Bugün karda biraz eğlendim :)

bu sabah kalktığımda heryerde kar vardı dayanamadım yine motorla çıktım.yerlerde buz olunca biraz eğlendim :):cat:
[YT]7os0DRkwIeE[/YT]

Son düzenleme:
Güzel olmuş :)
geçen gece kar yagıyo saat 3civarı sokaklar bombos kar daha el degmemis,bi crossum olsada karları püskürte püskürte gitsem diye çok içim gitti :salut:

@RiDeR_2
teşekkürler:) cross olsa daha zevkli olurdu tabi ama cross olmasına çokta gerek yok motor olsun yeter :)
@TEKTEKER_RAMÇO
tam evden çıkmadan önce aklıma geldi benimde,kurgu için falan hiç düşünmedim koydum bi köşeye kamerayı keyfime baktım :mrgreen: aslında biraz uğraşsam çok daha güzel bi video yapabilirdim

Güzel olmuş..
Bi coross'm olasada Arabalar yolda kalırken yanlarından aheste aheste Rahaaaat Rahaaat geçme zevkini tatsam : )

fantastik :mrgreen: scooter im le hep bunu yapmak istemiştim.bu kış satmasaydım doya doya da yaparmışım ama :p nasip :))

DreaM_34 ,!Lk£®
teşekkürler :)
bugün bi ticari taksinin geçemediği yoldan geçtim adam yolun ortasında yanlamıştı arabayı :mrgreen:
en güzeli vites debriyaj derdinin olmaması,lastiklerimi yeni değiştirdim onun için biraz acıya acıya yaptım ama yerler çok kaygan olduğundan zarar verdiğimi sanmıyorum :) senin cbr125 lede denemek lazım :D

güzel fikir...
benim çıkartabilme ihtimalim olsa bende çıkartır aynısını yapardım..

videoyu iş yerinde aceleyle editlemiştim şimdi evden izledimde çok amatörce olmuş ama olsun :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim de aklıma kar üzerinde motor kullanmak gelmişti de, sabahları arabanın içinde bile üşüdüğümden motora binmeye cesaret edemiyorum.

Seneye motoru garaja kaldırmayacağım. İnsanın canı çekiyor yav.

Çok güzel olmuş tebrik ederim :)
burnout mu diyolardı ne diyolardı ona eyi olmuş kar üzerinde :cherry:
Bu arada ilk parça kime ait çok tanıdık geldi vokalin sesi ama çıkaramadım:silent:

teşekkürler arkadaşlar
@timoti
bana her gün yaz :mrgreen:
@motorkafa
ilk parça Rev Theory- Falling Down
ikinci parça bon jovi-its my life
:rendeer:

teşekkürler arkadaşlar
@timoti
bana her gün yaz :mrgreen:
@motorkafa
ilk parça Rev Theory- Falling Down
ikinci parça bon jovi-its my life
:rendeer:

Teşekkürler :)
bon jovi yi biliyordumda diğerini çıkaramamıştım...
Haberin yoktur belki 8 Temmuz'da bon jovi konseri var :cat:

Güzel lastik yakmışsın.:p

Yalnız garaj olayı hep hayalimdir, çok şanslısın, motoru A'dan Z'ye söküp toplardım öyle bir garajım olsa, keyifle uğraşırdım. :)

Fazladan bir klozetiniz varmış onu da görmüş olduk.:mrgreen:

Bende xt 125 R var ama yemiyo :) Scooterle helal olsun. Yalnız bugün okula gittim geldim ama yerlerde pek kar yoktu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar