Arama sonuçlarınız

1. Chronix

SATILIK GT 250 NAKED (İSTANBUL)

Temiz bakımlı makine. Bakımları sürekli Motul 5100 yag ile yapılmıştır. Yedek anahtarı bulunmaktadır. Muanesi 2018 yaz sonunda. Akü, Konjektör, Ateşleme Bobinleri ve pipolar sorun yaşanmadan değiştirilmiştir. Lastikler 2016 Mitas Sportforce+ tır. Bu sezon için Bujiler, yağ, yağ filtresi, hava...
  2. Chronix

Mitas E07 az kullanılmış. 150 70 17 - 140 80 17

2 aylık en fazla 500 600 km yaptı. 140 80 17 3615 üretim 150 70 17 2116 üretim
  3. Chronix

Hyosung Yedek Parça

Elimde bulunan bazı parçaları satıyorum... arka silindir komple (silindir kapak,silindir üst kapak,silindir,piston ve egzantrik,milleri)..subaplarda kesinlikle,kaçırma yoktur..fiyatı 650 TL işlem yapılmadan rahatlıkla takılabilir.. komple debriyaj 200 TL statör 200 TL
  4. Chronix

Hyosung RT/RX 125 Yedek Parça

Silindir Silindir egzantrik kapağı RT Benzin Deposu Marş motoru Komple şanzıman ve krank
  5. Chronix

Kastamonulu Arkadaşlar

Özellikle ılgarini mağarası ile ilgili bilgiye sahip arkadaşlar var olup iletişime geçerse sevinirim.
  6. Chronix

Hyosung Egsoz (Orjinal)

yeni egsoz alacağım için motorumda kullandığım egsozları satıyorum. çizikleri dışında herhangi bir sorunu olmamakla birlikte hiçbir oynama yapılmamıştır. Sahibinden üzerinden 3 veya 6 taksitle alabilirsiniz.. Peşin alımlarda adet fiyatı 170 TL'dir Sahibinden
  7. Chronix

Hyosung Parçaları ( Kullanılmış)

Debriyaj tası Debriyaj balatası ve ara sacı arka amortisör
  8. Chronix

Konsolos Eşi Cipiyle Motosiklete Çarpıp Kaçtı

Kaza, saat 15.00 sıralarında Beşiktaş Bebek Cevdetpaşa Caddesi numara 5 önünde meydana geldi. İddiaya göre, Doğan Durmuş İnal (49), arkada oturan eşi Filiz İnal (41) ile birlikte 34 JS 2612 plakalı motosikletle Arnavutköy yönüne seyir halindeyken arkadan bir cip vurduktan sonra olay yerinden...
  9. Chronix

Köprü ve otoyollar Koç ile Ülker'in

Köprü ve otoyollar Koç ile Ülker'in! 2 boğaz köprüsü ile 8 otoyolun özelleştirme ihalesinde en yüksek teklifi Koç ve Ülker Grubu verdi 2 boğaz köprüsü ile 8 otoyolun özelleştirme ihalesinde en yüksek teklifi 5.72 milyar dolar ile Koç ve Ülker Grubu'nun oluşturduğu Koç, Gözde Girişim ve...
  10. Chronix

En Ağır Ceza

Kaza, bugün saat 09:00 sıralarında Meydan altgeçidinde meydana geldi. Teomanpaşa Mahallesi'nde fırıncılık yapan 19 yaşındaki Ümit Yılmış, kask takmadığı için kesilen trafik cezası ödemek için iş arkadaşı Abdülselim İzci'yle birlikte, motosikletle Trafik Şube Müdürlüğü'ne doğru yola çıktı...
  11. Chronix

Egzoz temizliği ve Akü sorusu

Merhaba, Öncelikle egzoz hakkında sormak istediğim, 3 yılda herhalde katalizör ve iç çevresinde baya bir kurum oluşmuştur diye düşünüyorum ve bunu temizlemek istiyorum.motorum da bulunan egzozların iç temizliğini nasıl yapabilirim.mesela sadece bir hava tabancası ile bunu yapmak mümkün müdür...
  12. Chronix

Nevşehir (Kapadokya),Aksaray(Ihlara Vadisi) Niğde (Aladağlar),Konya,Side ve Antalya

Bir süredir ertelediğimiz gezimizi sonunda gerçekleştirdik. Zenon,Undocab ve ben son hazırlıkları yaparken. Biz hazırlıkları yaparken boğaz köprüsü çıkışında bekleyen bahtsız bedevimiz andaç (RüzgarSa).. Tuz gölüne gelmeden son bir mola veriyoruz (hava kararmak üzere çok geç kaldık çok)...
  13. Chronix

Bunlar İnsansa biz neyiz ? (+13)

valla biz neyiz ?
  14. Chronix

İstanbul Avrupa Yakası Rektifiye Tavsiye

Merhaba, Motorumun arka silindirinden ateşleme bölgesine aşırı derecede yağ giderek yağ eksiltiriyor.. bugün tamirciye silindirleri söktüreceğim.söktürdüğüm parçalar hakkında yorum yapacak işinin hakkını verecek istanbul avrupa yakasında bir rektifiye ustası arıyorum.. daha önce yaptıranlar...
  15. Chronix

07 ..Y 7234 Honda CBR600RR

Merhaba, Geçen akşam undocab ile beşiktaştan ortaköye giderken hareket halinde model olarak tam bilmediğim ama tahminen 2006 ile 2008 model arası olabileceğini düşündüğüm honda cbr600rr kırmızı renkte bir motor çok ilgimi çekti .. kullanıcının altında ki motor ile alakası yoktu eldiven yok...
  16. Chronix

Power Led Hakkında Yardım

Beyler, elim de 8 adet 3 watt'lık power led var.. aldığım yer direk aküden gelen voltajı veremeyeceğimi söyledi ve başka bir yerden istediğimi anlatıp resimde ki devreleri verildi ne halta yarar anlamadım ama akım kesici gibi birşey dedi. dün bir ledi bağlayıp denedim 20 saniye yanıp bozuldu...
  17. Chronix

Sizden daha magandası var mı? (Ailesi yanında polisten dayak yiyen baba)

1 kişi değil 3 kişi değil 5 kişi değil bu ne arkadaş kaç kişinin öfkesi sindi bu baba'nın üzerine.. Fatih'te, ailesiyle birlikte aracıyla seyreden sürücü ile polisler arasında yol verme tartışması yaşandı Olay yerine gelen onlarca polis, eşinin ve çocuklarının gözleri önünde şahsı öldüresiye...
  18. Chronix

Boyama konusu hakkında (Statik Boya)

Beyler, Önümüzde ki hafta motorumu boyatmak istiyorum..kısa bir araştırma yaptım ve statik (toz) boyanın normal boyadan daha sağlam olduğunu okudum yanlışım varsa düzeltin lütfen..boyanacak parçalar ise *Depo HAKİ *Arka sağ ve sol kuyruk (2 parça) HAKİ *Gidon HAKİ *Far siperliği ve bağlantı...
  19. Chronix

2011 Garantili Kawasaki Ninja 250R

-Garantili -6300 Km -SAĞA VE SOLA YAN YATMASI VAR BU YÜZDEN GRENJARLAR DA ÇİZİK MEVCUT -Akrapoviç Egzost (400 €) -Nolan N-85 Fight Kapalı Kask XL -Revit Termac Air Yazlık Mont Beyaz XL -Scoyco MC 14 Kırmızı Yazlık Eldiven M -Disk Kilidi -Orjinal Egzost Yanında Verilecektir. ilgilenenlere
  20. Chronix

Biri bana bunun ne olduğunu söylesin

Gece gece yok artık dedirten bir resim. hastasıydım aşığıydım ama bu kadar büyük olduğunu düşünmedim bile :mrgreen: 1.Resim, burda herşey gayet doğal oldukça yakışıklı siz suv diyebilirsiniz ben de pick-up demek istiyorum.. 2.Resim, bu açıdan da gayet güzel. aşırı derece de ilgimi çekti...

Yeni mesajlar