdeki http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-satilikkkkkk-41969272/detay motosiklete gidip bakmak istiyorum ama satılan semt ve satıcının tutarı olsun pek güven...
  13. Felon

sanırım artık ilk motorumu alma vakti geldi :)

arkadaşlar uzun zaman oldumu bilmiyorum bu siteye üye olduğumdan beri bakınıp duruyorum pazartesi gününe ehliyetimde hazır gibi birşey ve artık bi motosiklet almamın zamanı geldi sanırım :) şuanda bütçe olarak 1.800tl gibi bi rakam var aklımda ama param nakit değil kredi kartına 6taksitle almayı...
  14. Felon

yekay moto

arkadaşlar bu www.tekaymoto.com.tr adresinde ürünlerin fiyatları neden yazmıyor yada varda benmi göremiyorum:silent: edit: başlık yanlış olmuş tekay olacak :D bu arada başlığı değiştirememekte ayrı bi olay
  15. Felon

Triumph Triumph Street Triple R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

MOTOR VE AKTARMA MOTOR SU SOĞUTMALI, 12 VALVE, DOHC, SIRALI 3 SİLİNDİR MOTOR HACİMİ 675cc SİLİNDİR ÇAPI x STROK 74.0 x 52.3mm YAKIT SİSTEMİ MULTIPOINT ARDIŞIK SAI ELEKTRONİK YAKIT ATEŞLEME SİSTEMİ EGZOZ 3 - 1 - 2 YÜKSEK KONUMLANDIRILMIŞ PASLANMAZ ÇELİK DEBRİYAJ ISLAK...
  16. Felon

kurs için 250tl fiyat çekti

b sınıfı ehliyetime a2 ekleticem, b sınıfı ehliyetimi aldığım sürücü kursunu aradım adam 250tl kurs ücreti dedi. bende gelişim sürücü kursunun 150tl aldıgını söyledim. bu sefer 200 e ineriz sana dedi.150tl olanlardanda başka paralar isterler falan diye zırvaladı. bende teşekkürler dedim kapadım...
  17. Felon

Şaka makinası (Şaka gibi :( )

http://www.facebook.com/pages/Saka-Makinasina-Bir-Omur-dewam-dienLer-/157444212396 tescilli apaçi fan page.. bunun başka bi açıklaması olamaz ya.şok oldum 19.bin beğenen var bu resimleri vidyoları görüpde neyini beğeniyolar ya.artık türkiyede motorcu dediğin zaman akla apaçiler gelmeye...
  18. Felon

isveçli motosiklet grubundan güzel bir video

isveçli motosiklet grubu ''potatoes mc'' den güzel bir video :cat: http://www.youtube.com/watch?v=pr_ujyAnGlM :queen:
  19. Felon

işte acı gerçek ülkemizdeki sürücü kültürü seviyesi

http://www.timsah.com/Bedavanin-insan-bunyesine-tesiri/NrrdQv1VKM9 diyecek bişey bulamadım artık söz sizindir......:salut:
  20. Felon

Motosiklet nasıl yıkanır

motorumu yıkamadan dolaşmam diyenlere:queen: http://www.youtube.com/watch?v=tDADDedmnHE&feature=player_embedded

Yeni mesajlar