Ktm 1190 Adventure,Ktm 990 Smt Turlaması

Merhaba,

Kardeşim Yıldırım ile birlikte motorlar ile yaptığımız ufak turlamadan bir derleme,

İyi seyirler:king:

Not:Youtube kapalı olsada Türk Gençliği damarlarındaki asil kan sayesinde böyle IQ'su düşük engellere takılmaz diye düşünüyoruz:wiinkk:

Abi bukotu olmus ya ....:queen: dun duydum cok guldum

Belediyelerin Yunan gumulcine sehir meydani iskece yada free youtube yani beles . Bu sanirim avrupa da cok yaygin

Hepsi pisliklerini kapat maca

Son düzenleme:
görüntüler güzel :cat: yanlız hem arazi hem asfatl lastik işini nasıl hallediyorsunuz?

Yıldırıma bir adam gibi spesyal bir makina alda takılalım artık :)

O aletlerle zevki olmaz ya 300 lük hafif bi cross ktm olcak mis gibi (arazi için diyorum)

Çamur yada tahlil edilemeyen zeminlerin haricinde videoda ki arazi şartları için lastik değişimi gerekmez.Tabi bu fazla atraksiyona girilmeyecek bir sürüş için geçerli.Genel olarak asfaltta sürdüğüm için arazide fazla şımarmadan eğlenceme bakıyorum :) Bu arada teşekküler .

görüntüler güzel :cat: yanlız hem arazi hem asfatl lastik işini nasıl hallediyorsunuz?

Aynen aşağılık yönetimler yüce toplumlarda ancak yasalarla hukmedeceklerine inanıyorlar.

Abi bukotu olmus ya ....:queen: dun duydum cok guldum

Belediyelerin Yunan gumulcine sehir meydani iskece yada free youtube yani beles . Bu sanirim avrupa da cok yaygin

Hepsi pisliklerini kapat maca

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------

:) sagol.Oyle girdik çıktık lastiğe gerek yok.

Hep kıyısından köşesinden geçtik ama önümüzdeki sene maksadı sadece hobi olan bir sm ile yarışlara katılmak istiyorum.Muhtemelen 450 exc olur bir takımda enduro jant lastiğim olur o zaman deliririz :)

Yıldırıma bir adam gibi spesyal bir makina alda takılalım artık :)

Youtube u mobil olarak ister android ister ios freedome isimli uygulamayı indirerek mis gibi izleyebilirsiniz mavi resimli .

Yok istediğiniz motoru alabilirsiniz tabi bana mi kaldi size motoru belirlemek sadece diyorumki bence arazi için 350 exc f sx days gibi bir alet daha keyifli olur.

Arkadasim daha önceki motorlarım imzamda yazıyor. Motor önerip durma sürekli.Taktin araziye.Bira içtik yarışlara katılmadık. Dakar a gitmedik Aydos ormanı!
Yok istediğiniz motoru alabilirsiniz tabi bana mi kaldi size motoru belirlemek sadece diyorumki bence arazi için 350 exc f sx days gibi bir alet daha keyifli olur.

imzalar herzaman görünmüyor sitede nedense, sen söyleyene kadar bende görmemiştim imzandaki motorları. tabi düşük cc daha kıvrak olur ama süren 1190 la da arazide cirit atıyor yani. 1190 çok atik bir makina ya diğer 1200 lüklerle karşılaştırmamak lazım bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar