Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gebze şekerpınardaki bp de bu aracın aynısı var.. belkide odur.. devasal bişey .. adamın garajında 60-70 tane aracı varmış.... görüntü yapıyor.... şekerpınarın yüzde 45 nin sahibi imiş...
abi bu ford versiyonu benim hastalığım ama bunlar değil.
dodge ram 3500 var ki akıllara zarar bir alet. 1,5 kabin olacak arka dingil 2 teker olacak . önde koruma demiri ve vinç olacak . egsoz yukarda olacak . tepedede sisler sıralı olacakki tadından yenmeyecek bir de of-rod lastıkler ve amartisor takımı allahhhh))))
( hemen aklınıza gelsin : transformers da ıronhayt )
Yanlış hesaplamadıysam 1500 küsür liralık mazot alıyor bu canavar.(abi şuna 20 liralık koysana:queen Bakarmısınız bi koca range rover yanında nasılda masum kalmış.
Bence bu alet normal otomobil kullanıcılarına motosiklet kullanıcıların yaşadığı tadirginliği ve korkuyu yaşatacak bir alet. Düşünsenize trafikte bir arabanın kaputa bununla çıkıp ve ya ışıklarda arkadan dokunundurup "Ay görmedim kusura bakma" ya da "Ne arıyon lan orda!" Ben galiba bileniyormuşum bunlara şimdi onu farkettim
Lüzumsuz işler.Ha tamam dağın tepesinde,arazide yaşıyorsan bir nebze ama bunu alıp şehir içinde kullanmaya kalkılıyorsa durup bir düşünmek lazım kullananın ruh halini.