Arama sonuçlarınız

1. onuRRtas

Vücut geliştirmeyle uğraşanlar bakabilirler mi ?

Merhaba beyler. 18 yaşındayım, 1.81 boya ve çiroz sayılabileceğim 68 kg ağırlığa sahibim. Ve bu kışımı vücut geliştirmeyle geçirmek istiyorum. Sanırım önümüzdeki hafta içinde bir spor salonuna yazılacağım, bir yandanda protein tozu veya aminoasit kullanmak istiyorum. (asla steroid veya...
  2. onuRRtas

Sıfır CBF150 almalımıyım ??

Merhaba beyler. Sanırım kısa bir süre içinde sıfır km bir motosiklet alacağım. CBF150 yi çok seviyorum, fakat yenileri çok sorunlu araştırdığım kadarıyla. :salut: Acemi60 üyemize ben tavsiye ettim CBF150 yi, motorunda tekleme sorunu mevcut şuanda. Yakın bir arkadaşım aldı sıfır km bayiden...
  3. onuRRtas

Su soğutma planları :)

Merhaba beyler. sanırım kısa bir süre içersinde yeni bir motor ediniyorum. bu galiba ya CBF150 yada YBR125 olacak hangisinin temizini daha önce bulursam. Motoru almadan kafamda bi ampul parladı. Motor bloğunu açmadan motoru su soğutmalı yapabilirmiydim. Bu sabah oturdum birkaç şema çizdim...
  4. onuRRtas

Zongshen 200-GY Cross'u Nasıl Bilirsiniz

Merhaba arkadaşlar. Motorumu yakın bi zamanda satıyorum. Yeni motor arayışındayken şöyle bi motor buldum. Motor 2005 model 2007 de 49 yaşında amcamız motoru bayiden alıyo, 8000 km kullanıp garajına koyuyo. Muaynesı bitik ama bütün borçları ödenmiş durumda. 1000 tl den aşağı bir fiyata...
  5. onuRRtas

Marmaris çevresinden seçmece. :)

Merhaba beyler. Resimler farklı cihazlarla, farklı zamanlarda, farklı yerlerde çekildi. Tek ortak noktaları ise; çekimi yapan ben'im. :)) Umarım hoşunuza gider. :) Bunu fotoğrafçılık yaparken tekne turunda çekmiştim. Adamın dümeninin koptuğunu söylemişti bizim kaptan, şanssızmış galiba...
  6. onuRRtas

150 cc mi yapsak ?

Merhaba beyler, en sonunda sıyırdım yağ yakma meselesi yüzünden kafayı internetten silindir piston sekman bakmaya başladım. Bi sitede çok uygun bi fiyata buldum. SIFIR. 2 seçeneğim var. 1. si 40 TL olan ÇELİK 125 cc CG Seti. http://mopetpar.com/StockProperties.php?SCode=ST04071 2. si ise 150...
  7. onuRRtas

Aynı ayarda yağ tavsiyesi ?

Merhaba arkadaşlar. Motorumun motor ömrü bitti bitecek yağ yakmaya başladı, bu aralar motor yaptıracak durumum olmadığı için kalın yağla idare ediyorum. Bundan önce 20 / 40 castrol actevo kullanıyordum onu baya bi eksiltiyordu. Bende gidip ARABAYA özel 20 50 castrol gtx aldım onu eksiltemiyor...
  8. onuRRtas

2 tane sorum vardı

Merhaba beyler, merak ettiğim 2 konuda size danışmak istedim. 1. si, örneğin bir trafik kazası geçirdik ve sağlık güvencemiz yok, tedavi masrafları özel hastane bile olsa devlete mi ait oluyor ? 2. si, duble çift şeritli yani 2 geliş 2 gidiş ayrı yollarda motosikletin maksimum hız sınırı...
  9. onuRRtas

marş sorunu ?

merhaba beyler. sanırım biraz ciddi bi sorunum var. sorunum şu. marşa basıyorum tık diye bi ses geliyor basılı tutmaya devam ediyorum 1 saniye sonra falan marş motoru dönmeye başlıyor. yani o ses ile dönmeye başlaması arasında 1 saniye falan var. acaba marş motorunun kömürü falan mı bitti. :silent:
  10. onuRRtas

CBR125 sorusu. bu normal mi ?

Merhaba arkadaşlar, 2. el motor arayışım sürüyor. Bugün bir CBR125 e baktım. Kırmızı renk, 23.000 km de 2006 model. Dışı falan da gayet temiz Herneyse bir tur istedim, 6.000 devirden sonra benim Kymco ck 125 den bıle fazla titriyor. :silent: Bide bunların kesicisi 11.000 de değilmiydi...
  11. onuRRtas

Eski kasa CBR125R ?

Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz herhangi bi honda bayisinde 0 km eski kasa cbr125 varmı acaba ? fiyat ucuz olsun diye almayı düşünüyorumda yeni kasaya para yetmiyor malum =)))
  12. onuRRtas

Ön fren disk hidrolik yağ yenileme. Yarı resimli. :)

Merhaba arkadaşlar, bazılarınız okudunuz belkide dün, temizlik için fren kaliperini söktüm yanlışlıkla fren pistonunu yerinden çıkarttım, olan oldu bari dedim yeni yağ koyalım eskimiş zaten dedim. Gittim PetrolOfisinden 6.5 tl ye dot3 hidrolik yağı aldım. Ahanda budur. Bugün sıvadık...
  13. onuRRtas

Yardım

:salut: arkadaşlar fren diski kaliperini çıkartım, 2 tane piston vardı iyice pompaladım çıkana kadar pompalamışım pıst diye bi ses geldi pistonlardan birinin altından şimdi pistonlar ileri gitmiyor hava mı yaptı acaba bilgisi olan varmı :S
  14. onuRRtas

Disk fren balatayı geriye itmiyor ?

Merhaba arkadaşlar, sorunum şu, frene basınca balata sürekli olarak diske sürtüyor geriye atmıyor sanırım bunun nedeni nedir :silent:
  15. onuRRtas

Selam beyler. ! :)

Merhaba arkadaşlar, modlarımında yanlış anlamaması için böyle bir başlık açtım, Eski nickim Hyp33Rx'ti. Çocukça gelmeye başladığı için ve değiştiremediğim için yeni bi üyelik açmış bulunmaktayım, ama bu selam vermem demek değil yeni üyeyiz sonuçta bi şekilde.! :P Hepinizin yolu açık olsun...