Biri bana bunun ne olduğunu söylesin

Gece gece yok artık dedirten bir resim. hastasıydım aşığıydım ama bu kadar büyük olduğunu düşünmedim bile :mrgreen:

1.Resim, burda herşey gayet doğal oldukça yakışıklı siz suv diyebilirsiniz ben de pick-up demek istiyorum..

84774073.jpg

2.Resim, bu açıdan da gayet güzel. aşırı derece de ilgimi çekti.

94428566.jpg

3.Resim, olay boyut değiştiriyor.. afedersiniz ama o nedir lan öyle . pocket Range Rover ile poz vermiş.

99572798u.jpg

gece gece bu nedir oldum.

Bildiğin tank bu. (TSK'dan ihtiyaç fazlası tank, satışı hemen yapılacaktır. Alana hayırlı olsun...)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Klimalımı bu ?

Kışın Cadde'de sakin sakin ilerlerken yanımdan geçmişti aynısından. Ağzım açık arkasından bakmıştım. :D Eve gelince hemen araştırmıştım neyin nesiymiş kaç papelmiş... Bu ilana rastlamıştım. Eğer bir gün olurda 4 teker sahibi olursam buna binmeliyim diye söz vermiştim kendime... :mrgreen:

ister inanın ister inanmayı çeşmede marinada bu arkadaştan birtane gördüm yabancı plakaydı siyah üzerine alev desenleri vardı şoka girdim.
bu nasıl bi paradır arkadaş ya türkiyenin ekonomisi duruyor orada :cherry:

"ÖN FARLARDA VE ARKA STOPLARDA LED ÇAKARLAR"

HAHAHAHAHAHA

Dubaide bunu veriyorlardı benzinli diye almadım. Orada benzinin galonu 1 usd karşılığı 3.72 dirhem. Yani 50 kuruş litresi.

Uploaded with ImageShack.us

maden ocaklarında ulaşımda kullanıl sanırım (o maden ocağı da sibiryada olur zaten) yada madeni bunla kazıyorlardır.:p
niye böyle bir şey ürettin FORD amca, aydınlat bizi :pr:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Gerek var mı böyle bir araca?

Amacı nedir?

Şehir içi kullanımı oldukça işkenceye dönebilecek ama çöl bozkır vs gibi alanlarda ev olarakta kullanabileceğin bi alet :D Bakınız sibirya topraklarında oldukça faydalı olabilirler. Ama insan bi tanede bundan olsun ister hani :) Düşünemiyorum mahvelin önüne park ettiğimi. Trafiği kapıyorsun diye alıp götürürler valla :p

Araba ehliyetiyle kullanılabiliyomu şimdi bu ? bence E tipi ehliyet lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar