Arama sonuçlarınız

1. 3n3s

Motorun Duygusallığı...

Hep diyoruz yok kask,yok egzoz falan. Birazda motor ve aramızdaki bağı paylaşalım ? Motorunuz ile aranızdaki bağı en iyi cümlelerle ifade edip hislerimizi bu konu başlığı altında anlatalım :cat:
  2. 3n3s

Yarın Sınav Var

Merhaba MT ailesi ehliyet alacak arkadaşlarımız için ben dahil yarın ocak grubunun sınavı var.Sınava girecekler için son olarak görüşleriniz,önerileriniz vs. nelerdir ? Sınava gireceklere başarılar...
  3. 3n3s

Motosiklet Çadırı

Merhaba tekrardan MT ailesi... Vermiş olduğum linkteki motosiklet çadırı çok hoş ve güzel bir fikir fakat fiyatı da bir o kadar öyle.. Benim sorum böyle bir çadır sistemini sanayide bir ustaya yaptırabilir miyiz ? Yaklaşık kaça mal olur ...
  4. 3n3s

2014 Honda CBR 300R

Merhaba herkese... 2014 model Honda CBR 300r ( 250r yerine diye biliyorum ) hakkında görüş ve düşünceleriniz nelerdir ? Hangi aya doğru ülkemize gelir ? Yaklaşık fiyatı ne olur ? vs. Görüşlerinizi almak istiyorum...
  5. 3n3s

Full Eksoz Sistemi Nedir ?

Selamın aleyküm abilerim.. Bu konuyu açmadan önce elbette bir araştırma yaptım forumda fakat detaylı bir bilgi bulamadım.. Full eksoz sistemi ne demek ? nedir bu eksoz sistemi ? yani normal eksoz haricinde bir yerlerde sistem felan mı kuruyorlar beyin falan? eksoz sisteminde eksozdan başka hangi...
  6. 3n3s

Bu eksozun marka modelini bilen arkadaşlar ?

http://www.youtube.com/watch?v=hALHH65x1sQ Merhaba arkadaşlar bu linkteki eksozun markası modeli nedir acaba bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim ? Veya ses tonu buna benzeyen performans eksoz önerileriniz nelerdir ?
  7. 3n3s

Apachi XZ 250 R M CROSS ON

Merhaba arkadaşlar ŞU ; http://www.apachi.com.tr/TR/products/motosiklet-modelleri/xz250rm-cross-onroad Motor hakında en ufak detayına kadar bilgi edinmek istiyorum maksimum hız / tork / yol tutuş / performans / yakıt tüketimi vs vs vs.. Bilen varsa yardım edebilir mi ?
  8. 3n3s

İl dışı plakanın avantajları dezavantajları ?

Arkadaşlar motorunuzun plakasının yaşadığınız il harici bir plaka olmasının avantajları ve dezavantajları nelerdir veya plakayı iliniz plaka yapmak için gerekenler ve maddi tutar neler olur ?
  9. 3n3s

Kaza anında bizi koruyabilecek kask minimum kaç paradır ?

evet arkadaşlar kask alırken 35 tl ye 100 tl ye gibi kask alan arkadaşlarımız var bu kasklar kafaya şapka olmaktan başka bir görevi yok biliyorum peki bizi kaza anında koruyabilecek kask minumum kaç paradır ?
  10. 3n3s

Lens İle Motor Kulanımı Hakkında Bilgi

Merhaba arkadaşlar ben lens almaya düşünüyorum fakat bu lens ile motor kulanımı nasıl olur lens ile motor kulanılır mı bana zararı olursa neler gibi soruları merak ediyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
  11. 3n3s

Honda Dylan 150

Arkadaşlar bu konu başlığı altında honda dylan ile ilgili bilgiler istiyorum .. Hadi bakalım Ayrıca malossi kayış , leo eksoz vs vs .. gibi şeyler eklersek dylan a son hız ne olur ? Dylan ' cı lar bilir ;)
  12. 3n3s

Honda cbr 125r ilanı

merhaba arkadaşlar fazla laf kalabalığı yapmıcam bu zamanda 2009 model honda cbr 125 alınırmı ? sorusunuda kendi kendime sormuyor değilim fakat yinede şu ilana bi bakmanızı istiyorum.. ilandaki motor hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum ayrıca beni o motor ne kadar daha idare edebilir ? İlan =...
  13. 3n3s

Motora Yeni Başladım

merhaba herkese ben şşu son zamanlar motorlara baya bi merak saldım önümüzdeki yaz motor ehliyetine girip hayırlısıyla bi ehliyet alıcam fakat ehliyetten önce bir motor almak istiyorum. motora başlangıç için hangi tür motorlar önerirsiniz ? işin şu kısmıda var ben debriyajlı motor kullanmayı...
  14. 3n3s

Leo Vince Eksoz Her Motora Olur mu ?

meraba arkadaşlar konu başlığında da görüldüğü gibi Leo Vinci eksozlar her motora uyar mı ? mesela dylan , runner scooter tarzı dışında bi yarı otomatik motora olur mu mesela ?
  15. 3n3s

MOTOR EHLİYETİ NE KADAR SÜREDE ALINIR ?

evet arakdaşlar başlıktada görüdğünüz gibi motor ehliyeti ne kadar sürede alınıyor ? yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler ( önümüzeki 16 ağustos ta motor ehliyetine yazılmayı düşünüyorum yaklaşık ne zaman elimde olur ehliyet ? teşekkürler.. )
  16. 3n3s

yarı otomatik motora hız ayarı yapmak

merhabalar arkadaşlar yarı otomatik bir motor düşünelim örneğin honda wave 110i gibi yada kymco straight 150 gibi.. böyle yarı otomatik motorlara hız ayarı yaptığımızı düşünelim... hız ayarından önce motor atıyorum 100-120 falan basıyor diyelim ayardan sonra kaç basar :silent: ?
  17. 3n3s

Kymco Straight

Merhaba arkadaşlar ben yarı otomatik bi motor alacağım ve kafama bi kaç tane model koydum Honda İnnova Yamaha Crypton Kymco Straight Gibi .. Araştırmalar yaptım ve aklıma daha çok kymco straight yattı hem yakıt hem hız hem dayanıklılık hem fiyat konularında iyi 2 sorum Olacak Benim ; 1_...

Yeni mesajlar