Arama sonuçlarınız

1. TAYFUNBORA

MT.NET üyelerinin Youtube hesapları.

Arkadaşlar merhaba, Burada Youtube sayfalarımızı paylaşarak birbirimizi takip edebiliriz. İlk ben ekliyorum,takiplerinizi bekliyorum. https://www.youtube.com/user/funtay34 Bir de kısa video ekliyorum. Hoşçakalın.
  2. TAYFUNBORA

I have a dreams.Ktm 1190 Adv."HD"

Merhaba arkadaşlar, 20 Aralık Cumartesi sabah Spk sınavı için Taşdelendeki evimden Göztepe Marmara Üni. kampüsüne yol aldım.Sınavdan sonra aklımda yokken bir Şile yapayım dedim.Ama yolda gördüğüm her toprak yola girdiğimden ötürü oraya varamadım.Zaten asfalt değil toprak istiyordum.Hem toprak...
  3. TAYFUNBORA

KTM 1190 ADV var Pazar gezmesi var Sony Action Cam var Gopro Hero 3 var

Arkadaşlar merhaba, Geçen hafta sonu turladım.Km'si kısa saati uzun bir sürüş yaptım.Ömerli ,Şile bilmediğim yollara girdim. Pınarlı diye bir köy duymuştum ,gidecektim ama bulamadım. Yeni kameram Sony Action Cam'ı da denemiş oldum.Keyifli bir gündü.Video'su ekte. İyi seyirler.
  4. TAYFUNBORA

Enduro Yaptık!

Pazar günü ormanda sürdük.Yollar berbat,üstümüz başımız çamur ve ıslaktı.Arka lastiği yolda tutmaya çalışırken ön lastiği de saplandığı yerden çıkarmaya çalıştık.Çok yorulduk terledik.Ama güzel antreman oldu,tecrübe kazandık.220 kg luk motorlar ile arazide yaptıklarımızın faydasını gördük...
  5. TAYFUNBORA

KTM 1190 ADV ŞİLE TURLAMASI HD

Bayramın son gününü değerlendirdim.
  6. TAYFUNBORA

Arife günü sabahı işe gidiş HD

Yollar keşke her zaman böyle boş olsa
  7. TAYFUNBORA

KTM 1190 ADV ile sıradan bir gün.

Merhaba arkadaşlar, Dün akşam işten eve giderken çektiğim görüntüler ile video derledim. İyi seyirler
  8. TAYFUNBORA

Transtasdelen:)

Selam, Tasdelen ormanlarındaydık.Hem antreman yaptık hem gezdik.Eğlendik… İşte videosu:king:
  9. TAYFUNBORA

2014 FETHİYE KABAK

Arkadaşlar merhaba, Ağustos ayında Babam ve kardeşim ile birlikte 2 motor İstanbul dan çıkış Fethiye-Bodrum-Şirince-Alacatı-Altınoluk turumuzu gerçekleştirdik. Havanın sıcak olması dışında herşey yolunda gitti.6 gün boyunca yolda idik.2400 km geçtik.Ortalama 90 kmh hız ile seyir etmişiz Gps in...
  10. TAYFUNBORA

Yoldayiz

Selam , Istanbul dan yola ciktik.Fethiye Kabak tayiz.Facebook ta album olusturdum,"Herkese Acik " yaptim dileyen paylasimlarima bakabilir:) https://m.facebook.com/tayfun.bora/albums/10152658610444031/?ref=bookmark
  11. TAYFUNBORA

14/08-22/08 tarihleri arası Akdeniz-Ege rotası konaklama vs tavsiye talebim var:)

Merhaba arkadaşlar, 14/08/2014 tarihinde çıkış yaparak Olympos'a gideceğiz-Burada kamp kurma planımız mevcut. 2 motor olacağız.Ktm 1190 Adv ve Ktm 990 Smt.Kardeşim ve Babam olarak planlıyoruz.Eşimin kardeşi de Ktm 990 Sm ile katılacaktı ancak şu an belirsizleşti. Oradan Ölüdeniz-Fethiye'de yine...
  12. TAYFUNBORA

4Ktm ile haftasonu turlaması.

Selam arkadaşlar, Biraz gezdik.Video da yaptım.İyi seyirler
  13. TAYFUNBORA

Pazar Gezmesi

Merhaba, Sabahın köründe tek başıma Şile turlaması ve kahvaltı Öğlen de Taşdelen ormanları kardeşim ile birlikte ,daha ne olsun 180 km yapmışım.Sabah ki spormodda gazlamanın bedeli 8 lt km başına, İşte ışık hızında eklenen fotolar ve ışık hızında hazırlanmış video:king: Başlangıç Selfie'si...
  14. TAYFUNBORA

Ktm 1190 Adventure,Ktm 990 Smt Turlaması

Merhaba, Kardeşim Yıldırım ile birlikte motorlar ile yaptığımız ufak turlamadan bir derleme, İyi seyirler:king: Not:Youtube kapalı olsada Türk Gençliği damarlarındaki asil kan sayesinde böyle IQ'su düşük engellere takılmaz diye düşünüyoruz:wiinkk:
  15. TAYFUNBORA

KTM Ktm 1190 Adventure

KTM henüz ilk model yılında 1190 Adventure ile seyahat segmentinde çıtayı yükseltmişti. 2014 model yılında 1190 Adventure kardeşi „R" ile birlikte günümüzün dünyadaki en güvenli motosikleti oluyor - hem de sürüş zevkini bozmadan. İlk kez Bosch'un yeni MSC (Motorcycle Stability Control) sistemini...
  16. TAYFUNBORA

Yeni Motorum Ktm 1190 Adventure West ve Biraz Gezmece:)

Merhaba, Fuar öncesi itibariyle 1190 Adventure almış bulunmaktayım.Ancak teslim alalı pek fazla zaman olmadı.Hem ben çok yoğundum( evi taşıdım,çok zor iş) hem de Spor moto fuarda sergilemek üzere rica etti. Bir önceki motorum çok güzel bir Versys'ti.Çok memnun olarak satmıştım 1190 için.Motoru...
  17. TAYFUNBORA

2014 Fuar KTM Standı-Misafir kabul edilir;)

Arkadaşlar merhaba, Ktm standında izlenimler.Kardeşim Yıldırım fuar boyunca Ktm'ye yardımcı olacak.Haftasonu ben de oradayım.Fuar'a gelecek arkadaşları tanışma vesilesi ile bekleriz. ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:14 ---------- Yıldırım :)
  18. TAYFUNBORA

TayfunBora ve YıldırımBora Kawasaki Versys Kle 650 Ktm Lc4 640 Motofest 2013 Yalova

30 Ağustos Cuma günü akşam 5 gibi Yalova Motofest 2013'e katılmak üzere yola çıktık. Önce motoru yıkattım ve çantaları yükledik. Şu görüntü çok hoşuma gidiyor.Fakat bu temizlik pek fazla sürmeyecek.Şu an ikimizde bundan haberdar değiliz:wiinkk: Yakacık'taki babamın evine giderek Yıldırım...
  19. TAYFUNBORA

Yeni motorum Kawasaki Versys Kle 650 -Büyük Beyaz :)

Herkese merhaba, Bayram öncesi aldığımız motorsikletimizin resimlerini sizlerle paylaşıyorum:) http://youtu.be/uJ7_thT8TiA Aksesuar olarak koruma demiri,elcik koruma,çanta demiri ve çanta taktırdırdık. İlk izlenim oldukça rahat.Şehir içinde kıvrak ve güçlü.Tur için...

Yeni mesajlar