Bayram tatilinde Ktm 1190 Adv ile biraz gezinti HD

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Bol oksijenli güzel bir bayram günü olmuş Tayfun. :cat: Bu gezintine bizi de ortak ettiğin için teşekkürler. :)

Böbrek taşına birebir iyi gelir bu yollar :queen: Keyfinize nazar değmesin :thumleft:

harika olmus ktm'daşım :)

"kamera ne bu arada" diyecektim gördüm sonra gopro, yalniz youtubenin görüntü sabitleyecisini kapat yav..

nerelerde turladin? sultanbeyli ormanlarina benziyor?

Benim evin ora,tasdelen ormani.Bu sefer baya derinlerine girdim,hatta bir ara kayboldum ☺Ktm'daş guzelmis.Sabitleyici kotu mu olmus,bazi yerler cok titresimli oluyo arazide iyi toparladi aslinda?

harika olmus ktm'daşım :)

"kamera ne bu arada" diyecektim gördüm sonra gopro, yalniz youtubenin görüntü sabitleyecisini kapat yav..

nerelerde turladin? sultanbeyli ormanlarina benziyor?

sabitleyeci kötü olmamış, berbat olmuş :)
görüntü kalitesini doğallığını bozmuş, kaldır bence..

#reklam on
birde şu sony action cam'e geçiniz artık yav.. gopro ile en az eş değer ve bana göre renk, ışık ve görüntü sabitleyeci olması ile daha da üstün..
#reklam off

:)

Tamam kaldırayım o zaman:)

Sony olabilir artılarını beğeniyorum sony'nin.Olabilir bir tane.Bir de başka bir marka keşif ettim.Oldukça kaliteli ve şaşırtıcı kalitede.Amerika da çok popüler.Adı neydi yaw:silent:

Hatırladım: liquidimage :)

sabitleyeci kötü olmamış, berbat olmuş :)
görüntü kalitesini doğallığını bozmuş, kaldır bence..

#reklam on
birde şu sony action cam'e geçiniz artık yav.. gopro ile en az eş değer ve bana göre renk, ışık ve görüntü sabitleyeci olması ile daha da üstün..
#reklam off

:)

aman uzak dur..
Sony HDR-AS30 (foto önemli degilse AS15'de olur) veya en krali AS100, su an icin fiyat/performans konusunda gerisi tras..

Adana İl Temsilcisi
şu motor üzerinde olmak ne kadar zevk veriyor arkadaş biz motorculara,bu nasıl bir haz'dır.tarifi yok bence.teşekkürler paylaşım için.ADANA'dan selam olsun.:king:

Evet abi.Ne güzel bir sevgi.
Sayesinde bir sürü yer görüp bir sürü insanla tanıştım.Ve bir sürü hayal.
Çok teşekkürler abi,selamlar:)

şu motor üzerinde olmak ne kadar zevk veriyor arkadaş biz motorculara,bu nasıl bir haz'dır.tarifi yok bence.teşekkürler paylaşım için.ADANA'dan selam olsun.:king:

adama enduro aldıracaksın :)
ılk sahne saflıgıma geldı, 3sn soka gırdım motor gıttı dıye :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar