- Konu Yazar
bugün dershaneye gitmek istemeyişim ve havanın süper olması içimdeki yol alma duygularını depreştirdi
sıcak havanın verdiği heyecanla birlikte ne olur ne olmaz diye tam korumalıklı çıktım evden ve birkaç takım taklavat aldım sırt çantama
floryadaki shellde lastik bacınçlarımızı kontrol edip atatürk ormanına motorları nasıl sokarız diye düşünmeye başladık
ana giriş kapısında güvenlik olduğundan farklı yerlerden girelim dedik sahil tarafındaki girişin oraya geldik burada insanların geçebilceği kadar küçük bir kapı var fakat kaldırımın üzerinde ve kapının olduğu noktadaki kaldırım çok yüksek rıdvanın koca oğlanı oradan çıkartmak mümkün değil gibi
rıdvan sen burada bekle ben çıkacak bi yer bulurum belki dedi ve gitti
vee geri döndüğünde kaldırımdaydı
hemen bu başarı anını fotoğrafladık
birde ben çekineyim diyorum fakat rıdvan fotoğrafı alırken hazırolda durduğum konusunda hiç uyarmıyo
ve içeri giriyoruz yalnız içeri girmeden hemen önce aklımıza gelen bir şey varki o an film kopuyor :=) biz motorları kaldırıma çıkardık fakat motorlar bu dar kapıdan geçebilcekmi?
neyseki gezi laz hikayesine dönmüyor ve kapıdan aynaları bükerek geçebiliyoruz ama burada fotoğraf almayı unutmuşuz
enduroculardan farksızız burada ufak patikadan ormana doğru ilerliyoruz
piknik yapan insanların yanlarından geçerken bizleri izlemeleri ve yüzlerindeki tebessüm çok hoşuma gidiyo fakat çocukların ve yürüyüş yapan insanların yanlarından son derece temkinli ve yavaş geçiyoruz
ormana doğru giderken etrafımızdaki yeşillik ve tek şeritlik yaya yolunun güzelliği ve sakin olması dikkatimizi çekiyor
rıdavandan birkaç farklı fotoğraf çekmesini istiyorum ve yolun sonuna doğru geliyoruz
güzel günü fırsat bilen çiftlerle doluydu orman,tabi burada biraz yalnızlığım dokunsada motorumun üstünde olmam yetiyor bana. motorcunun sevdiği motosikletidir :=)
bu fotoğraftan sonra yolun sonundaki güvenlikci bizi görüp ıslık çalıyo arkamızdan beyefendi buraya motosikletle girmek yasak gibi şeyler söylüyor ama biz bunun farkında değiliz.mor renkli çiçekleri görünce fotoğraf için durduk bide baktık adamın teki bize doğru koşuyor ve bir yandanda ıslık çalıyor.
güvenlikci bize doğru yaklaşmaya başlarken bizde bu sırada kaçmaya karar verdik ama adam hala koşuyor
sonra biraz arayı açıyoruz ve arka taraflardan bi yola giriyoruz yan tarafımız ağaçlık manzara güzel güvenlikciyi atlatmanın verdiği keyif ile bi fotoğraf çekinelim diyoruz ve yoldan geçen bi bayan bizi kırmayıp fotoğrafımızı çekiyor
rıdvan ağaçlıkların içine girelim diyo ve bi anda arayı açarak uzaklaşıyo ama ilerde durduğunu görünce o sırada kulağında kulaklıklarla yürüyüş yapan bi bayana fotoğrafımı çektiriyorum (tamamen içimden geldi başka bi amacım yoktu
ve sonrasında dönüşe doğru yol alıyoruz bu sırada belki bir iki güvenlikci daha kızdırırız.
dönüş yolunda bi tane güvenlikci görüyoruz ama kovalamayınca tadı olmuyor
rıdvanın yapmaya çalışıpda kadrajı tutturamadığı ayna pozu
ormana girmeden önceki bulduğumuz yerdeki düşük kaldırımdan iniyoruz ve ormandan çıktıktan sonra tren istasyonunun orada yine bir 20-30dk kadar durum değerlendirmesiyle birlikte yeni rota kararı veriyoruz.bu küçük gezi bizi kesmiyor depolarımızdaki benzine bakıp çatalcaya doğru gidelim diyoruz
bu arada yolda uğradığımız benzincide benim uzun zaman önce kesen uzun far lambamı değiştirelim diyor rıdvan benzincide söküyoruz ama uygun ampül bulamayıp tekrar takıyoruz
çatalcaya gitmeden önce rıdavanın eve uğruyoruz .rıdvan kalın pantolon giyeyim yoksa üşürüm diyo
yolda giderken bauhaus u görünce benim ampülden bulma umuduyla giriyoruz ama yine bulamayıp çıkıyoruz bu arada hava iyice kapıyor ve hafiften yağmur atıştırmaya başlıyor
yağmur şiddetini arttırınca çatalcaya gitmekten vazgeçiyoruz ve b.çekmeye girip sahilde biraz dolaşıyoruz
yağmur tekrar şiddetini arttırınca bizde eve doğru yol alıyoruz fakat hafiften acıktık gibi dönüşte beylikdüzünde sıcak çikolata içme niyetiyle girdiğimiz avm den simit çay içip çıkıyoruz gezinin son kareside benim çok beğendiğim bu poz oluyor.simitleri çekmiştim ama bulanık çıkmış
of amma yorucu şeymiş şu etkinlik konusu açmak umarım beğenirsiniz :cyclopsan
bu arada Rıdvanın forumdaki kullanıcı adı Slayerrr
Son düzenleme: